Partyflock
 
­ Nederland

Ricky Rivaro presenteert ‘True House Music’ in Club Rex

gepubliceerd door , op
Ricky Rivaro, één van ‘s lands meest beminde House-DJ’s, zal op zaterdag 31 januari zijn eigen ‘True House Music' concept wederom volop lading geven tijdens een exclusieve clubavond in de sfeervolle en geheel nieuwe Club Rex te Hilversum.

Als groot voorvechter van housemuziek op het hoogste niveau, brengt Rivaro met zijn True House Music een hoogwaardige Line Up van grote namen uit binnen- en buitenland en aanstormend talent. True House Music is sinds jaar en dag zo’n beetje hét keurmerk voor kwaliteit binnen de Housemuziek in Nederland. Rivaro legt uit: '‘stay true to yourself’ is één van mijn levensmotto’s. Juist in deze huidige tijd van vercommercialisering van de dance muziek is er veel vraag naar ‘echtheid’, naar warmte en sfeer op de dansvloer. Dat is juist waar ik zelf vandaan kom en waarom ik het altijd weer een uitdaging vind om mensen op de dansvloer te entertainen als DJ. Ik sta dan ook weer te popelen om de True House liefhebbers mee te nemen op een muzikale reis vol warme, soulfulle beats, vermengd met opzwepende en funky ritmes. Ik wil niets liever dan de sfeer en intimiteit terugbrengen op de dansvloer! De locatie zelf draagt daar voor deze avond natuurlijk ook haar steentje aan bij.'

'Het voormalige bioscoopgebouw aan de Groest in Hilversum is onder de kundige handen van Eric Kuster (de gevierde ontwerper van o.a. Jimmy Woo) getransformeerd tot een bijzonder foyer restaurant en een intieme, luxe en sfeervolle club genaamd Rex. Dit tezamen met het hoogwaardige Funktion One geluidsysteem en een Michelin ster waardige catering & bediening, maakt Rex tot dé locatie bij uitstek voor de kwaliteit die ik die avond voor één ieder tastbaar en hoorbaar wil maken'


Naast een dedicated set van uiteraard Rivaro zelf, geven Daniel Bovie & Roy Rox (bekend van hun recente clubhit Stop Playing With My Mind op Strictly Rhythm), Matt Styles en Radikal Roy acte de presence, aangevuld met ’s lands beste percussie van Norman Soares en de warme vocalen van Dorothy Sherman. Met een dergelijke line-up doet Rivaro zijn passie voor kwaliteit meer dan recht. Kaarten á €10 zijn zeer beperkt verkrijgbaar aan de deur.

5 opmerkingen

True House Music all night long!
Heb er zin in!
laatste aanpassing
WAUW eerste THM feest! Echt heel gaaf, goede line-up ook! Heb er veel zin in!
Ben ook zeer benieuwd naar de locatie!

Ricky Rivaro is de bom!
2009 wordt een THM jaar!

De locatie is super uitgezocht door Rik :)
Kijk er al een tijdje met smacht naar uit, maar nu is het daadwerkelijk zo ver!
Heb hoge verwachtingen, maar dat kan natuurlijk niet fout gaan met zo'n line-up, zeker niet onder aanvoering van Ricky Rivaro :)

Im ready for a night of True House Music!
laatste aanpassing