Partyflock
 
­ Nederland

‘Levende deurmat’ op Ball Bizarre

gepubliceerd door , op
‘Levende deurmat’ op Ball Bizarre
23 januari 2009
Zet je eerste stap in de fetishwereld op de levende deurmat en maak een onvergetelijk entree in de wereld van Ball Bizarre!

Zaterdag 31 januari presenteren LittleSins & Bi-rotic het officiële einde van de party-winterstop met het fetish feest Ball Bizarre in de Lexion, speciaal voor dit avontuur onherkenbaar omgetoverd in diverse ‘play areas’. De ultieme speelplaats voor volwassenen. Durf jij het aan?

Alles wordt uit de speeltjeskast getrokken om je een onvergetelijke avond te bezorgen met vernieuwende acts en Europese primeurs! Onderwerp jezelf aan de dominerende sounds van Randy Katana - Jean - Eric van Kleef - Ruben Vitalis - Ko-c - DJ José - DJ Jurgen en Spider Willem!
Er zijn nog kaarten verkrijbaar in de voorverkoop voor €55. Let op, kaarten aan de deur zijn €65 dus profiteer nu nog snel!

Wat kun je verwachten?
  • De Europese primeur van het ‘Black Light District’ en verschillende thema areas staan tot jouw beschikking om je stoutste dromen waar te maken.
  • Specials: Dark Room (Dungeon), Kinky fotobooth, Bizarre visuals, Kinky Fetish Fair, Levende Deurmat.
  • Internationale topactis: Latex Walk Duitsland, Coco@Katsura Bondage Japan, de Europese primeur van de nieuwe act van Mad Sinners Nederland (Herr Doktor) en many more!
  • Melizza Moore zal het publiek verbazen met een unieke show!
  • Nieuw op Ball-bizarre: Laat je verassen door o.a. Magic Creations met veel keuze aan schitterende lederen outfits op maat gemaakt!
  • New coupe, new look, try a wig! Tijdens Ball-bizarre kan men de stand van Attitude Holland bezoeken om spannende wigs (pruiken) uit te proberen.
  • Ook aanwezig is de Lycrashop met hun fullbody zentai suits!
  • En om het nog mooier en helemaal af te maken zijn er meerdere stands met mooie fetish kleding, schitterende en kinky sieraden -accesoires en stoute speeltjes!

Cum play with us... or just Cum....

Dresscode: Lak - Leer - Uniform – Plastic (PVC) - Rubber - Metal - Cross dress - Burlesque - Fetish Glamour - Medical and nude! No jeans, no gym / casual wear or shows. Met normale stoffen kom je dus niet binnen. De beslissingen van de doorbitches zijn final!
Paylogic Tickets: Voorverkoop: € 55,00 www.ball-bizarre.com of Primera winkels
Aan de deur: € 65,00
Ball Bizarre: d nieuwe standaard in fetish parties

8 opmerkingen

 
strenge dresscode hoor.
 
geen probleem.......
Levende Deurmat

wtf 8)
 
zo, deze maandag tel ik al niet meer mee.....

bizarre komt steeds dichterbij:bounce:

outfitjes al klaar, alleen twijfel nog een beetje
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 00:03:
strenge dresscode hoor.

terecht!
 
Uitspraak van ReemZ op maandag 26 januari 2009 om 14:55:
wtf



zoiets??
 
Pff die feestjes worden steeds duurder!! 65 euri?????????????????
Jammer....