Partyflock
 
­ Nederland

Win een superdeluxe Winterkriebels VIP-arrangement

gepubliceerd door , op
Winterkriebels Festival 2009 komt langzaam dichterbij; op zondag 15 februari wordt het weer genieten! Studio 1, het domein voor de club en house addicts, zal deze avond door toppers als Laidback Luke, Ryan Marciano & Sunnery James en Hardwell op zijn grondvesten schudden. In Studio 2 zullen liefhebbers van techno en minimal maximaal aan hun trekken komen met waardige afgevaardigden waaronder Kabale und Liebe, Bart Skils, Benny Rodrigues en natuurlijk Nuno dos Santos.

Om naast deze top line-up de verleiding van het Winterkriebels Festival nog groter te maken, wordt er tevens op 15 februari het Winterkriebels V.I.P Deck geïntroduceerd. En als we zeggen V.I.P, bedoelen we ook V.I.P!

Je maakt nu kans om samen met drie vrienden een Winterkriebels Super de luxe V.I.P arrangement te winnen. Je wordt dan thuis opgehaald door onze limo service en naar Central Studios gebracht. Daar kunt je dan samen met je vrienden aan je eigen V.I.P tafel plaatsnemen en genieten van de champagne en al het moois wat er op deze Winterkriebels editie voorbij gaat komen. Ga snel naar www.zondagskriebels.nl om te zien hoe je hierop kans maakt en wie weet zijn jij en je vrienden straks de Winterkriebels Festival Super V.I.P. prijswinnaars!! Naast deze superprijs zijn er ook nog eens 5x2 gastenlijst plaatsen te winnen. Alle prijswinnaars krijgen hierover automatisch bericht.

Mocht je niet tot de prijswinnaars behoren dan kun je het Winterkriebels Super V.I.P arrangement boeken voor € 150,- per persoon zoals hieronder in detail verder beschreven. Voor meer informatie en reserveren van deze Super Exclusieve VIP arrangementen kun je contact op nemen met Yvonne van Zoeren, Globe VIP Agency op 06-46295303 of per e-mail: info@globevipagency.com

Winterkriebels VIP arrangement voor 4 personen in detail:
  • Privé tafel voor 4 personen
  • 2 flessen sterke drank
  • Frisdrank onbeperkt
  • Fingerfood de luxe
  • Gereserveerde parking
  • Aparte entree
  • Aparte garderobe
  • Aparte toiletten
  • Gehele avond bediening aan tafel

De arrangementen zijn per tafel voor 4 personen, op verzoek uit te breiden naar meerdere personen. Extra optie hierbij is de limousine service, je wordt dan met maximaal 8 personen in een supervette limousine opgehaald en weer weggebracht.


www.zondagskriebels.nl

3 opmerkingen

doe maar :)
tuurlijk super!!! mail allang verzonden ;-p
Artiest {SHOWLIST artist 35031, 71102}
lijkt me wel wat :P:P