Partyflock
 
­ Nederland

Pure Passion
Liefde voor house

gepubliceerd door , op
Wanneer je aan een willekeurige dj vraagt waarom hij of zij is begonnen met draaien, dan zullen er 9 van de 10 antwoorden dat het begon met de passie voor muziek. En dat is nou precies waar het om draait tijdens Pure Passion. Over 2 weken laat een batterij aan (inter)nationale top-dj’s zien dat ze nog net zo veel liefde voor de house hebben, als toen ze hun eerste plaatjes op hun zolderkamer probeerden te mixen. Zaterdag 31 januari wordt de WesterUnie overgenomen door een stel ware musicfreaks en staat jullie een paar optredens te wachten waar nog heel lang over nagepraat gaat worden!

Kerri Chandler – The king of deep house


Als bijzondere internationale gast wordt deze eerste editie Kerri Chandler Verenigde Staten ingevlogen vanuit New York. Zonder er verder een lang verhaal van te maken, krijg je hier de rest van de line-up voorgeschoteld. De namen zeggen genoeg!

WesterUnie
Kerri Chandler (3 hours set)
Sunnery James & Ryan Marciano
Ricky Rivaro
MC: Andy Sherman
MC: Dorothy Sherman

WesterLiefde
Benny Rodrigues
Chuckie
Gregor Salto
Technick
Rové

Sunnery James & Ryan Marciano & Andy Sherman @ Luxurush


Get those tickets!
Dat dit een avond vol hoogtepunten wordt, moge duidelijk zijn! Het is dan ook niet vreemd dat de kaartverkoop nu al hard loopt. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een ticket, zorg dan dat je er niet te lang mee wacht. Tickets à 18,50 (ex.fee) bestel je online op www.pure-passion.nl of haal je bij één van de Free Record Shop winkels. Make sure you are there!

4 opmerkingen

"Make shure you are there"

basiscursusje Engels a.u.b :)
Uitspraak van Klaas Vaag op vrijdag 16 januari 2009 om 11:45:
"Make shure you are there"

basiscursusje Engels a.u.b

Ja jij moet engels leren noob!