Partyflock
 
­ Nederland

Blutz

anoniem gepubliceerd op
Blutz
14 januari 2009
blutz de; de ~ kwijt zijn het partygevoel missen

Blutz... een ervaring, een merk, een beleving. Blutz ervaar je, Blutz maak je mee, Blutz onderga je. Blutz is lekker, onweerstaanbaar en avontuurlijk. Meer dan een merk. Blutz biedt een selecte groep de mogelijkheid tot het beleven van de 'Blutz Experience'. Een bijzondere en vooral exclusieve ervaring die al begint bij de voorpret en pas eindigt op de weg terug in de auto. En zelfs dan nog....

Blutz is een merk. Blutz is textiel, Blutz is elektronica, Blutz is een dorstlesser, Blutz is een tongstreler, Blutz is dienstverlener. Blutz belooft je tijdens haar events een onvergetelijke dag en nacht. 100% privacy gewaarborgd. Werkelijk ieder zintuig ondergaat een maximale prikkel. Blutz staat voor extreme kwaliteit in alle opzichten, daarom is alleen het beste op gebied van licht- en geluidsystemen, entertainment, decoratie, Blutz producten en natuurlijk dj's goed genoeg. Daarnaast is het voor de organisatie als vanzelfsprekend dat je zonder teleurstellingen terugkijkt op de events. Blutz van het begin tot het einde, een levensstijl wellicht?

Exclusief en all-in!
Blutz biedt haar gasten exclusieve settings, limousine service, shuttle diensten van- en naar de hotels, Blutz bij binnenkomst, zeer exclusieve acts, massages, fotoshoots, artwork en nog heel veel meer. Bij de entreeprijs is alles, op je drankjes na, inbegrepen. Valet parking, garderobe, toiletten, fruit, ijs, massage, oesters, shooters, een welkomstdrankje bij aankomst... Als je een hotel package boekt, is bovendien de shuttle dienst van- en naar het hotel inbegrepen, samen met een drankje op de kamer. Wie kiest voor een luxe hotel package, die kan rekenen op champagne op de kamer, een badjas van Blutz, vers gesneden fruit bij terugkeer op de kamer en transfer van het hotel naar de locatie per luxe limousine!

Acts, decors en line-up
Bij Blutz zal je van de ene in de andere verbazing vallen. Acts die je nog nooit eerder zag op een dergelijk feest, exclusieve decors met een 'tunnel of love', Blutz girls en een denderende line-up. Mister madhouse DJ Jean, good old José, groove master Bjorn Know-How en dancefloorfiller Energy zijn niet de minsten!

Nederland, Spanje en België
Blutz zal in 2009 slechts één keer in Nederland te beleven zijn en wel op 28 maart in de regio Amsterdam (bezoekers ontvangen per sms de locatie op de dag van het event zelf). Van 6 tot en met 10 juni heeft Blutz op party eiland nummer 1 van de wereld een compleet hotel afgehuurd voor het tweede event: Blutz Ibiza experience. Wie dit unieke event wil meemaken, doet er goed aan de site van Blutz te bezoeken, waar alle informatie over dit unieke feest te vinden is. In het najaar van 2009 zal Blutz alle registers open trekken voor een Belgische editie van het event. Hierover volgt later meer informatie.

Dresscode en tickets
Voor ieder event stelt Blutz een 'teasing' dresscode samen en de toegang wordt uitsluitend verleend aan stellen. De minimum leeftijd om een Blutz event te bezoeken is 21 jaar en de verkoop van tickets geschiedt uitsluitend via deze website. Speciaal voor dit doel is door 1XL (www.1xl.nl) webdesign in eigen beheer een eticketing systeem geschreven. Vanuit je luie stoel tickets bestellen, afrekenen, per email ontvangen en zelf uitprinten! De tickets worden verkocht zonder allerlei toeslagen en fees: rechtstreeks vanaf de bron. De ticket prijzen zijn event afhankelijk.

Nuttige url's

  • www.cafe.blutz.nl (Blutz biedt haar bezoekers de mogelijkheid tot discussie in haar eigen web-café)
  • www.ibiza.blutz.nl (informatie over de Blutz Ibiza Experience)
  • www.blutz.nl (alles wat je maar wilt weten over het merk Blutz en Blutz events)

7 opmerkingen

Kom zeker een kijkje nemen, ziet er weer erg goed uit Michel:respect:
Thnx voor het compliment! Je bent altijd welkom, Michel :bounce:
 
BLUTZ is Blits, vernieuwend en een hoop leuke mensen en lekkernijen!

Als geen ander weten jullie waar vraag naar is, en speel je met dit concept hier goed op in. De verrassing van de avond laat nog even op zich wachten, maar ik ben er zeker......... :-)

Ibiza stijl mmmm droom al helemaal weg als ik hieraan denk.
Leuk team, leuke gasten en een droom van een lokatie........ ME LIKE!

See you all with a hugh and touch from me?
Kijk ... das nou een feestje waarvan wij denken dat t em gaat worden, count us in!!
thnx voor de complimenten allemaal! We gaan er voor 28 maart :bounce:
Let's Experience Blutz !!!!

Ziet er echt super uit! We verwachten een SUPER party, eentje waar we denk ik wel allemaal op wachtten.

Tot dan!