Partyflock
 
­ Nederland

Optima Forma

gepubliceerd door , op
Optima Forma
14 januari 2009
Je kent het vast nog wel, de simpele feestjes van ‘vroeger’. In die tijd ging men stappen, puur en alleen voor de muziek....Eén zijn met de muziek, losgaan als eenheid en helemaal opgaan in jouw eigen wereldje met de zweetdruppels glijdend langs jouw lichaam en de lolly in je mond...... Tegenwoordig heeft bijna elk feest een dresscode en een thema en vaak zit daar ook nog eens een erotische tint aan. Zien en gezien worden is vaak hetgeen waar het alleen nog maar om gaat. Waar het allemaal mee is begonnen gaan wij verder! Géén dresscode, géén thema, géén erotische tint, géén shows met dansers/danseressen, alléén het optimaal genieten van de muziek! Een zaal op zijn kop laten zetten door de DJ’s met niets minder dan draaitafels, cd-spelers en een mengpaneel. De nostalgie en de toekomst samen, gezien en gevoeld worden als eenheid, dansend en genietend van de DJ’s en hun muziek. Er is bewust gekozen voor de Lexion vanwege de nostalgie die gepaard gaat met een rijke historie aan DJ’s die allemaal wel eens in de Lexion hebben gestaan. We gaan jaren terug in de tijd aan vormgeving; de DJ’s zijn de vormgevers op deze avond en de decoratie bestaat uit de mensen op de dansvloer. Géén onderbrekingen, géén afleidende factoren, maar 100 % DJ en muziek is wat jou wordt aangeboden op deze avonden. Géén softe schuivelmuziek, maar muziek van de allerhoogste plank die jou dwingt los te gaan in Optima Forma. Welcome 2 the party!

Lexion en Robson Da Silva presenteren met gepaste trots: Optima Forma. 3 à 4 keer per jaar zal met dit concept een kwaliteitavond worden neergezet; een avond waarin alles op alles zal worden neergezet om jou een overgetelijke avond aan te bieden met alleen maar muzikale hoogtepunten. Denk aan namen als Ernesto vs Bastian, Audiophox, Fred Henderson, Galen Behr, Misja Helsloot, Bolier, Bas & Ram, Sied van Riel & Signum. Hiernaast staan ook namen als Above & Beyond, Cosmic Gate, Simon Patterson, Sean Tyas, Nitrous Oxide, Marcel Woods, On The Wire (live-act), Cliff Coenraad etc. op de verlanglijst van Optima Forma.

Zaterdag 28 maart a.s. zal de eerste editie plaatsvinden.
Optima Forma presenteert hiervoor de volgende line-up:

Ernesto vs Bastian
Deze heren zijn verantwoordelijk voor een schifting in de dancescene. Hun producties en dj-sets zijn razend populair van Israel tot aan Polen. Keer op keer bestijgen ze weer de hitlijsten. Dit zijn twee nuchtere Hollanders met een groot hart voor muziek!

Signum
Ronald Hagen en Pascal Minnaard vormen al jarenlang het succesduo Signum. Releases bij o.a. Armada Music en BPM Music. De track “What You Got For Me” opende voor deze twee jongens wereldwijd de deuren. Maar ook `Forever’, `Take U There’, `On Stream’ en `Coming on Strong’ hebben hun stempel gezet. Remixes van andere artiesten zoals: `ATB-9PM’, `KayCee-Escape’, Tiësto alias Straydog’s `Mirror’, `DJ Jurgen – Better off alone’ en nog veel meer. In 2008 hebben ze de radioshow Xposed gestart. Signum zijn een van de meest favoriete DJ’s van de Trancemenigte.

Fred Henderson
Toen menig producer nog aan het feesten was, was Fred Henderson al druk in de weer zin zijn studio. 1993 was het jaar van zijn eerste release op het label van Ronald Molendijk (Basic Beat). In 1996 startte hij een eigen label "ROXY's". Vernoemd naar een dancegelegenheid waar hij op dat moment een resident-dj was. Daarna volgden meerdere labels. Rond 2000 concentreerde zijn activiteiten meer naar het produceren en releasen van allerlei soorten dance- en housetracks. Naast zijn succes van zijn release "Rock da House" kwam in 2005 zijn salsatrack "Carnaval" in de Fresh40-charts en werd opgepakt door dj's zoals; Pete Thong, Johan Gielen, Klubheads, Mark van Dale, ROOG, Kev Hill, Peter Gelderblom, José, Peran en Jean die de track ook prees in zijn show op Radio538.

Dazzle
Deze talentvolle jongen vertoeft zo’n beetje dag en nacht in de studio. Hij produceert de ene na de andere plaat welke door menig DJ met open armen wordt ontvangen. Zijn FFWD-mixen vinden gretig aftrek onder dansend Nederland. Deze jongen is kwaliteit met een hoofdletter K!

Cor Fijneman
Cor Fijneman behoort tot de absolute top in de dancescene wereldwijd. Hij heeft zichzelf de laatste jaren dubbel en dwars bewezen en doet niet onder voor DJ’s/producers als Tiësto, Marco V, Armin van Buuren en Ferry Corsten.

MC Da Silva
Tot slot de host van de avond: MC Da Silva. Alleen de naam is al genoeg om menig DJ blij te maken. Hij is door MC Marxman naar UDC gehaald en nooit meer weggegaan. Van Dance Valley 2003 tot en met heden is hij de host van het HQ-podium. Grote namen uit de scene heeft deze grootheid mogen begeleiden met zijn stoere en opzwepende sound. Voor Tom Harding is hij de favoriete MC en in samenwerking met Marcel Woods heeft hij de succesvolle plaat `On Fire’ gereleased. Deze man verstaat zijn vak als geen ander. Hij zal de DJ’s aankondigen en begeleiden in en op Optima Forma!

Naast deze indrukwekkende DJ’s staat er nog een artiest op de planning. Zijn naam blijft voor nu nog even een verrassing. De organisatie zal ongeveer een maand voor aanvang van de eerste editie de laatste naam bekend maken.

Je kunt niet wachten tot 28 maart a.s.? Je bent nieuwsgierig? Kom dan alvast een voorproefje nemen op de préparty op 14 maart a.s. in de Lexion, waar Optima Forma een zaal zal hosten tijdens Lexion the reunion party Party. De line-up voor Optima Forma alsdan: Ernesto vs Bastian, Audiophox, Bas & Ram en MC Da Silva.

10 opmerkingen

Aan de line-up zal het alvast niet liggen!
Jammer dat we zelf een feestje hebben die avond anders waren we zeker even komen kijken in de Lexion...
Mister Da Silva en Lexion: veel succes met de voorbereiding van een leuk feest!!!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
100% aanwezig :D
Denk aan namen als Ernesto vs. Bastian, Audiophox, Fred Henderson, Galen Behr, Misja Helsloot, Leon Bolier, Bas & Ram, Sied van Riel & Signum. Hiernaast staan ook namen als Above & Beyond, Cosmic Gate, Simon Patterson, Sean Tyas, Nitrous Oxide, Marcel Woods, On The Wire (live-act), Cliff Coenraad etc. op de verlanglijst van Optima Forma.

Ik zeg: lekkah lekkah (L)
goed gedaan (Y) Robson!!! :woop:
Dit wordt een super feest!!!

Een super line up en ben benieuwd naar de volgende edities!!!

Robson!! :respect:
 
Dit klinkt weer super om je vingers van af te likken!

Petje af! :respect: :D ;)
laatste aanpassing
en geloof me !!,voor jullie echte tranceliefhebbers is er ook een buitenlandse hardtrance god met een rijke history aan verscheidende hits op conto en op menig Festival heeft deze man gedraaid,van Dancevalley tot Trance Energy,van Parijs tot Ibiza,in ons volgnde pers bericht zullen wij zijn naam bekend maken..tot dan!
laatste aanpassing
Uitspraak van Robson Da Silva op donderdag 15 januari 2009 om 03:18:
voor jullie echte tranceliefhebbers is er ook een buitenlandse hardtrance god met een rijke history aan verscheidende hits op conto en op menig Festival heeft deze man gedraaid,van Dancevalley tot Trance Energy,van Parijs tot Ibiza,in ons volgnde pers bericht zullen wij zijn naam bekend maken..tot dan!

:honger: maak me gek.. :cheer:
Uitspraak van Vfreaky op donderdag 15 januari 2009 om 21:28:
maak me gek..

Nog gekker kan niet ouwe b)

Uitspraak van Robson Da Silva op donderdag 15 januari 2009 om 03:18:
echte tranceliefhebbers

*steekt vingertje in de lucht en roept ikke :P*

Uitspraak van Robson Da Silva op donderdag 15 januari 2009 om 03:18:
een buitenlandse hardtrance god met een rijke history aan verscheidende hits op conto en op menig Festival heeft deze man gedraaid,van Dancevalley tot Trance Energy,van Parijs tot Ibiza,

Je maakt me nu wel rete-nieuwsgierig 8)