Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe stijl is botergeil

gepubliceerd door , op
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine (vroeger kunstboter genoemd) is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd. Maar in tegenstelling tot roomboter, dient Zuipclubs Ouwe stijl Is botergeil 100% vet te bevatten. Namelijk 100% vette early hardcore tracks uit de periode '96-'99. Denk hierbij aan labels als Ruffneck/Cenobite/Mokum/H2OH, oftewel donderende '909s en scheurende juno's dus niet het reguliere arsenaal aan plaatjes dat je normaal in de early zalen hoort. Op zaterdag 17 januari is het al weer tijd voor de derde editie van Ouwe stijl Is botergeil, en gezien het succes van de voorgaande edities gaat de Akhnaton weer bekend staan als de HAKhnaton want ook in het nieuwe jaar is ouwe stijl botergeil

Met niet alleen early-afsluiter pur sang Frantic Freak, maar ook mokumlegende Dano in de line-up zullen de guest djs er weer een knalfeest van maken. Ook staan de sets van Dequ & Enforcer., Cavello Junkii, The Irritainer & Apac en Merlin weer garant voor het nodige early ragwerk, want het blijft natuurlijk een Zuipclub-feest dus er moet wel flink gesnoeid en geramd worden. En zoals altijd gelden de welbekende Zuipclub-regels: Geen wazipannekoeken, geen voetbalshirts en geen gepogo. Oftewel niet makken, lekker ouwe stijl hakken.

Tevens al een vooraankondiging van het volgende feest van de Amsterdammers: Vind je dat leuk ofzo, dat op vrijdag 20 februari eveneens in de Akhnaton gegeven zal worden. Het nieuwe concept heeft een duidelijk muzikaal profiel: Dit wordt een hardcore, industrial, darkcore met terror-toetje-feest zoals Zuipclub de newstyle brengt in Amsterdam. En met Enzyme's Ophidian als top headliner in de lineup belooft ook dit weer een keihard feest te worden.

Zuipclub is er weer klaar voor om met de Amsterdamse hardcoreposse het nieuwe jaar af te trappen en wenst iedereen een knallend 2009!

23 opmerkingen

:cheer: zuipclub :cheer:


Jammer dat ik moet werken :(
intressant dit
..
Vette shit, ben wel weer toe aan een ouderwets feessie ...
leipe shit ouwuh:bier:
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine (vroeger kunstboter genoemd) is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
dit ontnam mij de motivatie om verder te lezen.
 
leipe shit ouwe
ouwe stijl is zeker botergeil!
Uitspraak van - Den= op zondag 11 januari 2009 om 01:01:
dit ontnam mij de motivatie om verder te lezen.

Blijf je toch lekker thuis Jaapie!! Ik hoop zowieso alleen op volk uit de buurt blijf maar lekker in eindhoven!!!
Zuipclub-regels: Geen wazipannekoeken, geen voetbalshirts en geen gepogo. Oftewel niet makken, lekker ouwe stijl hakken. :yes:
:cheer:

8)
Uitspraak van - Den= op zondag 11 januari 2009 om 01:01:
dit ontnam mij de motivatie om verder te lezen.

och joh is een geintje, bruggetje slaan naar de rest van het bericht... :P
 
Namelijk 100% vette early hardcore tracks uit de periode '96-'99. Denk hierbij aan labels als Ruffneck/Cenobite/Mokum/H2OH, oftewel donderende '909s en scheurende juno's dus niet het reguliere arsenaal aan plaatjes dat je normaal in de early zalen hoort

Dat is het spul !
:cheer: rockj that early danodanodanodano :D
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 januari 2009 om 22:19:
'96-'99.

euh vanaf 97 verdewenen de juno's:/ voornamelijk en ging het tempo toch wel aantal trede omlaag........
Zeg dan gewoon ,de ouwe shz/eh/td stijl!!

Maar Altijd lekker :respect:


Uitspraak van *Backfire* op zondag 11 januari 2009 om 13:47:
nakken!

:(
 
Hardcore van vroegâh..... toen was de lucht nog schoon de seks nog vies en de hardcore nog HARD....



-PRESENT :BOUNCE:
 
mensjes tot vanaaf :P