Partyflock
 
­ Nederland

Club Douchegordijn

anoniem gepubliceerd op
De Sint is weer het land uit en de Kerstman heeft zijn rendieren weer op stal gezet. Allemaal weer een tonnetje rond van de pepernoten, kerstdiners bij paps en mams, oliebollen en liters champagne. Je kapot gefeest met oud en nieuw en het nieuwe jaar met een kater begonnen? Het is wel weer welletjes! Nu is het tijd voor Sonja Bakker, Allen Carr en de rest van je goeie voornemens (wat je toch niet langer als een dag, week of een maandje volhoud). BULLSHITT!! Om het nieuwe jaar maar eens echt goed af te trappen, gaat Club Douchegordijn jou eens flink in de watten leggen! Op vrijdag 30 januari gaan zij samen met Rauwkost, Wouter de Moor, Trickkit en 1+1=3 er een knalfeest van maken om u tegen te zeggen.

De residenten 1+1=3 zullen deze avond samen met Trickkit beginnen met ‘die warme deken’ oftewel lekkere diepe minimal, tech-house. Dit uiteraard om ruim baan te maken voor de genodigden voor deze avond: Wouter de Moor en Rauwkost.

Wouter de Moor zal hierna zijn entree maken om zijn gasten mee te nemen op een muziekaal tripje van maar liefst 2,5 uur. Wouter, die in 2004 de TWSTd DJ-Contest won, is na 2004 op een raket gestapt en hier nooit meer van af gekomen! Zo is hij regelmatig te bewonderen bij Rekord3r, KitKatKlub en wat al niet meer. Ook is zijn talent niet onopgemerkt gebleven bij de organisatie van Awakenings. Beijing, Berlin, South Korea is ook zomaar een greep uit zijn internationale gigs. Je begrijpt dus wel dat Club Douchegordijn erg trots is om hem als gast te mogen verwelkomen op vrijdag 30 januari.

Als de transpiratie zich heeft doen verschijnen op dat vette shirtje en je schoenzolen beginnen inmiddels te stinken naar verbrand rubber zal Rauwkost hun maccie en midi controllers volledig klaar hebben staan om je nog eens flink van jetje te geven! Deze gasten, die elkaar 2 jaar geleden tegenkwamen, hebben zich ontpopt tot één van Neerlands beste live acts uit de techno scene. Hun recensies liegen er dan ook niet om. Zo lees je in iedere feestreview dat ze ‘De bazen van de club’ of de ‘Helden’ van de avond waren. Er gaat dan ook geen avond voorbij waar deze jongens niet glansrijk uit de verf komen.

Omdat de mannen achter Club Douchegordijn het hier voor 200% mee eens zijn en omdat goeie muziek gehoord moet worden, zal de loper uitgerold worden om deze avond met een knal af te maken! Om dit spektakel te ondersteunen op z’n Club Douchegordijns, zal Kade 10 weer omgetoverd worden tot een oogverblindende locatie. Reken op een dikke vette lichtshow en spetterende decoraties. Tevens zal een zeer getalenteerde vj zijn grafische, op maat gemaakte beelden toevoegen aan dit ensemble.

De chill-out zal weer in het teken staan van heerlijke lounge banken, sfeervolle verlichting en als klapper op de vuurpijl; het Kade 10 personeel zal deze avond hier niet te vinden zijn, wat dus betekent dat JE HIER GEWOON MAG ROKEN!!! Dus niet meer naar buiten, waar je op moet passen voor een verkoudheidje, maar gewoon lekker warm binnen en legaal.

Kortom genoeg reden om je TomTom 30 januari in te stellen op eindbestemming Nijkerk. Meer info kun je vinden op www.clubdouchegordijn.nl.

Zie je de 30e van januari!

10 opmerkingen

paraat!
 
Kom echt niet uit de buurt, but this party just sounds like fun! :yes: De naam alleen al :lol: (y)
Kom je toch gewoon even checken!!
 
Die kans zit erin :yes: (y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1551, 1763}
Artiest {SHOWLIST artist 27046, 80649}
Kan het je aanraden ;)
Aanwezig!!!!!
Zonder twijfel aanwezig!