Partyflock
 
­ Nederland

Voetzoekers viert haar verjaardag

anoniem gepubliceerd op
Vrijdag 16 januari is alweer de eerste Voetzoekers in het nieuwe jaar plus de allereerste echte Haarlemse Voetzoekers after. Het platvorm groeit, de heutende meute wordt groter, de melodieën worden intenser en de plannen gaan nog veel verder. Lang leve de elektronische muziek! Voor de mensen die Voetzoekers nog niet kennen, luister, huiver, come and see it yourself.

Voetzoekers is als kindje geboren bij twee Haarlemse organisatoren en is inmiddels zijn peuter en kleuter tijd ontstegen. Voetzoekers zit momenteel vol in zijn puberteit en is vreselijk eigenwijs. Voetzoekers schopt tegen de gevestigde orde en tegen alles wat een standaard norm heeft. Deze rebelse puber zit vol in zijn party tijd en wil daar iedereen in meenemen. Voetzoekers produceert keer op keer knetterende melodieuze elektronische muziek en scheurt langs tal van underground genres. Deze muzikale visie combineert meneer lastpak met opvallende bijpassende decors. Bij echte pubers gaat er soms wel eens iets fout, zo ook bij deze Voetzoekers puber. De afgelopen editie was er een relletje met de decoratie ontstaan, maar dit is inmiddels dubbel en dwars opgelost, dus hou je vast voor de 16e!

De ene puber heeft Britney boven haar spiegel hangen, de volgende Michael J. op de deur en de derde Geer & Goor op het plafond boven zijn bed. Voetzoekers heeft het allemaal niet zo op deze standaard puberale activiteitjes en zoekt het ergens anders, iets meer ondergronds. Voetzoekers steelt namelijk underground setjes van zijn idool De Man Zonder Schaduw van het internet om vervolgens keihard te gaan staan raven op zijn zolderkamertje. Voetzoekers vindt de voorman van Gasten Zonder Grenzen een house icoon en heeft hem gevolgd van al zijn festivals tot aan zijn dikste club optredens. De Man is de man.

Naast De Man Zonder Schaduw heeft Voetzoekers niemand minder dan Invite gevraagd lekker tegendraads te komen doen. Deze techno dj komt speciaal voor Voetzoekers een techhouse set weggeven. Dj Invite heeft als kroon op zijn tot nu toe al glansrijke carrière de Gashouder twee maanden geleden afgesloten, jawel hij rockte de laatste diehards op Awakenings en deed dat vele malen beter dan elk ander grote buitenlandse act van die avond.

Iedere editie heeft Voetzoekers te maken met zijn resident Mr Minoz. Hoe tegendraads Voetzoekers ook is, deze dj heeft hij niet in de hand. De afgelopen editie heeft Mr Minoz de ravers in Stalker een twee gangen diner gegeven met vier sterren en heeft zijn toetje bewaard voor de after in de LP (De eerste officiële Voetzoekers after). Voetzoekers stond met zijn puberale mondje vol tanden en kon geen woord meer uitbrengen. Warme melodieuze underground in een swingend jasje galmde door het statige Lady's Paradise.

6 opmerkingen

za 03 jan 2009:
Man overleden na vuurwerkongeluk
HELVOIRT - De 24-jarige man uit Vlijmen die woensdag een voet verloor na het afsteken van vuurwerk in het Brabantse Helvoirt is vrijdag aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie zaterdag laten weten.


8)
laatste aanpassing
 
erg scherpe post hierboven ja
Werkzaam bij Stalker
Artiest Mike Ravelli
haha! Word weer gezellig daaro :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van Sjaak Dekker[2x5] op zaterdag 3 januari 2009 om 20:42:
a 03 jan 2009:
Man overleden na vuurwerkongeluk
HELVOIRT - De 24-jarige man uit Vlijmen die woensdag een voet verloor na het afsteken van vuurwerk in het Brabantse Helvoirt is vrijdag aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie zaterdag laten weten.

:lief: (y) deze persoon was wel alert ja :frusty: