Partyflock
 
­ Nederland

Smerig vs. Ranzig presenteren 2e kerstdag “Girls night out”, Be a Bitch

gepubliceerd door , op
Smerig vs. Ranzig presenteren 2e kerstdag “Girls night out”, Be a Bitch
21 december 2008
FeestGirls night out · boys will be girls
Datumvrijdag 26 december 2008
LocatieTrappist
Lieve Dames?.

Op tweede kerstdag wordt het weer eens tijd om een onvervalste smerige ranzige meidenavond te organiseren. Dit zal onder de naam: Boys will be girls bekend worden. Het idee achter dit feest is om eindelijk weer eens je zusjes garderobe te kunnen plunderen, om de hakjes van je moeder te stelen en op zoek te gaan naar een leuk tasje bij je oma of oud tante. Zo kun je geweldige outfits bij elkaar zoeken, om de avond in door te brengen.

Het is toch heerlijk om als man ook een keer een ordinaire ??beaver shot?? te kunnen laten maken van jezelf verkleed als Britney Spears of Pamela Anderson. Of om eens in je leven mee te maken hoe het is om op en top ordinair, als trailer trash over de catwalk te kunnen marcheren op je stiletto hakjes.

Tweede kerstdag staat dit te gebeuren en het zal georganiseerd worden door Smerig vs. Ranzig onder de leiding van tante Nel: Girls night out met als thematiek: BE A BITCH! Alle mannen zullen verkleed moeten komen als ordinaire trailer trash bitches en voor die vrouwen die altijd al een staand hebben willen plassen is dit de mogelijkheid om verkleed te komen als je stoere mannelijke natte droom en om dit te kunnen realiseren zal er door ons als organisatie gezorgd worden voor extra plastuiten op de wc. Wat wil een man of vrouw nog meer dan zich te verkleden als de man/vrouw die ze willen zijn?..

Om 23.00 uur zullen de poorten van club de Trappist geopend worden voor alle bitches en diva?s van Nederland die verkleed zijn als hun beroemde trashy zusjes. Als je niet verkleed bent als sister in business, verwacht dan geen warm onthaal door onze doorbitch. De avond zal geopend worden door niemand minder dan DJ Marrie Poppers met haar onvervalste girls songs en house classics, waarbij je lekker mag mee blèren. Dit is niet het enige, want hier komt ook nog eens bij dat je ondertussen jezelf kunt uitleven op de mini catwalk. Later op deze gezellige avond zal DJ Schimpie uptempo groovy house gaan draaien tot in de late uurtjes.

Een tip vanuit de organisatie is: Neem voldoende schone tissues mee in je tasje, want er staat een geweldige grote chocolade fontein binnen waar je heerlijk ongegeneerd misbruik van mag maken.

Voor de boys die twijfelen aan hun vrouwelijkheid is er de grote hoekbank waar je op consult kunt gaan bij de doktor schoenmaker voor een echte anus bleek, omdat naast je persoonlijkheid ook je ster moet stralen tijdens de feestdagen en voor een goed begin van het nieuwe jaar.

Mannen trek dus je hakjes aan en kom 2e kerstdag gekleed als je beroemde evenbeeld naar Girls night out, BE A BITCH!!

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Ille's nieuwe clubnacht (L)
 
gay
 
Hahahaha XD