Partyflock
 
­ Nederland

Chmpgn
A sparkling blend of Dance, Decadance and Burlesque

anoniem gepubliceerd op
Chmpgn
6 december 2008
FeestCHMPGN · A sparkling blend of Dance, Decadance and Burlesque
Datumzaterdag 31 januari 2009
LocatieNorth Sea Venue
Zaterdag 31 januari is het zover: de langverwachte première van CHMPGN in de North Sea Venue te Zaandam. Een -nu al spraakmakend dance-evenement- voor connaisseurs. CHMPGN is het nieuwste concept van de twee prominente dance-organisaties Art of Dance, bekend van evenementen als Fabulous en Pleasure Island en Vault Events, bekend van evenementen als Wasteland en Opium.

CHMPGN is uitgaan-nieuwe-stijl en richt zich op een groeiende groep 25-plussers die zich enigzins ‘ontheemd’ voelen in de huidige dance-scene. Deze groep zoekt meer dan alleen DJ-namen en geeft de voorkeur aan stijl en kwaliteit inclusief classy vermaak en goede service, iets waar het in huidige uitgaansleven nogal eens aan ontbreekt. CHMPGN biedt juist deze veeleisende groep een nacht waarin zij met ‘like-minded souls’ kunnen genieten van een ‘meer volwassen sound’, hoogwaardig entertainment en de juiste faciliteiten.

De decadentie en het luxe gevoel dat champagne uitstraalt, wordt op CHMPGN ook gevisualiseerd. Een avond CHMPGN betekent: zinnenprikkelende optredens van burlesque artiesten, mindblowing performances van mentalisten, maar ook spectaculaire ‘tableaux vivants’ en sensuele belly dancers. Danielle Kwaaitaal kleurt de avond met verrassende en indrukwekkende graphics. Danielle staat al jaren aan de top van de VJ-scene en weet als geen ander hoe ze een publiek mee kan voeren op haar visuele trip. De North Sea Venue zal tijdens CHMPGN transformeren tot een broeierige nachtclub met drie verschillende areas, allen ‘in-stijl’ gedecoreerd en elke area met een eigen sound.

In de main area staat ‘verleiding’ centraal. De vibe hier heeft maar een doel; ‘dance till you die.’ Eén van de ‘wizards of seduction’ is hier Ron Carroll (bekend van de hits ‘Lucky Star’ en Walking down the street’). Naast dit deep house icoon zal er in de main een unieke 6-decks set plaatsvinden door RiskSoundsystem, Melly Mel en Andy Sherman. Voor CHMPGN zullen zij voor het eerst in deze unieke samenstelling performen.

De Club Classique area is een warm bad van pure nostalgie, met de lekkerste clubtracks uit de jaren negentig. Voor deze speciale gelegenheid zal dj Gijs Staverman zijn favoriete house-tracks met het publiek delen, aangevuld door dj’s The Funky Bastard en Eric de Man.

Burlesque en jazz voerden de toon in de nachtclubs van de eerste helft van de 20ste eeuw, CHMPGN doet deze ‘chique’ herleven. In de ‘Blue Note Trip area’ wordt het begrip ‘swing’ opnieuw ingevuld, aangevoerd door dj Maestro, jazz muzikanten en andere artiesten.

De hippy happy few kunnen op CHMPGN ook terecht op een overdadig VIP-deck, waar men zich kan laten onderdompelen in pure decadentie. De Gold VIP ( à raison van € 145,-) biedt vele extra’s: een fles Piper Heidsieck, een heuse CHMPGN-butler, ondersteund door elegante bediening, tongstrelende sushi, hemelse massages, een exclusieve goodiebag, interactief entertainment en gratis gebruik van garderobe, toilet en parkeerplek. De überverwende partyganger komt op CHMPGN helemaal aan z’n trekken met het Platinum VIP arrangement, a raison van 225 euro. Naast alle faciliteiten uit het Gold VIP arrangement, is er voor hen sprake van een ‘open bar’, wat wil zeggen dat er ongelimiteerd gedronken kan worden. Tevens behoort Valet Parking tot de Platinum faciliteiten.

Tickets voor CHMPGN kosten € 27,50 (ex fee) in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via Paylogic en Primera-winkels. Voor VIP-reserveringen kunt u terecht op www.vipclub.nl of belt U met 06-11111868. Check voor meer informatie: www.chmpgn.nl

CHMPGN: celebrating the decadent pleasures of the night

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54155, 3382}
Zin in!!
 
Hmm... interesting!
 
Als de doelgroep de 25-plussers is waarom is de minimumleeftijd dan 21?