Partyflock
 
­ Nederland

De grote GirlsLoveDJs Kerstspecial

gepubliceerd door , op
De grote GirlsLoveDJs Kerstspecial
4 december 2008
All you want for Christmas is this!!! Geen eenzame kerstdagen dit jaar, al je favoriete dj’s staan 26 december weer voor je klaar om deze kerst met een beuker van een feest af te sluiten. De laatste GLDJs editie van dit jaar in het Patronaat zal een feest worden waar je tot ver in 2009 nog over praat.

De line-up van deze editie liegt er dan ook niet om, waar te beginnen? Bij het begin, de grote zaal. Vergeet de Jeugd en The Opposites, nee niet voor altijd, maar alleen voor deze avond. Het is je Boy DIO namelijk die 2de kerstdag het dak van het Patronaat eraf komt tillen. Deze Hollandse Nieuwe zal je avond rocken met een aantal van zijn beste nummers.

DIO is natuurlijk geen dj, de rest van de line-up wel. Normaal gesproken is het een 3-eenheid, maar 2de kerstdag gaat Tom juist de strijd aan met Damien & Lo. Tom vs. Damien&Lo zetten de beste (kerst)platen voor je op, maar wie draait de betere Tom of Damien &Lo? Ze staan nog wel samen achter de draaitafels, dus nog steeds 3 heter dan hete boys om te aanschouwen.

Ook Rubywax vs. Missing Links zullen het tegen elkaar opnemen op deze vredige kerstnacht. En de rest van de dj’s vanavond schijnen ook al moeten opboksen tegen elkaar. Wie draait Lars Vegas vs. Joshua Walter draaien soms alleen en soms in het Few Kids on the Block collectief, maar vanavond strijden zij tegen elkaar. Het duo Jaziah vs. Tettero zal nieuw voor je zijn, maar verandering van spijs doet eten. Afzonderlijk van elkaar draaien zij al de dikste platen, nu maar zien wie ze het lekkerst draait.

Met zoveel dj’s to love zou het voor menig ander dj een zware strijd zijn geworden, maar ladykillers Oslo Hilton vs. Jim Aasgier winnen deze avond in ieder geval de lekkerste dj award. Daarbij weten ze, net als de rest van de dj’s deze avond, heel goed wat je wilt horen en dat draaien ze dan ook.

En als je denkt dat de kleine zaal er is om af te koelen, dan heb je het goed mis. Samen met Sven Prinsen staat Tettero hier nog een keer de boel af te breken met een dampende houseset. Het Haarlemse duo staat hier tegenover de Amsterdamse badboy Freddy Spool.

Zoveel hete dj’s op 1 avond, je zou het er bijna warm van krijgen. Trek dus maar wat luchtigs aan en laat de kerstboom, kalkoen en je schoonfamilie voor wat het is. Het Patronaat, dat is waar het is, 2de kerstdag, zorg dat je erbij bent.