Partyflock
 

Tunnel 010
December

gepubliceerd door , op
Over een paar dagen is het weer zo ver, de eerste Tunnel 010: Putnik: van de laatste maand in het jaar in de Rotterdamse techno club Catwalk. Waar november een goede maand was voor het Rotterdamse uitgaansleven op donderdag, is de verwachting dat december nog beter gaat worden!
Tunnel 010: Putnik: is de house, minimal en techno avond op donderdag in Rotterdam. Naast talent uit de regio hebben er ook gevestigde namen gedraaid zoals Benny Rodrigues, 2000 and One, Dave Ellesmere en Bart Skils. Verwacht in de Catwalk niet de standaard house tunes zoals in de andere clubs, maar innovatieve house en techno!

Tunnel 010: Freak! is op 4 december de eerste editie van Tunnel 010: Putnik: in december. Residents Warren Fellow en Sandeep hebben deze keer Edwin Oosterwal uitgenodigd. Deze wederhelft van Joris Voorn bij Rejected heeft dit jaar ook meerdere malen bewezen uitstekend alleen een set te kunnen geven. Zijn draaistijl valt het best te omschrijven als een mix tussen house en techno. Heb je deze artiest nog niet eerder gehoord, grijp dan 4 december je kans!

Het weekend van 11, 12 en 13 december staat in het teken van Tunnel 010: Catwalk in'. Tunnel 010: Catwalk in' is het festival waaraan elke organisatie die het afgelopen jaar in de Catwalk een bijdrage heeft geleverd deelneemt. Ook Tunnel 010: Putnik: staat in het teken van deze bedanksessie. Er zullen daarom maar liefst zeven artiesten optreden, te weten Ludwig Von, Mattheis, Joey Daniel, Joachim, Jessín en Synk Klinik live. Meer informatie over Catwalkin’ vind je op de website www.catwalkclub.eu.
De derde donderdag wordt gevuld door Tunnel 010: Gedonder!. De editie van november was een groot succes. Ook dit keer staan er interessante namen. Naast resident Jessín maakt Sound Architecture voorman Joachim zijn opwachting. De line-up wordt gecomplementeerd met Brand. Brand is 50% van het populaire duo Loops die het afgelopen jaar veel furore heeft gemaakt met hun live act bij onder andere Cocoon goes Amsterdam.

De laatste Tunnel 010: Putnik: van 2008 vindt plaats op eerste kerstdag en wordt gehost door Putnik. Op deze editie van Putnik staan naast Jamie Lie A Kwie en Jeff Moore Mesquitas, Monotron en Soulpunkers live. Mesquitas heeft onlangs zijn eerste plaat gereleased op het Duitse Fassade label. Monotron is één van de meest funky artiesten van de nieuwe Rotterdamse dj lichting. Soulpunkers hebben een aantal jaar geleden een showcase gehouden op Amsterdam Dance Event die erg goed werd ontvangen. Dus wanneer je eerste kerstdag bij je schoonouders op de bank zit Home Alone te kijken is dit je escape.

De Catwalk opent elke donderdag haar deuren om 23.00 en sluit om 05.00, de entree bedraagt 5 euro en ook de bierprijs is aangepast tot 2 euro. Al met al rede genoeg om Tunnel 010: Putnik: te bezoeken.
In januari 2009 is Tunnel 010: Putnik: terug met onder andere een avond van Vreemd en Squz. Houd de verschillende partysites in de gaten voor meer info.

4 opmerkingen

Artiest Steelo
Dat gaat gezellig worden...
Artiest {SHOWLIST artist 44395, 44727, 41936}
party woot woot!
 
verjaardag vieren 13 dec :)
vette lijn omhoog! (Y)
idd