Partyflock
 
­ Nederland

Raving Nightmare reunion
Infinite Memories

gepubliceerd door , op
Raving Nightmare reunion
28 november 2008
In een eerder bericht is al uitgebreid gesproken over het hoe en waarom van deze speciale Raving Nightmare reunion editie. Hoogste tijd om de line up nader toe te lichten. Zoals eerder vermeld is er een topselectie gemaakt van artiesten die in die periode altijd nadrukkelijk aanwezig waren op de feesten in deze locatie en die mede bijgedragen hebben aan de “Infinite Memories” uit de betreffende periode.

Line up:
Tommyknocker & The Viper

Deze 2 heren hebben op diverse Raving Nightmare edities tussen 2001 en 2007 onvergetelijke sets neergezet. Er is zelfs een track uit voort gekomen die op het italiaanse top label Traxtorm records is verschenen en die tot op de dag van vandaag te horen is op menig hardcore feest. De tijdloze track “TheProphecy Unfolds” uit 2004 is dan ook een van de meest verkochte vinyls van het label Traxtorm records. Natuurlijk konden deze 2 top producers en dj’s niet ontbreken in de line up, zij zullen dan 1 van de 2 battles verzorgen in deze line up. Wij zijn er zeker van dat ze nog 1 keer alles uit de kast zullen halen met deze ultieme battle.

Vince & J.D.A.
Een “Platte Zaal” verleden hebben deze shadowlands artiesten uit Brabant zeker weten. Op bijna alle edities waren zij te vinden solo of in een onvergetelijke battle set. Zij waren beide ook op de legendarische NY edities te vinden (2002/2003 en 2003/2004). Een duidelijke reden om hun ook aan het rijtje toe te voegen van artiesten die hun steentje hebben bijgedragen in die belangrijke periode voor het concept Raving Nightmare.

Panic
Deze man uit Rotterdam heeft altijd top setjes laten horen en was op vele edities de sfeermaker met zijn specifieke platenkeuze of hij liet de aller nieuwste tracks van Neophyte of Evil Activities door de speaker knallen. Onvergetelijk was zijn opening op de NY editie 2002/2003 waarbij de locatie letterlijk en figuurlijk uit haar voegen barste. Het is dan ook niet gek dat hij opnieuw een soloset zal gaan verzorgen deze avond.

Endymion
Zowel Live (NY 2003/2004) als dj sets (The Battle 2003) een aantal onvergetelijke optredens verzorgd. Hun tracks of platenkeuze was iedere keer opnieuw een goede schakel tussen de andere artiesten waardoor er unieke sets te horen waren die voor een goede afwisseling zorgde. De set van The Battle is in die periode zelfs live op een dubbel CD verschenen. Het was destijds het eerste evenement waar echt een DJ Battle met de juiste techniek heeft plaats gevonden.
Het moge duidelijk zijn dat deze heren niet mochten ontbreken en zij zullen dan ook weer een DJ set van hoge kwaliteit laten horen.

Promo
De man die de meeste DJ Sets in deze locatie heeft afgewerkt. Tussen 2000 en 2004 stond hij maar liefst 11x op een Raving Nightmare editie! Dat hij een vaste waarde was in de line up is hiermee wel duidelijk geworden. De muzikale afwisseling die hij met zijn zeer vernieuwende sets verzorgde op zo’n avond zorgde steeds weer voor veel reacties zowel positief als negatief. Voor UHM was het zeer belangrijk om iedere artiest te respecteren en zijn ding te laten doen en dat gebeurde ook. Het gevolg was vernieuwing en een unieke sfeer waarbij er voor iedereen wel wat te vinden was. Legendarisch was zijn battle set met The DJ Producer in oktober 2003. Zonder twijfel is hij nu ook weer een belangrijke schakel in de line up.

The The Darkraver
Deze man behoeft eigenlijk geen verder uitleg. Feit is dat “Steve” op werkelijk elk evenement van UHM aanwezig was……. En niet alleen aanwezig maar ook om altijd maar weer een vette set neer te zetten waarbij de flessen Bacardi rijkelijk genuttigd werden. Hij was ook de speciale act op de NY editie (2002/2003) waarbij hij om 24.00uur aan een kabel door de zaal kwam aanvliegen!
Met zijn verleden heeft hij een enorme staat van dienst voor de hardcore scene algemeen maar ook voor UHM. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze ras artiest een unieke dj set zal neerzetten met het nodige entertainment zoals alleen hij dat kan.

Buzz Fuzz
25% van The Dreamteam. Hij heeft op de meeste Raving Nightmare edities in deze locatie een set gedraaid. Of in de 2e area voor een knallende early set a la Buzz Fuzz ofwel in de hoofdzaal waar hij zijn aparte visie op de hardcore liet horen. Ook hier gezelligheid ten top waarbij de flessen Wodka veelvuldig naast de DJ boot te vinden waren. Deze reunion kon gewoon niet zonder hem plaats vinden.

Kristof
Onze Belgische UHM resident die diverse keren voor een stevige warming up zorgde mag zeker niet ontbreken. Iedere keer weer een verrassende platenkeuze, maar ook zijn eigen producties welke in die periode graag gedraaide tracks waren hebben ervoor gezorgd dat deze Belgische artiest tot op de dag van vandaag een internationaal aanzicht heeft gekregen. Vele vinyl releases en een eigen cd compilatie later zal Kristof terug keren voor een soloset.

PCP feat Marc Acardipane & The Ultimate MC
De enige live act die op deze avond thuis hoort! Slechts 1x eerder (in 2001) heeft dit icoon voor de hardcore scene een live optreden verzorgd in de Platte Zaal. Zijn tracks daarentegen waren op alle edities veelvuldig te horen en hebben de speakers enorm op de proef gesteld in die periode. Dat alleen al is reden genoeg om hem vanuit Hamburg (Duitsland) naar Maastricht te halen. Zijn tijdloze tracks zullen nooit meer geëvenaard worden, zijn optreden samen met de Ultimate Mc is een perfect samenspel waarbij je gewoon niet anders kan dan uit je dak gaan.

Belangrijke informatie
De productie op het gebied van techniek, decoratie en entertainment belooft een groot spektakel te worden. Laat je verrassen en beleef de hardcore periode vanaf 2000 tot het heden opnieuw in één van de beste locaties voor een hardcore evenement.

Een kaartje in de voorverkoop kost Euro 25,- ex fee en zijn verkrijgbaar via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de vaste Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en in Duitsland via CTS/Eventim. Tevens zullen in de maand December een groot aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland voorzien van originele full color kaarten. Natuurlijk kan je ook weer snel, eenvoudig en voordelig je E TICKET bestellen via www.u-h-m.com. Let op: door de beperkte capaciteit is de verwachting dat de kaarten voor dit evenement wel eens heel snel uitverkocht kunnen raken. Op dit moment is al 25% van de beschikbare kaarten verkocht. Wees er dus op tijd bij!!

Meer info op www.u-h-m.com / www.ravingnightmare.com

36 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Zin in! :-)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
idem B)
Goeie feeste meegemaakt daar,
platte zaal...goed geluid,
nooit meer naar huis!
zeer zeker de moeite waard om te gaan neem dat maar van mij aan ;)
 
Artiest Da Hustla
Misschien wel aanwezig!
 
Artiest Mutilate
toch maar gaan dan...

ff ouwe tijden herleven

:respect: platte zaal :respect:
LEIPE SHIT OUWE
Zeeeeeeeeker leipe shit gek :respect:

toch maar mijn vrouwtje overhalen,
wil deze editie echt niet missen (L)(L)
 
Wát een vette line up!
Helaas zo ver...... :(
 
(Y) Knalle in Mtown!
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
Uitspraak van Jenka © op maandag 1 december 2008 om 01:49:
nooit meer naar huis!

:D
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
platte zaal mooie tempel en dat geluid brrrrrrrrr !!!!!!!

en te vet voor woorden
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Toch hierheen ipv Pandemonium, UHM heeft met 3 feesten de laatste maand me weten te overtuigen (L)
:o RAAAAAVIIIIINNGGG
:cheer:
 
zeker weten!!!!!:)
Artiest Reset1
Zijn tijdloze tracks zullen nooit meer geëvenaard worden, zijn optreden samen met de Ultimate Mc is een perfect samenspel waarbij je gewoon niet anders kan dan uit je dak gaan.

Idd :yes: :respect:
Belangrijke informatie
De productie op het gebied van techniek, decoratie en entertainment belooft een groot spektakel te worden. Laat je verrassen en beleef de hardcore periode vanaf 2000 tot het heden opnieuw in één van de beste locaties voor een hardcore evenement.

:s geine flauwekul zoals aafgeloupe edities in ut Mecc, Ut is toch n reunion dus dat betekend: geweun lekker losgoan zoals v'r gewend zeen van de goeje ouwe platte zoal tied :bounce: dus wil neet verrast weare door dat mainstream gejengel van deze tied :vaag:

En woorum is dr un minimum leaftied van 16 :S :frusty: :vaag:
die kinderertjes zoate toen nog braaf op de basisschool :O
Mooie lijn omhoog , echter heb al kaartje voor Pandemonium
Uitspraak van ram B ofwat ?! op maandag 1 december 2008 om 20:07:
En woorum is dr un minimum leaftied van 16
die kinderertjes zoate toen nog braaf op de basisschool

8 jaar geleden was jij ook 16...

vind het trouwens goeie zaak zo kunnen mensen kijken hoe het Raving Nightmare-concept bestaan is, en het dus ook
eens beleven hoe de tijd van ''vroeger'' was :respect: UHM
Uitspraak van djthevirus op maandag 1 december 2008 om 22:37:
vind het trouwens goeie zaak zo kunnen mensen kijken hoe het Raving Nightmare-concept bestaan is, en het dus ook

Raving is ontstaan in de Peppermill ;)
voor mij hoeft niet alles het zelfde als toen. geluid mag zeker weer! De toen veelvuldig aanwezig wazi's mogen van mij nu weg blijven.(gelukkig is dat op alle feesten al veel minder laatste tijd).
Line up is trouwens echt goed samengesteld!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Foltergeist op maandag 1 december 2008 om 22:51:
Raving is ontstaan in de Peppermill

tja, als ze het nou een paar keer in de buurt van amsterdam ofzo organiseren kom ik wel, dit is ff te ver.
daarom ga ik toch maar lekker naar

Uitspraak van Foltergeist op maandag 1 december 2008 om 16:09:
Pandemonium

:D
Jammer dat ik dan mn eige feestje weer heb anders was dit toch wel een hele goeie optie geweest!!
We hebbe der zin in! :bier:
Uitspraak van HalveZool op maandag 1 december 2008 om 22:32:
Mooie lijn omhoog , echter heb al kaartje voor Pandemonium

Ik ook .
Uitspraak van Foltergeist op maandag 1 december 2008 om 16:09:
Toch hierheen ipv Pandemonium

echt niet Pandemonium is voor mij echt wel het feest geluid beter,aankleding vetter en lasers show
Uitspraak van Albertino op woensdag 3 december 2008 om 14:08:
echt niet Pandemonium is voor mij echt wel het feest geluid beter,aankleding vetter en lasers show

Kijk waar jij woont en kijk waar ik woon, Raving Nightmare is voor mij pure nostalgie :)

Pandemonium is trouwens ook een heel cool feest, vind het echt kut dat het samenvalt :(
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
woooooooooww sebas ......je had toch gelijk ........Messchien moet ik toch komen :O
Zekers weten aanwezig :bounce: :D :bier:
laatste aanpassing