Partyflock
 

Weirdoz

gepubliceerd door , op
Weirdoz
27 november 2008
Ongewoon uniek gehuld in een trendzettende modecreatie zijn alle ogen op hem gericht. Met zijn voeten in felgekleurde sneakers, tappend op de housey elektro tunes, baant hij zich een weg naar de dansvloer. Opeens wordt zijn aandacht gegrepen. Terwijl de muziek naar zijn hoogtepunt toewerkt, slikt hij de brok in zijn keel weg en strijkt hij zijn aparte jacket glad. Ze draait zich als geroepen om. Haar glanzende tregging weerkaatst de lichteffecten en ietwat verlegen drukt ze haar glasloze rode brilmontuur terug op haar neus. Vastberaden werpen ze elkaar goedkeurende blikken toe en beseffen ze dat alle provocerende puzzelstukjes vanavond op hun plek zijn gevallen. Meet Weirdoz: where the fashion freaks step up!

Weirdoz: your fashion statement!
Uitblinkend in je kledingstijl en hiermee afkeurende blikken opwekkend – waar je ook verschijnt. Lak hebben aan meningen van het gros en altijd zoeken naar die overtreffende fashion-stap. Ken je dit gevoel en ben jij veelal gehuld in een rare, ongewone modecreatie? Dan mag jij jezelf met trots een echte Weirdoz noemen! Geïnspireerd door de sfeer en uitstraling van het beruchte ‘oude Now & Wow’, geeft de organisatie van Weirdoz jou eenmalig de tijd van deze crazy en ‘oh zo foute’ outfits terug! Saamhorigheid en bewonderende blikken staan vooropgesteld en of het nu door een glimmende skinny jeans komt of door een rok met rafelende stofscheuren: echte Weirdoz deinzen er niet voor terug!

Op zaterdag 27 december 2008 worden in Club Commedia (Maassluis) álle Weirdoz bijeen geroepen om elkaar te verbazen met hun unieke outfits. Vergeet die starende mensen met afschuw in hun ogen, vanavond is geen ‘look’ gek genoeg! Trek je Weirdoz stijl uit de kast en laat je volledig gaan op hoogtepuntrijke eclectic housetreats, met een grove dosis elektro én een vleugje urban classics. So… What’s your fashion statement?

Weirdoz: sounds like…
Club Commedia in Maassluis opent speciaal voor alle Weirdoz al vanaf 21:00 uur haar poorten voor een bijzonder Weirdoz ingericht programma. Stel je smaak op de proef met het aanbod van de sexy Candygirls, laat de uitdagende entertainers jouw beleving op scherp stellen en raak aangenaam verrast door de steltenlopers. Het muzikale aanbod is door ras Rotterdamse en pure ‘Weirdo minded’ artiesten keihard vertegenwoordigd. Tot 3:30 uur laten ze de vonken er met hun karakteristieke sets vanaf vliegen en houden ze jou feilloos wildbewegend op de dansvloer. In willekeurige volgorde: Dominggos (o.a. Musica Republica), D'Juice le Sweet (o.a. Visite), Demenzo (o.a. Housekriebels), Albert Harvey (o.a. Hufters), Stefan Vilijn (o.a. Musica Republica), Kevin Ramos, Silence, Erik Boer, Damien Le Large, Aangevuld door MC Double L (bekend van het programma de Gouden Kooi) en MC Grado is de line-up voorzien van álle opzwepende ingrediënten!

Weirdoz: tickets & more info
Weirdoz garandeert op alle vlakken groots uit te pakken, dus voorkom teleurstelling aan de deur en wees er op tijd bij! Tickets kosten 10 Euro (doorsale only) en voor alle dames geldt: twee tickets voor de prijs van één. Meer info kun je nalezen op www.weirdoz.nl.

Dare to be a fashion freak @ Weirdoz!

2 opmerkingen

geen partyraiser geen party roy