Partyflock
 
­ Nederland

Club-X: After The Limit

anoniem gepubliceerd op
Club-X: After The Limit
3 augustus 2003
Op 28 september opent Club-X haar deuren op zondag van 16.00 tot 24.00 uur, met een wel heel ander concept dan dat we van Club-X gewend zijn. Speciaal voor de 21+ zal er een trance/hardtrance feest gegeven worden, met een knipoog naar the Limit! …. The legend continues again, met een nieuwe sound, en een flinke dosis Limit hits van toen!

Er zal gestart worden met de diepe Progressive sound van Halogen. "Net terug van een paar boekingen in oa. Privilege te Ibiza, zal hij de liefhebbers van deze stijl, waarin de Ibiza invloeden duidelijk te horen zijn, zeker weten te boeien. Twee uur later zal dit over worden genomen door [dj=4323]{Artiest met ID 4323 bestaat niet!}, bekend van Club Rixy, en zijn set zal bestaan uit heerlijke trance, tot aan Clubtrance, gevolgd door niemand minder dan de Belgische DJ Fire, bekend van het producers duo Fire & Ice. Al jaren maakt hij Trance hits, die we regelmatig tegenkomen op de CD´s van o.a Armin van Buuren, en Ferry Corsten. In oktober draait hij in the Gallery in londen, maar After the Limit heeft hem weten te strikken, voor een Trance Hardtrance set, afgewisseld met de Bonzai sound van toen! De avond zal stevig worden afgesloten door een wel oude bekende van Brabant: Smurref! Het heeft een beetje stil geleken rond de Hardtrance/hardhouse live act. Niets is minder waar. Zo maakte hij het laatste jaar een aantal flinke clubhits zoals Put it in your Nose MF, Late Night God, en Sonic Storm! Binnenkort ligt zijn nieuwe release in de winkel, die uit zal komen op het Scantraxx label!


Morninglight zal het visuele aspect onder zijn hoede nemen, en Surprise Acts uit heel Europa zullen iedereen doen verbazen.

Vanaf 28 september zal After the Limit vier keer per jaar een programma neerzetten, met bekende gast DJ´s.

Voor 12,50 euro in de voorverkoop en voor 17,50 euro aan de deur!
De voorverkoop adressen zijn : Club X, Housemama.net, S4MA.com, en Zijne Hoogheid, een Partykleding zaak in Tilburg. Wat direct aangeeft wat de dresscode is: PARTY!!

41 opmerkingen

Niet mijn style!! :P
 
Gaar!
wat een feest :S
Erg triest:-S
Normale zaterdag is 8 eurootjes, dat is op zekers te doen, maar om dan aan de deur 17.50 euro te vragen voor een half avondje stampen tot 24.00uur is wel erg triest!!
Denk dat het niet druk word;-)
Kheb zoiezo de laatste keren dat ik er binnen stond niet echt het idee gehad dat het zwaar druk was :)

Al met al wel een hele leuke tent om te gaan stappen op de zaterdag, maar €17,50 is inderdaad wel errug prijzig voor een zondagavondje lol.
halogen is wel (Y) hoor..
Voorverkoop exclusief ja!!!
Dan mag je nog wel 3.5 erbij rekenen geloof ik.
Zit je ook op 16euro~!!
Voorlopig wel het dubbele dan een gewone avond!!
Maar goed mij zie je er zeker niet;-)
laatste aanpassing
voorverkoop zal 1 of 1.5 euro zijn denk ik... ik heb vaker voorverkoop gedaan via de hoogheid en dat zijn de normale prijzen, geen 3 of wat de ticketbox vraagt.

de iets hogere toegangsprijs word wel dubbel en dwars goedgemaakt door de entertainment en show die op die avond plaats zal vinden.
 
Voor velen zal het een lekkere Limit-reunie worden....

Wij hebben er zin in!!
Entertainment!!
Nou ik weet niet of je al binnen bent geweest maar weinig entertainment te geven daaro zo klein!!
Wel gezellie hoor op de zaterdag maar entertainment!!??!! Pfff kan nooit veel bijzonders zijn of Leddie moet komen dansen:-P
 
?? The Limit, wat heeft dat nou weer te maken met Club X :S

tjongejonge, afblijven van die naam!!!
Je hebt gelijk Doerak!!
Die naam hadden ze sowieso niet opnieuw mogen gebruiken tenzij de X in Wuustwezel weer open zou gaan;-)
laatste aanpassing
Ik wou net zeggen, wat heeft de Return uberhaupt te maken met Club X? :?
Ik wou net zeggen, wat heeft de Return uberhaupt te maken met Club X? :?


misschien dat X in het gebouw van de return zit :S
mensen ik ben zo lang als club x bestaan heeft elk weekend erheen gegaan en erna zolang het bestaan heeft wezen afteren in the limit dus ik snap wel wat ze willen bereiken maar ik zeg maar 1ding daarover;er was maar 1 club x en die tijd is voorbij al blijft die rest van mijn leven diep in mijn hart gekoesterd....
Tja, je moet ervan houden... mij niet gezien!
 
Halogen is idd (y) :) (y)
Jeezus! Eerst de oude naam van club x maar uit het slijk gehaald, doen we nu ook de limit er nog maar even bij! Hoe verzinnen ze het daar??? Toch maar gewoon lekker op zondagmiddag naar de Rixy blijven gaan?? Voor 8 Euritjes verzekerd van goeie muziek en gezelligheid!!!
 
mensen ik ben zo lang als club x bestaan heeft elk weekend erheen gegaan en erna zolang het bestaan heeft wezen afteren in the limit dus ik snap wel wat ze willen bereiken maar ik zeg maar 1ding daarover;er was maar 1 club x en die tijd is voorbij al blijft die rest van mijn leven diep in mijn hart gekoesterd....




snik snik
laatste aanpassing
 
het is allemaal niet zo vreemd als men denkt hoor !
de eigenaar van de Limit vroeger zit nu in the Return en is samen met de eigenaar van Club X vroeger, opnieuw Club X in the Return begonnen en dus nu ook the Limit in hetzelfde pand. Logisch toch !
Wat zijn we weer wijs met z´n alle...:frusty: weten het allemaal beter (denken ze...) Return was van de oude eigenaar van de Limit, maar heeft helemaal nix te maken met Club X...Deze organisatie heeft zelf Club X afgehuurd om op zondag-middag/avond hun feesie te geven...de knipoog naar de Limit betekent niets meer dan af en toe een oude klassieker , maar wel geeft het aan wat voor publiek ze willen. Publiek dat respect heeft voor elkaar... Just like LIMIT time´s...
laatste aanpassing
Het is gewoon een feit dat Club X niet erg origineel en creatief is. Eerst hergebruiken ze een naam om op het succes mee te varen.... bouw zelf iets op! Vervolgens rippen ze 2 DJ's met oldschool party @ zino en beloven ze een classics avond (het nieuwste maandelijkse concept van Zino)en nu willen ze een Limit reunie houden zonder DJ Francois, nah, ik wel een idee waarom hij daar niet wil draaien ;-) Maar goed, het publiek bepaald... en Rixy is ook geen optie hihi... alhoewel, ik hoor dat tijden daar veranderd zijn.
 
Club X is en blijft een legende, nu met dit nieuw concept, wordt de goede naam de Club had zwaar vernederd. Jammer. Ik heb t er 4 jaar goed naar mijn zin gehad,in de echte club dan. Voor de echte onder ons REMEMBER CLUB X.
 
Artiest {SHOWLIST artist 41373, 12794, 32652}
FUCK CLUB X EN FUCK THE LIMIT !!!

tis over allemaal dat die kneuzen dat daar niet begrijpen!!!!
RESPECT voor la nina,de ouwe club x en het vroegere limit toen francois daar nog draaide...

verder maak ik me toetsenbord niet vuil aan mensen die geld willen verdienen met iets wat eerst een succes was... begin iets nieuws en laat dat een succes worden...

enne aftere doe je bij DE ZINO en voor mensen die verder willen DE RIXY...
Ik wou net zeggen, wat heeft de Return uberhaupt te maken met Club X? :?


misschien dat X in het gebouw van de return zit


misschien dat je dan nooit heb begrepen waar X uit bestond. Want dan zou je weten dat X NIKS te maken heeft met de Return. Het enige dat hetzelfde is, is de (helft van de) eigenaar(s), maar dat is nog geen reden om het te vergelijken met Club X.

Wie de eigenaar ook is, hoe ze het ook noemen, voor mij blijft het de Return, en zeker GEEN CLUB X!
laatste aanpassing
Beetje jammer (N)
 
Artiest Q-Bix
WHO THE F#CK CARES!!!!
 
Inderdaad, de tijd van de Club-X stickers op je auto mag nu ook wel weer voorbij zijn.
 
Gelukkig zullen de mensen, die dit oud/nieuw concept begrijpen, in ieder geval wel komen, want er rollen veel leuke en goede reakties binnen bij de organisatie. Ik ben zelf een oude (dubbel he?haha) club-X-fan en aan de drukte elk weekend in X te zien is er nog steeds grote behoefte aan X. Maar inderdaad kan de sfeer nooit meer hetzelfde zijn, maar wat geweest is , is geweest, de sfeer van nu is misschien wel anders, maar daarom niet minder leuk. Deze organisatie heeft gekozen voor de zondag, met medewerking van de eigenaar van de oude Limit en de eigenaar van de vroegere en nieuwe X, om een publiek te bereiken dat niet elk weekend de commerciele feessies afloopt, maar die willen gaan stappen voor de gezelligheid en wat lekkere muziek! Tevoren al zeuren dat het niet leuk is, heeft geen nut. Dan moet je eigenlijk eerst op het feest komen, maar als je zo kleingeestig bent, dan toch maar liever niet!
En tuurlijk zijn de Zino en de Rixy leuk op zondag....dat weten we, want we komen er zelf ook. Maar een paar keer per jaar iets anders, kan zeker geen kwaad. Dus tot zondag 28 september???
laatste aanpassing
 
Nou dan kom je toch Hier heen?

Hé Housemama :-) alles goed? xxx van mij :-)
Zo is het mum zolang je elkaar niet in de haren zit Why not!!! ik heb er geen moeite mee alleen als je het after the limit noemt en dat gevoel weg wil zetten zouden de dj's de limit wel mee gemaakt moeten hebben!!alla bassbooster en nog meer van die dj's die kennen het wel!! en dat is nu niet het geval tenminste in het context van after the limit als je begrijpt wat ik bedoel. In iedergeval succes ermee Peace dudezzz ;-) enjoy life
:gaap: :gaap:
Als het concept daadwerkelijk is zoals het wordt gepresenteerd dan is het natuurlijk supercool.

Maar sinds de "heropening" van "club X" sta ik een beetje sceptisch tegenover dergelijke naamsconcepten. Ik ben van mening dat mensen vaak worden "genept", ze horen een naam, welke naam goodwill in zich draagt, en vanwege de naam komen ze ergens op af maar achteraf is het gewoon totaal iets anders. Behalve de naam dan.

Maar wie weet, ik zal in ieder geval niet gaan, maar ik hoop echt dat het wel leuk is en ik wens iedereen die wel gaat veel plezier.
 
Hoe ken Club X z,n feest geven!!

vind het maar GAAR!!!
 
hallo zeg...CLUB X GEEFT DIT FEEST NIET, leer eerst nou eens lezen voordat je onnodig commentaar gaat geven!
Dit is een nieuwe organisatie, verbonden aan het boekingskantoor S4MA, die met hulp van de vroegere eigenaar van de Limit en de eigenaar van club X vier keer per jaar een feestje willen gaan geven voor de liefhebbers. Natuurlijk ook om hun eigen dj's te promoten, is daar iets verkeerd aan dan? Tsjonge, ik ben ook begonnen in de scene met hardcore, toen zat jij nog zowat in de luiers! Het gevoel van wat hardcore toen betekende voor ons, dat zullen jullie nooit krijgen. Belangrijkste was nl RESPECT....

Enneh Zino.... groot gelijk, elkaar niet in de haren zitten, maar als je hier een week op Partyflock komt ben je kaal! LOL
laatste aanpassing
LOL@kaal......tis niet te hopen toch.....hihi..

(K)(K)(K)
 
jaja lieske, heb je niet gemerkt dat mijn haar steeds korter wordt! LOL

het gaat goed met dit feessie, wordt aardig bekeken, ook negatieve reclame is reclame natuurlijk! :-)
laatste aanpassing