Partyflock
 

SexyMF in 3 clubs

gepubliceerd door , op
Wat nou winterslaap?
Sexy Mother Fucker rockt tijdens Christmas Eve in drie Nederlandse clubs

Wow, wat was het weer een fucking lekkere zomer. Ok, het kwam uiteraard niet door het weer, maar de (beach)party’s en festivals van sexy MF en So Fucking Sexy gaven de Nederlandse zomermaanden uiteindelijke toch nog een lekker tropisch klimaat. Maar nu de zomer ten einde is, betekent dat niet dat de beats van Sexy Mother Fucker als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wat denk je zelf? Wij doen niet aan een lange winterslaap. In plaats daarvan is Nederland tijdens de kerstnacht, 24 december, in de ban van Sexy Mother Fucker. Dan barst het circus namelijk op drie verschillende plaatsen los met superjocks als Benny Rodrigues, Hardwell, Jean en [Sunnery James & Ryan Marciano achter the decks! Het éénjarig bestaan, in de maand september in een stijf uitverkochte The Power Zone en een bomvolle Beachclub. Vroeger aan de Bloemendaalse kust, was een regelrecht succes. De enthousiaste bezoekers gingen stuk voor stuk los op de dansvloer. Het is duidelijk dat Sexy Mother Fucker in krap één jaar tijd een hele toffe fanbase heeft opgebouwd. Dat hadden we nooit durven dromen, maar in korte tijd zijn er bekende gezichten tijdens Sexy Mother Fucker te bewonderen. Bezoekers vinden het te gek en komen daarom terug. Dat eert ons enorm. En om die fanbase eens extra in de watten te leggen komt er tijdens kerstavond een hele bijzondere Sexy Mother Fucker, of eigenlijk moeten we Fuckers zeggen, want er zijn maar liefst drie party’s op hetzelfde tijdstip.

Ja, echt, drie keer Sexy Mother Fucker op hetzelfde moment. Kan het nog gekker? De places-to-be zijn Harders Plaza in Harderwijk, The The Power Zone in Amsterdam en The Zenith in Venray. Niet de minste clubs toch? Sterker nog, dit zijn absolute hotspots. Natuurlijk is de hamvraag welke dj’s de sterren van de hemel draaien. Een groot deel van The Dutch House Maffia is geboekt. Wie allemaal? Nou, bijvoorbeeld Chuckie, Erick E, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Jean, Marc Benjamin, Hardwell, Vato Gonzales, Afrojack, Tony Chacha, Irwan, The Partysquad en nog veel meer… Houd de site in de gaten! Met warme house tunes is de kerst niet meer zo koud als voorheen. Sexy Mother Fucker zorgt ervoor dat je je winterslaap nog even moet uitstellen.

Poesje miauw…

Tijdens het eenjarig bestaan waren de bezoekers ook dolenthousiast over het nieuwe logo van Sexy Mother Fucker. Alle aandacht ging uit naar ons nieuwe huisdier, want lief en schattig is ze zeker. Alleen zitten we met een probleem. We hebben nog geen naam voor het beestje. En dat neemt het katje ons niet in dank af:

“Ik heb nog geen naam, maar mijn baas heeft het volgende bedacht! Diegene die een vette, lieve, leuke, sexy naam voor mij bedenkt...wint een jaar gratis toegang tot alle Sexy MotherFucker evenementen als Super VIP en een heleboel Sexy goodies! Dus please....verzin een leuke naam voor mij....miauwwwww. Dan kom ik tijdens de volgende SMF lekker op je schoot spinnen! Waar wacht je nog op, stuur je originele naam naar info@sexy-mf.com.”.

De beste dj’s, een nieuw logo, 3 feesten in dezelfde nacht en natuurlijk duizenden dolenthousiaste fans. Sexy Mother Fucker kijkt uit naar een nieuwe twaalf maanden vol hoogtepunten.
Kaarten zijn  te koop online via Ticketonline.nl, Paylogic.nl, Timoco.eu en Harde tickets zijn verkrijgbaar bij alle Freerecord shops, Primera Winkels en Belcompany shops kijk voor een compleet overzicht op www.sexy-mf.com (info@sexy-mf.com)

‘…It’s the most wonderful time of the year…’

8 opmerkingen

We komen de 24ste zeker ff langs @ Harders Plaza (Y) :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1437, 2648}
Werkzaam bij La Salle
aaanwezig @ zenith..
wat een lelijk logo!
aanwezig @ the zenith
Artiest Rico
Zeker aanwezig bij zenith vorig jaar was Dope!!
wij zijn zeker van de partij

Kom uit je winterslaap en duik op 24 december in de hotste club van het land: Harders Plaza in Harderwijk! Sexy Mother Fucker rockt tijdens Christmas Eve Harders Plaza met de heetste dj’s van dit moment. Een groot deel van The Dutch House Maffia is uit de kast gehaald: superjocks als Chuckie, en Marc Benjamin laten met de beste housebeats alle kou verdwijnen.

Sexy Mother Fucker vierde in september haar eenjarig jubileum in een stijf uitverkochte Powerzone en een bomvolle Beachclub Vroeger aan de Bloemendaalse kust. De feesten waren een regelrecht succes en iedereen ging uit zijn dak. Dat belooft wat voor de speciale kersteditie in de enige echte Harders Plaza!

In de Mainarea mixt Chuckie, de koning van de eclectic house beats, alle soorten muziek tot een energieke mix en de zinderende sounds van Marc Benjamin en Afrojack toveren iedere dansvloer om tot een feest. We kennen Jamie Westland vooral als drummer van de Haagse rockband Di-rect, maar intussen kunnen we ook niet meer onder Jamie de dj uit. De stevige clubhouse van Rowel Sinester en de sexy house van Rishi Romero laten de temperatuur alleen maar verder stijgen. Ook Jeroen Post, Alvaro, Quintin, MC Dice, MC EJ, MC Boogshe staan achter de decks.

In de Urban area staan Saber, Lil C, G-Licious en Dr Ray. Het feestcafé is op kerstavond helemaal voor de feestnummers van Rene Verkerk en DJ Robbie.

Met de warme housetunes is de kerst niet meer zo koud als voorheen. Stel je winterslaap nog even uit voor Sexy Mother Fucker en kom op 24 december naar Harders Plaza! Kaarten zijn eenvoudig te koop via www.hardersplaza.nl en aan de deur. De deuren zijn geopend van 22.00 uur tot 04.00 uur.


Mainarea: Chuckie, Afrojack,Jean Marc Benjamin, Rowel Sinester, Jeroen Post, Jamie Westland, Rishi Romero, Alvaro, Quintin, MC Dice, MC EJ, MC Boogshe
Urbanarea: Saber, Lil C, G-Licious, Dr Ray
Feestcafé: Rene Verkerk , DJ Robbie
Time : 22:00 - 04:00

Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.hardersplaza.nl en bij Harders Plaza zelf.
tevens zijn er ook voorverkoopkaarten te verkrijgen bij alle Free Records shops en Belcompany winkels

Harders Plaza
Ma tm Vr 18:00 - 22:00
Za tm Zo 13:00 - 22:00
laatste aanpassing