Partyflock
 

The Vip Trip will reach for the Asian stars

gepubliceerd door , op
The Vip Trip will reach for the Asian stars
18 november 2008
Ook zo'n last van de spreekwoordelijke 'donkere dagen voor kerst'? Dagen die steeds korter worden, met 't donker naar werk en met 't donker weer naar huis, auto krabben, blauwbekken bij de bushalte, winterdepressie. Hoewel deze dagen natuurlijk ook in het teken staan van feest en gezelligheid, zorgt de winterperiode vaak voor een ongekend verlangen naar de zon, zee, het strand en drank. De Vip Trip kan dat voor je regelen. Verzorgde de organisatie eerder al exclusieve reisjes naar de Caribbean, op zaterdag 6 december is het tijd voor het sprookjesachtige Azië!

Tijdens deze nacht is niet China, maar Club Organza het land van de rijzende zon. Buddha zal niet alleen waken over Nepal, maar hij zal zijn bovennatuurlijke krachten vooral over Maarssen doen verspreiden en tijdens deze nacht zal de provincie Utrecht vergeven zijn met de heerlijkste geur van wierook. Kortom, de ultieme omstandigheden om de winter even helemaal te vergeten.

Voor slechts € 15,- kun je in het bezit komen van een 'one-night-ticket' naar een feestervaring die al het aangename van Azië combineert met een top line-up. Want laten we niet vergeten dat er ook een delegatie dj's aanwezig is om je zoet-zure vingers bij af te likken. Dames en heren, The Vip Trip presents: Asia Night.

Al ruim twee jaar staat Vip Trip voor een bijzondere toevoeging aan de Nederlandse dance-scene: feesten waar niet de bezoekers met veel knaken, maar iedereen zich V.I.P kan voelen. Een bijzonder en steeds meer gewaardeerd concept dat om ongeveer de twee maanden is te ervaren in de karakteristieke Club Organza in Maarssen.

Een lekker welkomstdrankje, vers fruit, een zeer relaxte sfeer en thema's waarmee iedereen zich voor even in een andere wereld kan wanen. Op Vip Trip viert niet de muziek, maar de algehele belevenis hoogtij. De muziek doet overigens niet onder hoor: het vermogen van de speaker wordt elke keer weer tot het uiterste gedreven met de fijnste techtrance-beats van het moment.

Op zaterdag 6 december is de line-up nog heter dan een potje sambal. De Chinese rijst(draai)tafel is bestemt voor maar liefst acht dj's. In de main draaien Audiophox, Dendrite, Ferry G, Gohan, Franco, MvDJ en Charly Rocks. De laatste twee maken er overigens een combinatiemenu van. De chill-area is zoals gewoonlijk weer het domein van Morninglory, die je met zijn lekker progressive housebeats het 'zwoele zomeravond gevoel' zal doen beleven.

Join dit snoepreisje naar de Aziatische zon, op zaterdag 6 december in Club Organza. Maar boek zondag wel even een consult bij de Thaise masseur, je spieren zullen het nodig hebben!

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Woohoo lekker hoor! Heb er zin in mensen!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Bring it on!! Combinatiemenu's, altijd fijn! Personal favorit: C10 met mihoen :D:D

Gaat top worden!!!
doe mij maal nummel 06-12-2008 met lekkel veel sambal.
En mijn favoliete dj... Flanco, Fla.... veldomme....... FRANCO !!!!!
Uitspraak van Sydney op dinsdag 18 november 2008 om 20:50:
doe mij maal nummel 06-12-2008 met lekkel veel sambal.
En mijn favoliete dj... Flanco, Fla.... veldomme....... FRANCO !!!!!

:D