Partyflock
 
­ Nederland

Club Friday – The Birthday Special

gepubliceerd door , op
Club Friday – The Birthday Special
9 november 2008
FeestClub Friday · Birthday Special
Datumvrijdag 21 november 2008
LocatieSingel Site
Op 21 november nodigen Charly & Nazzz en Erick Pike jullie uit voor een vet cool verjaardagsfeestje. Van 20:00 tot 02:00 zijn jullie welkom in De Singel in Edam en daar gaat Club Friday echt mega gave spelletjes spelen zoals bij een echt verjaardagsfeest hoort. Daarnaast kun je natuurlijk lekker drinken (eten slaat Club Friday even over deze keer) en worden de spelletjes geleid door de super coolste DJ’s die je kent. Zorg dus dat je pappa en mamma je die avond niet meenemen naar een saaie avond bij oma, maar laat ze je voor de deur afzetten zodat je het feest van het jaar gaat beleven: Club Friday, the birthday special!

Charly & Nazzz en Erick Pike zijn op respectievelijk 3 november, 19 oktober en 2 november jarig geweest. Speciaal voor alle partyminded mensen hebben de mannen hun hoofden bij elkaar gestoken en zijn ze een onwijs te gek activiteitenprogramma in elkaar gaan knutselen om er met z’n drieën een vet verjaardagsfeestje van te maken. Geholpen door Momentum (verantwoordelijk voor Sense, Club Nautico en Club Friday) gaan ze jullie een avond lang vermaken en daarvoor hebben ze dus een paar hele goede DJ’s als begeleiders gevraagd.

Als de avond begint, gaan jullie een cursus Classic Spijkerpoepen krijgen van Dano en Miss Wendy. Zij laten je zien dat je met ouderwetse vinylplaatjes ook een heel leuk spelletje kan doen, de spijker past precies door het gaatje dat in het midden zit. De winnaar van dit spelletje mag met alle begeleiders op de foto. Daarna is Danny D aan de beurt met Engels Koekhappen, een nieuwe vorm van ons oud-Hollandse spelletje waarbij je nog meer zin in de rest van de avond krijgt.

Cor Fijneman en MvDJ verzorgen het gedeelte waar jullie zullen gaan hinkelen of je leven er vanaf hangt. De winnaar van het hinkelparcours krijgt van Cor en Martijn een mooie handtekening op zijn of haar voorhoofd. De birthdayboys nemen het daarna over om jullie even uit volle borst mee te laten zingen met heerlijke Hollandse deuntjes, een echte verjaardag kan natuurlijk niet zonder de bekende sing-alongs.

Voor Artento Divini en Fausto heeft Club Friday een heleboel potten verf ingeslagen, want zij zullen het vingerverven tot kunst gaan verheven. Iedereen mag zijn/ haar portret laten maken door Artento en Fausto en als je het heel lief vraagt zullen ze je misschien laten zien hoe je het beste te werk kunt gaan. Aan het einde van de avond gaan Tommy Pulse en Shadowphaxx nog even al jullie laatste restjes energie eruit laten komen, want dan is het tijd voor Apekooi! Lekker ravotten zodat je moe en voldaan naar huis kunt gaan.

In de tussentijd zal er voor de allerkleinsten een activiteitenprogramma in de kleine zaal zijn, wat geleid wordt door Jersey Joe, Pete Richards, Sergei, Rikki Latu en Ardeffect.

Charly & Nazzz en Erick Pike hoeven geen cadeautjes, het enige dat ze willen is dat je aanwezig bent op hun verjaardagsfeestje. Dus neem je zwemspullen niet mee en kom op vrijdag 21 november naar De Singel (voormalig Nohol) in Edam waar je lekker los kan gaan tijdens Club Friday, the birthday special. Entree is 10 euro, kom vroeg want vol=vol, uitverkocht=uitverkocht.


* Voor het geval dit alles iets te serieus wordt genomen: het is gewoon een knallend feest van 20:00 tot 02:00, met de classics, electro, house, techno, trance, techtrance en harddance. Be there!

17 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Whoehoe de eerste die reageert, met een reactie die zo waar is al 1+1=2...

DIT GAAT EEN MEGA G*IL FEEST WORDEN!!!

:D:D:D:D
laatste aanpassing
Zwemspulletjes mee?
Gefeliciteerd charel!
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Uitspraak van Albertus001 op maandag 10 november 2008 om 14:26:
Gefeliciteerd charel!

thanks ouwe! als je ff een :bier: wil komen doen, let me know!
aanwezig! :cheer:
dit word gezellig:D
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
Wordt een topfeest!!! wel is aan te raden allemaal vroeg te komen, want de verwachting is dat het erg snel uitverkocht is!
Dit wordt een gezellige fuif, spijkerpoepen en koekhappen is echt iets voor mij :banana:
laatste aanpassing
Ehm, er staat helemaal niet of ik word thuisgebracht en of ik wel balonnen meekrijg dan :-p Heb speciaal vrij grvraagd zelfs om dit mee te mogen maken :bounce:



Uitspraak van Nazzz op dinsdag 11 november 2008 om 11:22:
want de verwachting is dat het erg snel uitverkocht is!

Tja, als je zaterdag 29 november naar Blow out komt dan heb je dat probleem niet, dat is gratis en dus nooit uitverkocht

(NEE HE, ZE ZAL TOCH NIET HIER OOK AL SPAMMEN VOOR BLOW OUT................. JA DUS :-p)
Verleiding om op t envelopje te klikken is nu echt heel groot.......... :P
Uitspraak van Charly Rocks op dinsdag 11 november 2008 om 19:20:
Verleiding om op t envelopje te klikken is nu echt heel groot..........



How can I make it up to you?????????