Partyflock
 

New years eve 2009 with…
Roger Sanchez & Sebastian Ingrosso

gepubliceerd door , op
New years eve 2009 with…
7 november 2008
FeestNew Years Eve with · Roger Sanchez & Sebastian Ingrosso
Datumwoensdag 31 december 2008
WinactieNew Years Eve with actiegesloten
LocatieOutland Site
“Ladies and Gentlemen …We’ve got them!” In de wandelgangen gonst het al geruime tijd van de geruchten. Doken er tijdens het Amsterdam Dance Event overal al pre-announcements op… nu is het officieel! In navolging van Erick Morillo 🇺🇸 (red. NYE 2008) zullen in de Rotterdamse Outland dit jaar niemand minder dan Roger Sanchez 🇺🇸 én Sebastian Ingrosso 🇸🇪 op geheel eigen wijze invulling geven aan misschien wel dé nieuwjaarsnacht van Nederland!

Roger Sanchez 🇺🇸 3hrs set!
De energieke manier waarop the S-Man zijn unieke sound overbrengt op het publiek is ongeëvenaard. Elk feest weer, van Ibiza tot Sidney, van Londen tot Miami, brengt hij uitzinnige menigtes in extase door altijd te geven wat men van hem verlangt: Classy, Sexy, State of the art en bovenal quality House music. En het is precies dàt wat we gaan horen op deze nieuwjaarsnacht: 3 hours of pure house, brought to you by the S-Man himself, Roger Sanchez!

Sebastian Ingrosso 🇸🇪
Als onderdeel van het immens populaire Swedish House Maffia (red. Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Axwell) en hun knallende producties, die steevast bovenaan de internationale dancecharts te vinden zijn, is deze dj en producer niet meer weg te denken uit de internationale dj-top. Muzikaal vuurwerk… Het gaat los.. of zoals ze dat in Zweden zeggen.. “Det är lös!”

Uiteraard heeft deze nieuwjaarsnacht nog veel meer in petto. Zo zal naast Roger Sanchez 🇺🇸 en Sebastian Ingrosso 🇸🇪 de nacht een nog hemelsere uitstraling krijgen als de dj booth ook wordt opgesierd door andere artiesten van topformaat. Zo zullen niemand minder dan Erick E, Tom de Neef 🇧🇪 en Leroy Styles collectief zorgen voor de perfecte opbouw van deze magistrale avond!

V.I.P.
Wil jij met je vrienden deze avond geheel in stijl beleven, dan geeft de organisatie je voor deze keer de kans om een VIP tafel te bemachtigen. Een tafel voor 10 personen is voorzien van een aantal flessen sterke drank, champagne, hapjes en andere heerlijkheden en is te bestellen via e-mail vip@outland.nl of telefoonnummer 0614787464.

Tickets
Slechts €38,50 exclusief verkrijgbaar via Ticketonline.nl en alle Free Record Shops

www.newyearseve2009.nl

7 opmerkingen

Erg leuk alleen de locatie vind ik minder :S
gelukkig weten ze hier wel dat ingrosso uit zweden komt ;)
 
Superdik! Leuk! Maar in Outland? Gaat hem niet worden voor mij....helaas! Kan wel een leukere tent verzinnen voor zo'n feest.....
Uitspraak van verwijderd op zondag 9 november 2008 om 14:02:
Superdik! Leuk!

Zeker vet!!! Tiesto,Erick Morillo, David Guetta,Paul Oakenfold Eddie Halliwel...Stuk voor stuk kanjers die allemaal hun ding super hebben gedaan in Outland!! Dus ook Sanchez en Ingrosso gaat weer helemaal geweldig worden!! :)
 
top !!!!!!!!!!!!!!
topppppppppppppppppers!