Partyflock
 
­ Nederland

Dimensionz 2003

anoniem gepubliceerd op
Voor de derde achtereenvolgende keer organiseert jongerencentrum Goeroe weer het outdoor hardstyle event van het noorden: Dimensionz. Vorig jaar was het festival met toppers als dj Luna en Vortex volledig uitverkocht.

Voor het aankomende festival heeft de organisatie weer enkele klinkende namen weten te contracteren. De avond gaat van start met [dj=5909]{Artiest met ID 5909 bestaat niet!}, resident dj bij de history in Tynaarlo. Lex D heeft een eigen, bij velen een bekende stijl; Trance/Hardtrance. Momenteel draait hij op vele feesten in binnen en buitenland en is hij bezig in de studio met zijn eerst release.

Na dit spetterende begin neemt Bobby V de draaitafels over. Ook hij is bij velen geen onbekende als resident dj bij de The Bridge in Meppen (Dld). Bobby V is uniek door zijn mix van hardstyle, hardtrance en tribalbeated-techno. Bobby V is gewend aan een groot publiek en is van alle markten thuis. Hij kent zeer verschillende stijlen muziek en weet dan ook het publiek op te zwepen tot grote hoogtes.

Hierna is de beurt aan het opkomende harddance dj-team: Brennan Heart, dit jaar de resident dj’s van Multigroove en Hysteria. Brennan & heart zijn niet alleen dj ’s maar ook een zeer goed producersteam, bekend van o.a . de bekende remix Red Planet en hun eigen productie: Don’t mess with the misdome. Ook zij zullen hun kunsten gaan vertonen in het kleine dorpje Schoonebeek!

Als 1 na niet de laatste, zal het aanstormend talent Slavko, zijn kunsten achter de draaitafels tonen, bekend van het zeer populaire dj team C-town. Slavko is ondertussen de resident dj van Dimensionz en zal er ook zeker dit jaar met zijn harde set weer een mooi feessie van maken.

Afsluiter van het festival is de uit Italie afkomstige dj Super Marco May. Zijn stijl valt het best te omschrijven als snelle variant op de hardstyle met natuurlijk het typische Italiaanse geluid. SuperMarco May draaide op meerdere grote feesten, zoals Qlimax, Defqon 1 en de Qlubtempo feesten, waar hij vooral indruk maakte met zijn zwaar opzwepende bewegingen en de harde beats. Hij is voor de echte liefhebbers het succes van dit moment!

Host van de avond is MC Da Syndrome. Deze mc heeft al meerdere jaren ervaring met grote namen als Dana, Luna, Vortex, Don Diablo en Cosmic Gate. Ook hij is geen onbekende op Dimensionz! en zeer zeker onmisbaar voor deze avond!



De lokatie van Dimensionz is het park te Schoonebeek. Een grote overkapping zorgt ervoor dat ook bij eventueel slecht weer het feest maximaal doorgang kan vinden. Daarnaast zorgt deze overkapping voorzien van verduisteringdoek voor een perfecte weergave van de lichtshow dat bestaat uit vele macgevallen en een ‘36duuzendkleuren” laser. Natuurlijk is er ook gezorgd voor een chill-out ruimte waar men rustig bij kan komen van de het gestamp.



Kaarten in de voorverkoop kosten € 15,= exc fee en zijn verkrijgbaar bij de volgende adressen:
Schoonebeek: D.A. Markant en J.C. Goeroe
Coevorden: Music store
Emmen: CD-center
Dedemsvaart: Cheech en Chong.
Bij de dagkassa kosten de kaarten 20,= .

Voor meer info. Kijk op http://www.dimensionz.nl

15 opmerkingen

Zeer waarschijnlijk aanwezig :D:D

(Y) feessie was het vorig jaar :)
 
zeer waarschijnlijk niet aanwezig
 
Zeer cker aanwezig... :9 :bounce: :)
Ik ben zeker ook weer aanwezig..de vorige feestjes waren ook top!!:D:P
ook aanwezig :) wordt weer gezellig :)
Zekers,vorig jaar was ook lachen
heb er wel weer zin an (Y)
Afterparty in Bridge?
 
Artiest Slavko
:D
AANWEZIG

heb al een kaartje gehaald!!!
dat moet nog maar even wachten, kan het ook aan de deur?
ligt er maar net aan hoe hard het met de voorverkoop gaat... Hou der wel rekening mee dat het hard kan gaan. Aangezien het vorig jaar wel uitverkocht was. en ook nog mensen hebben moeten weigeren..
laatste aanpassing
ach, ik koop hem wel van te voren. wil het niet missen.
 
is ook van de party heb kaartje al in huis dus moet nu wel :P:P:P nie dat ik ut zou willen missen ;)
Dit zou de eerste x voor me zijn!:)
Lijkt me een supertoffeest!!
Nu alleen nog ff een kaartje hale..:)
En dan kunne we STAMPEN!! :bounce:
Ik ben er :D:D:D ( was er )