Partyflock
 

Discotheque
Le paris

gepubliceerd door , op
Discotheque
3 november 2008
Na een stilte van een aantal jaren was één van Nederlands populairste housefeesten van weleer vorige maand weer helemaal terug met een spetterende “premiere”: Discotheque! De tijd vliegt in deze turbulente tijden, zodoende kan je aanstaande zaterdag in de Haagse superclub Le Paris alweer genieten van “edition numero deux”! Uiteraard met een overheerlijke line-up die garant zal staan voor heel wat voetjes van de vloer en handjes in de lucht… Discotheque gaat Den Haag weer rocken, van begin tot eind!

Achtereenvolgens kan je in de beneden zaal genieten van Igor Valente, Sam Rafael en Sidney Samson. Alsof dit dj geweld nog niet genoeg is, staat ook MC Miss Bunty in de dj booth om met haar superstem het publiek naar hogere sferen te brengen. Igor en Sam zijn twee jonge talenten die op het moment erg hard aan de weg timmeren. Igor Valente is veel te horen op feesten als Sneakerz en Housequake. Sam Rafael is voornamelijk bekend in de Haagse regio. Hij staat met grote regelmatig in Haagse clubs als de OneFour en het Paard van Troje. Daarnaast heeft hij afgelopen zomer ondermeer sterke sets gedraaid op de strandfeesten van Los en F*ckers.

Sidney Samson behoeft als dj natuurlijk geen verdere introductie meer. Al geruime tijd behoort hij tot de populairste en meest geboekte dj’s van Nederland. Behalve dat Sidney Samson individueel erg goed scoort met zijn fantastische dj sets valt er nog wel iets meer te vermelden over deze dj-held! Onlangs is hij samen met Gregor Salto een nieuw platenlabel begonnen: Samsobeats. Op dit label zullen tracks van de heetste dj’s en producers worden uitgebracht. De eerste release is “Damnit” van niemand minder dan Skitzofrenix. In de toekomst kan je releases van o.a. Leroy Styles, Tony Cha Cha en natuurlijk Sidney en Gregor zelf verwachten. Blijf Samsobeats dus in de gaten houden!

In de bovenzaal van Le Paris zijn het twee van de beste en populairste eclectische dj’s die de hele boel op zijn kop zullen zetten, all night long. Of moeten we zeggen toujours la nuit? Anyway, we hebben het hier over Shagspeare en Hitmeister D. Elke Hagenees kent Shagspeare natuurlijk van zijn fantastische sets in de kleine zaal van het Paard tijdens Sneakerz. Hitmeister D loopt al weer heel wat jaren mee, al sinds mensenheugenis heeft hij achter de draaitafels gestaan in roemruchte clubs als Off Corso, Las Palmas, Now & Wow en Nighttown. Tegenwoordig is hij regelmatig te horen in o.a. Jimmy Woo en Watt.

Le Paris is met afstand de mooiste club van de Haagse regio en zal de komende maanden uitgroeien tot DE hotspot van Den Haag. Op twee verdiepingen kan je op verschillende muzieksoorten uit je dak gaan. Op de bovenste verdieping is ook nog eens een fantastisch mooie lounge waar je op je gemakje even bij kan komen van de overheerlijke beats die je hoort op de dansvloer.

Kaarten zijn voor 12,00 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via www.voorverkoop.net en bij Rhythm Import in Den Haag. Meer informatie over Discotheque en flink veel foto’s van andere MAW feesten zijn te vinden op www.mawparty.nl

De organisatie van Discotheque is in handen van MAW. MAW is al ruim 10 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot één van de bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Discotheque is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Shoot Me, I’m Famous, Absolutely Fantastic en Villa Achterwerk, de opvolger van de Betty Ford Clinic. Daarnaast is zij medeorganisator van Sneakerz Den Haag en Housequake Rotterdam.