Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
24 december 2008
· Inhoud


· Opmerkelijk




Niks opmerkelijks aan dit plaatje... we willen jullie gewoon een hartstikke KNIP-vol 2009 toewensen van de gehele redactie en hopen dat jullie ook in 2009 weer trouw de KNIP lezen :yes:

· Filmpje




Zoals je ziet, het kan altijd groter, beter en harder 8)

De beste wensen voor 2009 en je weet het: 'Je bent een rund als je met vuurwerk/drugs/iemand anders zijn vrouw stunt' :cheer:

·PvdK


Poll, geopend op dinsdag 30 december 2008, looptijd van 5602.7 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Ik ga tijden Oud & Nieuw heel veel eten/drinken van dit:

87263%
Bier
47534%
Oliebollen
41130%
Drugs
39028%
Champagne
34125%
Chips/pinda's/nootjes
24718%
Red Bull
19914%
Water
19114%
Appelflappen
14310%
Wijn


· Column


Alle leuke dingen: weg! · Je hoort mij niet zeggen dat ik het goed vind dat als mensen straalbezopen, knetter stoned, zwaar uit hun dak of in een trip over straat lopen. Maar het heeft wel iets. Andere mensen vinden het niet leuk of kunnen er juist om lachen. Zolang ze niemand lastig vallen vind ik het niet erg in ieder geval!

· Recensies


Complex - File V · De nog altijd populaire Belgische dancing Complex richt zich de laatste maanden nadrukkelijk op een breder scala aan stijlen. Vandaar ook dat er zeer recentelijk en voor het eerst een Complex File-dubbelaar is uitgebracht. Zowel de hoofdzaal als de 'Tek-Room' zijn gecompileerd op één schijf. Coone, Sjoekoe en Jones bezorgen u de sounds waar deze club voor staat.

Housequake Volume 2 · We hebben er even op moeten wachten maar de Nederlandse house-iconen Roog en Erick E hebben elkaar weer helemaal gevonden in de studio en brengen als Housequake zijnde deel twee uit van de gelijknamige cd-reeks.

Qlimax 2008 - Next Dimensional World · Een goede maand geleden vond in het Gelredome Q-dance' grootste indoorfeest plaats. De Qlimax compilatie ligt sinds kort in de winkels.

Enzyme Injection 5 · Wat is het lang geleden dat ik mij écht verheugde op een cd. Dit lijkt mij bij voorbaat al een top cd maar toch even checken of mijn hoge verwachtingen worden waargemaakt.

Kaskade - Strobelite Seduction · De Amerikaanse dj/producer Kaskade is in relatief korte tijd uitgegroeid tot iemand om mee rekening te houden. Een naam binnen de dancescene waar we eigenlijk niet meer omheen kunnen. Kan zijn nieuwe artiestenalbum 'Strobelite Seduction' de hooggespannen verwachtingen waarmaken?

Turn Up The Bass - Let The Bass Kick · Na een afwezigheid van vijftien jaar is Turn Up The Bass, één van de meest succesvolle en aansprekende compilatieseries, terug!

· Goed fout (y)


En denk het dansje van Carlton er dan ook nog maar even bij B)



· De ontdek je plekje quiz

Vorige week opnieuw geraden, maar werd al wat moeilijker.
Uiteraard was het club Latido in Amsterdam en geraden door DJ Moreno.
Hierbij je eeuwige roem (y)

Een nieuwe maar weer en succes ermee :D

· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden vanavond. Dus heb je meer kans dat je al feestend het nieuwe jaar in gespot wordt!

· In de spotlight : Duustere DNS


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    Duustere DNS
  2. Echte naam:
    Dennis Wissink
  3. Leeftijd:
    Aj, eeeuh 39
  4. Woonplaats:
    Glanebridge, ook wel Glanerbrug. Ligt naast Enschede
  5. Relatie:
    Niet meer :(
  6. Dark of Light?
    Light, spaart batterijen op je mobiel. Daarom is google ook wit, of was dat nu andersom, ach, staat leuk. Blend mooi met me monitor, is ook wit.
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Mijn belangrijkste job is vader, van Dean en Tara. Ik werk als Sr. Server Administrator voor een detacheringsbedrijf bij een Hogeschool in Velp, dit duurt nog tot eind december. Ik heb een nieuwe baan, ik begin straks als Manager Operations Planning voor een IT bedrijf in Hengelo. Daarnaast ben ik in de weekenden s'nachts als Duustere DNS of 2Junxion op pad om plaatjes te mengen in diverse clubs in Nederland en Duitsland. Tevens ben ik ook nog steward voor FCT, dat is in de regel 2 wekelijks op de zaterdagen, druk druk druk.
  8. Hoe heb je Partyflock ontdekt?
    Dat is eigenlijk andersom gegaan. Ik weet nog dat Vinyl Junk mij belde, en zei dat er een site was waar al je optredens, foto's en DJ profiel zomaar online stonden, en je hoefde er niets voor te doen. Dacht, toch maar eens checken, en ja, WTF, alles stond er op, en ook van mijn vrienden. En het was heel eenvoudig om zo af te spreken, en op de hoogte te blijven van de scene, maar ook om te netwerken met andere organisaties. Op feessies was het heel gauw, "Zit je ook op PF, mijn nick is Duustere DNS, stuur wel een PBtje."
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De Streams op PF. Als ik s'ochtends op me werk kom, dan is het eerste wat ik doe, PF starten, doorklikken naar streams en dan me favo DI.fm (minimal) aanzetten. Minimal?? Jah, dat is zo lekker om mee te werken, ook al ben ik een liefhebber van harde tunes, deze stream heeft echt lekkere tunes (Y) En natuurlijk de nieuws secties, daar kom ik natuurlijk niet onderuit.
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Aan de Wazis, de meelopers... Beetje zielig dat soort lui
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Nog een keertje Flockers regelen, heb ik gemist :|
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Nature One, alle edities even mooi. Dit festival ben ik resident. 2Junxion staat vanaf 2005 in de AcidWars bunker, en natuurlijk op veld 13 Neetjur Wan! Je kan hier gewoon jezelf zijn, het moderne Woodstock, alles mag en kan (als je maar niet gaat rijden). Wat een feest, die sfeer, die drank, die diverse muziek soorten, ge-wel-dig!
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Mezelf. Ik werk er al in, en ik heb het er prima naar de zin.
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Dummy, die kent iedereen wel. Hij heeft mij ook de andere kant van Flock laten zien. Toffe gast, dat is nog een understatement, gek als een deur.
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Acidtechno & Hardtechno. Hoe is dat zo gekomen, dat is zo gegroeid. Ik weet nog goed, ik kom net als velen uit mijn vriendenclub uit de hiphopscene. Dat was jaren 80. Op een gegeven moment, ik draaide toen in jongerencentrum Paralastrada in Haaksbergen, had je van die hiphop verzamelaars, en daar stonden ook acid nummers op. Mijn vrienden vonden dat maar niets, maar ik was besmet met dit virus. Ik kocht meer en meer van deze spullen en ging ook "alleen" naar house-feesten toe. Zo ontstond mijn liefde voor Acidtechno, daar kwam ik gelukkig nooit meer vanaf. Gedurender mijn draai ontwikkeling, hardstyle, techno, early hardcore, de hardere dance stylenn, werd mijn smaak voor techno ook steeds pittiger en rauwer. Mijn set bevat nu lauter HardTechno, Schranz en Industrial met natuurlijk AcidTechno. Laat dat dan nu net mijn favoriete muziek stijlen zijn.
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Oeps, ja. Dubbel topic geopend in Forum Actueel
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Kunnen zien wie er online komt, of een indelingsysteem om je vriendenlijst te categoriseren. Het zoeken daarin is soms best lastig.
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Ja, gastenlijstplaatsen voor Underground Liberation · Poema 4 year anniversary weekend
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Berlijn, Loveparade 2000. 1040 km heen en weer, maar wat een feest. Stralende zon, 1 miljoen mensen op de been, dat waren nog eens tijden zeg, meer dan waard.....
  20. Schuw of fotogeil?
    Schuw niet, dan maar fotogeil. Is toch altijd lekker om te zien. Niet mezelf, maar de kwaliteit van de foto's????
  21. Ben je donateur en waarom?
    Donateur, heb het al een tijd terug gedaan. Wou mijn steen bijdragen aan deze community. Net als zovelen. Ik krijg zoveel van PF, dan is het een kleine tegenprestatie om een vergoeding te doneren.
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Die moet ik weer eens gaan bellen, mijn bijna ex knipte me altijd, en dat kon/kan ze heel erg goed. We hebben geen ruzie hoor, ze blijft wel een hele goede vriendin van me, that's all.
  23. Flock of draaien?
    Draaien, dat is toch mijn passie, daar ligt toch mijn hart.
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Dikke vette 8
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Vinyl Junk, verwijderd en --SJON BETON--*TOTSCHLÄGER* en voor de rest aan iedereen die ik ben vergeten. Jammer dat me pa en ma hier niet op zitten.

We bedanken Duustere DNS voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Op verzoek van een lezer - en eigenlijk best een goed verzoek ;) - een nummer uit 1994 alweer van Richard Melville Hall (Harlem, New York City, 11 september 1965). De auteur van Moby-Dick, Herman Melville, is de oud-oudoom van deze Amerikaanse popmuzikant en verklaart ook zijn artiestennaam. Hij heeft talloze producties gemaakt en in veel verschillende muziekstylen; techno, house maar ook punk, metal, electronische muziek, lounge-, triphop en ambient-invloeden en zelfs 80-disco zijn hem niet vreemd.



· Anekdotes


Partyflockmedewerker:
Je weet dat je nog een factuur open hebt staan sinds mei van dit jaar?

Klant:
Ja, sorry! Ik zal zorgen dat het deze week nog overgemaakt wordt

Klant op oudejaarsdag:
Heb de factuur betaald! Nogmaals excuus voor de late betaling! ;)

Fijne jaarwisseling en pas op de vingers 8)

Partyflockmedewerker:
Ja, anders kan ik bij laatbetalers als jij niet meer zeggen dat ik het door de vingers zie :roflol:

Partyflockmedewerkers die de financiën regelen beloven bij deze geen vuurwerk af te steken om laatbetalers toch een beetje ruimte te kunnen blijven geven in 2009 B) (F)



hai
mn vriendin heeft na een ruzie met dr ex vriendje haar account moeten verwijderen
nu we een paar maanden verder zijn en ze dr ex vriend niet meer zie
wilde ze vragen of ze dat account weer kan acctiveren

ik weet niet of dat mogelijk is dit zijn haar gegevens

*** persoonlijke info ***

als dat lukt doe ik een donatie names haar account
ter ondersteuning van partyflock
in iedergeval bedankt namens mij en mn vriendin

groetjes

zeg... we doen niet aan omkoperij B)


50 minuten later na heractivering van het account:

***rekeningnummers*** Partyflock donatie ***usernaam*** 29-12-2008 20.00 verwerkt

hey heel tof dat mn vriendin het weer kan gebruiken
bedankt en zo als beloofd is er 20 euro gedoneerd
via de giro

nah.... das vet lief :cheer: tnx namens :harry:



goeiedag,
mijn foto die ik bij mijn profielfoto had staan al een tijdje terug staat op google.
Daar ben ik niet zo van gediend.
wilt u die er zo snel mogelijk vanaf halen.
ik vind het heel raar waarom die erop staat.
fijneee kerstdagen verder en een gelukkig nieuwjaaar
:bye:

tuurlijk regelen wij wel even bij google voor je ... :S

· Geen heden zonder verleden


  • 1879 - Thomas Edison demonstreert zijn nieuwste uitvinding: het elektrisch licht.
  • 1938 - Uitvinding van de ademtest op alcohol.
  • 1954 - Eerste oudejaarsconference van Wim Kan op de Nederlandse radio.
  • 1968 - 's Werelds eerste supersonische passagiersvliegtuig, de Tupolev Tu-144 maakt haar eerste vlucht.
  • 1978 - De omzet van Microsoft komt voor het eerst boven de 1 miljoen dollar.
  • 1985 - Geboortedag van Jan Smit, Nederlandse zanger.
  • 1991 - De Sovjet-Unie wordt officieel opgeheven.
  • 1992 - Tsjecho-Slowakije wordt opgesplitst in Tsjechië en Slowakije.



· Nieuwsberichten


2009, Joost van Bellen 25 jaar als dj
2009 is het jaar dat Joost van Bellen, de resident dj, host en programmeur van Rauw zijn 25ste jaar als dj in gaat. Een normaal mens zou pas na die 25 jaar het groots gaan vieren, maar niet Van Bellen: 'Ik hou niet van terug kijken, maar loop liever op de zaken vooruit!'. Dus in 2009 valt er nog heel wat te vieren voor deze veteraan en zelf uitgeroepen disco-dinosauriër. Over al die plannen wordt nog niet veel los gelaten, maar vanaf de zomer 2009 is het 100% zeker bal. De kick off van dit jubeljaar vindt plaats op het eerste Rauw weekend van 2009. Tel erbij op dat Van Bellen jarig is en misschien wel de Amsterdammer van het Jaar (Parool) is geworden (bekendmaking 4 januari) en het feest is bijna compleet. Want er staan ook nog anderen te popelen van ongeduld om deze nachten tot hele bijzondere te maken.

In de Melkweg draait Van Bellen een solo monsterset in de grote zaal, met alleen een optreden van de IJslandse band Steedlord als plaspauze voor de muziekmarathon van de éminence grise van de dance scene. Steedlord maakt vrolijke en idiote electropop en is al jaren de allerbest geklede band ter wereld. Steedlord toerde onder andere met vriendjes Chromeo en zijn nog maar nauwelijks in Nederland te bewonderen geweest. Een band die je minstens 1 keer in je leven gezien moet hebben, super cool. De Oude Zaal wordt gehost door Rauw dochtertje Little Sexmachine, alwaar dj en host Wannabeastar de scepter voert. Naast haar draait de geweldige Mr. Wix een mix van baile funk, baltimore, innoverende hiphop, en ranzige booty en nog veel meer. Live staat het duo Sweat.X uit Kaapstad Zuid Afrika op het toneel, de een blanke vla en de ander chocolade vla kleurig, maken zij muziek die niet in een hokje te stoppen valt, opzwepend, elektronisch en vol van Afrikaanse invloeden.




Oliebollen niet zo ongezond als gedacht
Oliebollen zijn minder ongezond dan de naam doet vermoeden. Hoewel de olie waarin de bol wordt gebakken zorgt voor een hoger vetpercentage, bevat een oliebol minder ongezond verzadigd vet dan een bruine boterham met magere kaas. Dat meldt Wageningen Universiteit op haar website. Oliebollen bevatten ook verschillende vitamines en relatief veel koolhydraten, die als een goede basisvoedingsstof kunnen dienen. Dit betekent volgens de universiteit niet dat je beter oliebollen dan brood kunt eten, omdat de versnapering ook de mogelijk kankerverwekkende stof acrylamide bevat.



· Nooit grappig


Nooit grappig is rood staan door schuld van de bank tijdens een kredietcrisis :[
Brit staat ruim 100 miljard euro rood na storing
De 38-jarige Donald Moffat uit Irvine in Schotland kreeg dinsdagmorgen de schrik van zijn leven toen hij samen met zijn vrouw op internet zijn banksaldo bekeek. Zijn echtgenote wees hem erop dat hij 100 miljard pond (102 miljard euro) rood stond. Moffat nam daarna contact op met zijn bank Barclays aldus The Daily Telegraph woensdag. 'We wisten dat we nog wat op de rekening hadden staan, omdat we het de avond daarvoor nog hadden gecontroleerd', aldus Moffat. Barclays liet Moffat weten dat er door een technische storing cliënten voor vele miljarden in het rood waren komen te staan. Binnen een uur stonden de juiste bedragen weer op de rekeningen.



· Nieuws dat eigenlijk niemand echt jammer vindt 8)


Vorst en ijsvorming frustreren nieuwjaarsduiken
Een aantal nieuwjaarsduiken op 1 januari gaat niet door als gevolg van ijsvorming en de aanhoudende vorst. Sponsor Unox, die 52 nieuwjaarsduiken als 'serieus' heeft aangemerkt, liet woensdag weten dat drie duiken inmiddels officieel zijn afgelast, in Hoogkerk, Bunschoten en Woudenberg. Een woordvoerder van het bedrijf zei te verwachten dat meer duiken worden afgelast. Dat betreft met name duiken op binnenwaterlocaties, zoals recreatieplassen. Op de Unox-lijst staan 35 van dit soort locaties. De traditionele nieuwjaarsduik in zee bij Scheveningen, waarvan Unox behalve sponsor ook de organisator is, gaat vooralsnog door. Aan deze bekendste duik doen naar verwachting tienduizend mensen mee. Zij moeten zeewater trotseren van rond de zes graden.



· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Vannacht om 00.00 uur begint het nieuwe jaar 2009 :cheer:

KNIP – 3e jaargang – nr.52

77 opmerkingen

gelukkig nieuwjaar vast iedereen hea ;)
Fijne nieuwjaar iedereen!
Happy newyear 8)
Werkzaam bij Roefke Maniaxx
Artiest X-Fade
Supervet die track van Moby :jaja: ! geweldig die breakbeats :respect: vind het ook wel 1 van de beste van hem . die hij op house gebied gemaakt heeft dan :jaja:
Een knallend nieuwjaar iedereen!!! :Cheer:

Fijne jaarwisseling en pas op de vingers

Ja, anders kan ik bij laatbetalers als jij niet meer zeggen dat ik het door de vingers zie

:roflol:
Goede jaarwisseling allemaal (Y) :D
 
fijne jaarwisseling iedereen!!!
beste wensen
 
fijne jaarwisseling en veel suc6 in 2009 iedereen!!
(heel erg vette) locatie is fusion building/club Munster, Duitsland!
Beste wensen voor 2009:D
laatste aanpassing
 
Gelukkig nieuwjaar :cheer:
Artiest AXN
Uitspraak van T!M op woensdag 31 december 2008 om 19:19:
usion building/club Munster, Duitsland

Yep, wou t net zeggen...
Vannacht om 00.00 uur begint het nieuwe jaar 2009 :cheer:



1 sec over 12 ja.
 
tword weer een knalfeest :P
Beste wensen allemaal en een goed oud en nieuw:D

Pas op met vuurwerk en drugs;):coke:
iedereen een fijne avond!! vol met bier :D
Gelukkig nieuwjaar alvast iedereen!!
 
Fijne jaarwisseling:D

Dat er nog meer gefeest mag worden :beer:
Uitspraak van [IMB]Loentjee op woensdag 31 december 2008 om 19:40:
Beste wensen allemaal en een goed oud en nieuw

Pas op met vuurwerk en drugs

:xtc: :xtc: :xtc: :xtc: :xtc: :xtc: ;)
 
Op Naar Een Nieuw Depressief Jaar :cheeR:
Beste wensen allemaal.
Beste wensen iedereen, en maak er een goed feestje van!
Uitspraak van M. :') op woensdag 31 december 2008 om 19:29:
Vannacht om 00.00 uur begint het nieuwe jaar 2009



1 sec over 12 ja.

Dan is het nieuwe jaar al bezig drol
Moby - Feeling so real!! (L) geweldig nummer!
En of dat ik een goed verzoek deed ;)
Mocht je er nog eens een zoeken :D
Uitspraak van Zero-Cool op woensdag 31 december 2008 om 21:21:
of dat ik een goed verzoek deed ;)

;) tnx 2u (f)

happy newyear :cheer:



Uitspraak van T!M op woensdag 31 december 2008 om 19:19:
locatie is fusion building/club Munster, Duitsland!

jezus jullie zijn onuitstaanbaar :[

:respect:

:D
 
Dark of Light?
Light, spaart batterijen op je mobiel. Daarom is google ook wit, of was dat nu andersom, ach, staat leuk. Blend mooi met me monitor, is ook wit.




juist niet

wit is meoilijker op te bouwen in een scherm, zwarte pixels zijn er standaart dus hoeft niet opgebouwt te worden.

weer iets geleerd**
Uitspraak van beebs op woensdag 31 december 2008 om 21:30:
jezus jullie zijn onuitstaanbaar :[

Uitspraak van T!M op woensdag 31 december 2008 om 19:19:
(heel erg vette) locatie is fusion building/club Munster, Duitsland!

wordt er flauw van :[
wacht maar tot het nieuwe jaar.
Dan pakken we jullie anders aan :devil:

voor nu een goeduiteinde. Ik pak me biertje er weer bij en ga weer partymachen :lief:
iedereen de vingers heel laten en niet teveel zuipen, dat laatste regel ik wel o:)
 
Voortaan een iets kleiner plaatje, dat heen en weer schuiven om te lezen is wel irritant :(
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Fusion!! Iedereen een heel fijn 2009!! Partyflock!! (y)
De beste wensen voor alle medewerkers van PF en natuurlijk alle partypeople :cheer:
 
beste wensen iedereen :cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Zjorahn:[ op woensdag 31 december 2008 om 21:02:
Dan is het nieuwe jaar al bezig drol

Nee.
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Hijs weer fijn (Y)

DNS :respect: leuk intervieuw :)
 
Uitspraak van Zjorahn:[ op woensdag 31 december 2008 om 21:02:
Dan is het nieuwe jaar al bezig drol

http://www.depers.nl/opmerkelijk/268137/2008-duurt-een-seconde-langer.html
Brit staat ruim 100 miljard euro rood na storing

het zal ook nooit voorkomen dat je in de plus komt na een storing :P
 
Happy new year to all! :D
Artiest {SHOWLIST artist 72590, 58457}
Fijn 2009! :)
Dit festival ben ik resident. 2 Junxion staat vanaf 2005 in de AcidWars bunker

Dit jaar ga ik echt op tijd op zoek naar die bunker :jaja: :K
Op de 1 of andere manier lukt het me elke keer niet daar te zijn als jullie moeten draaien :(

Uitspraak van T!M op woensdag 31 december 2008 om 19:19:
(heel erg vette) locatie is fusion building/club Munster, Duitsland!

Hoe weet jij dat dan? :O :P

I'm feeling so real (L)
Dat nummer heb ik al jaren op m'n telefoon/mp3 :9

Happy new year allemaal!
DNS :D (Y)

Nature One, alle edities even mooi. Dit festival ben ik resident. 2 Junxion staat vanaf 2005 in de AcidWars bunker, en natuurlijk op veld 13 Neetjur Wan! Je kan hier gewoon jezelf zijn, het moderne Woodstock, alles mag en kan (als je maar niet gaat rijden). Wat een feest, die sfeer, die drank, die diverse muziek soorten, ge-wel-dig!

:respect: Dat wordt weer genieten! Afgelopen jaar in de Neetjur Wan tent heerlijke set neergezet :banana:

lauter HardTechno, Schranz en Industrial met natuurlijk AcidTechno.

:woep: B)
Beste wensen iedereen!
Leuke knip ;)
Hey mijn foto's staan ook op google!
 
Uitspraak van Léon B op donderdag 1 januari 2009 om 20:17:
Hey mijn foto's staan ook op google!

Ff laten weten, PF kan dat regelen met Google.


Nog de beste wensen voor iedereen :)
 
Gelukkig nieuwjaar iedereen! :cheer:

:bye:
goeiedag,
mijn foto die ik bij mijn profielfoto had staan al een tijdje terug staat op google.
Daar ben ik niet zo van gediend.
wilt u die er zo snel mogelijk vanaf halen.
ik vind het heel raar waarom die erop staat.
fijneee kerstdagen verder en een gelukkig nieuwjaaar


tuurlijk regelen wij wel even bij google voor je :S ...




Ja daar kan partyflock wel een beetje grappig over gaan zitten doen maar ik vond laatst ook een oude profielfoto van mezelf op google en kon er eerlijk gezegd ook niet echt om lachen. maarja uiteindelijk doe je er niks aan :P
Uitspraak van addiQted op donderdag 1 januari 2009 om 21:04:
maar ik vond laatst ook een oude profielfoto van mezelf op google en kon er eerlijk gezegd ook niet echt om lachen

Als je niet wil dat je foto op internet verschijnt, dan moet je hem ook niet op internet zetten 8)
Dat we maar weer veel mogen stampuhhhh dit jaar :bounce: :bounce:

(K)
 
Uitspraak van L!N op donderdag 1 januari 2009 om 21:23:
Als je niet wil dat je foto op internet verschijnt, dan moet je hem ook niet op internet zetten

Amen B)
 
Uitspraak van L!N op donderdag 1 januari 2009 om 21:23:
Als je niet wil dat je foto op internet verschijnt, dan moet je hem ook niet op internet zetten 8)

Ow was het dat :$ o:)
 
Artiest Fable
Happy New Year iedereen!

Wat is er nou fout aan Tom Jones? Is de redactie jaloers? Hij kreeg ten minste BHs en lipjes naar zich toe gegooid :9 Kerel maakt(e) goeie muziek man! :yes:

En Moby ook! :respect:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 december 2008 om 21:41:
juist niet

wit is meoilijker op te bouwen in een scherm, zwarte pixels zijn er standaart dus hoeft niet opgebouwt te worden.

weer iets geleerd**

Dankje :rot:

;)
Uitspraak van L!N op donderdag 1 januari 2009 om 21:23:
Als je niet wil dat je foto op internet verschijnt, dan moet je hem ook niet op internet zetten

i rest my case!

vette knip verders en iedereen de beste wensen!
de beste wensen (Y)
Dark of Light?
Light, spaart batterijen op je mobiel. Daarom is google ook wit, of was dat nu andersom, ach, staat leuk. Blend mooi met me monitor, is ook wit...

Nee juist niet, daarom heb je ook een black pagina van google..Als mensen die gaan gebruiken dan is t energiezuiniger..Zoiets in die trant :P
Uitspraak van L!N op donderdag 1 januari 2009 om 21:23:
Als je niet wil dat je foto op internet verschijnt, dan moet je hem ook niet op internet zetten

true :P
bier/champagne (alcohol) is ook drugs lompe bokworsten.
laatste aanpassing
Uitspraak van *Ellen__ op vrijdag 2 januari 2009 om 13:59:
Nee juist niet, daarom heb je ook een black pagina van google..Als mensen die gaan gebruiken dan is t energiezuiniger..Zoiets in die trant

idd :P

www.blackle.com (Y)
en natuurlijk op veld 13 Neetjur Wan!

Wat een feest, die sfeer, die drank, die diverse muziek soorten, ge-wel-dig!

:respect: NEETJUR WAN!!! :D

enne wat een heerlijk nummertje uit de oude doos :D
Uitspraak van Sainen op woensdag 31 december 2008 om 19:10:
Goede jaarwisseling allemaal

dankje juul :D
Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
Oeps, ja. Dubbel topic geopend in Forum Actueel

krijg je daar straf punten voor??? :|
Artiest {SHOWLIST artist 47510, 51753}
wij doen namens het team ook iedereen de .......

http://www.youtube.com/watch?v=mhqQgi6nyf8
Uitspraak van hardcorepower.nl op zaterdag 3 januari 2009 om 12:05:
wij doen namens het team ook iedereen de .......

http://www.youtube.com/watch?v=mhqQgi6nyf8

En natuurlijk terug allemaal :knuffel:

(K)
 
1985 - Geboortedag van Jan Smit, Nederlandse zanger.

Goed dat jullie 'Nederlandse zanger' erbij hebben gezet :roflol:
Nature One, alle edities even mooi. Dit festival ben ik resident. 2 Junxion staat vanaf 2005 in de AcidWars bunker, en natuurlijk op veld 13 Neetjur Wan! Je kan hier gewoon jezelf zijn, het moderne Woodstock, alles mag en kan (als je maar niet gaat rijden). Wat een feest, die sfeer, die drank, die diverse muziek soorten, ge-wel-dig!

Nature One (L):cheer:

Uitspraak van L!N op donderdag 1 januari 2009 om 17:13:
Dit jaar ga ik echt op tijd op zoek naar die bunker
Op de 1 of andere manier lukt het me elke keer niet daar te zijn als jullie moeten draaien

Was toch naast Hardcore Gladiators? Als je door dat tunneltje ging kwam je zo ong bij de USB uit??
Klonk wel lekker iig daar :9
laatste aanpassing