Partyflock
 
­ Nederland

Dutch Domination
een ode aan de wereldheerschappij van het Nederlandsche dj-gilde

gepubliceerd door , op
Tijdens de Gouden Eeuw waren de Hollanders de baas over de wereldzeeën. De VOC, Indië, en de zilvervloot, iedereen met kennis over de Nederlandse geschiedenis weet dat ons kleine landje in De Gouden Eeuw een absolute wereldmacht was. En het was Michiel de Ruyter die werd geprezen om zijn daden. En veel Hollanders vinden hem anno 2008 nog steeds de bom!

Maar tegenwoordig zijn er ook andere Nederlanders die regeren in den vreemde. Alleen zijn de wereldzeeën op deze planeet nu ingewisseld voor de dansvloeren in de clubs. Daarom organiseert Slot Starlight een lofzang aan de heerschappij van het Nederlandsche dj-gilde! De Hollandse Helden van nu krijgen in Starlight de veren die ze absoluut verdienen. Zaterdag 22 november is de tijd voor Dutch Domination.

Wat te denken van Josh & Wesz. Als ware kanonniers vuren ze explosieve hardstylebeats af om te overwinnen. Daarmee hebben ze al de grootste festivals ter wereld, denk aan Defqon en Hard Bass, veroverd. Deze patriotten verdienen hiermee een eervolle vermelding in de naam van Hare Majesteit de Koningin én de Nederlandsche leeuw.

In den Vreemde worden met The Dutch Masters de Nederlandse schilders van wereldfaam aangeduid. Zoals Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn. Maar dat is een onjuiste constatering. De enige echte Dutch Master is Henry Snijders. Hij is een vooraanstaande hardstyle jock. Dutch Master wordt gezien als één van de grootste dj-talenten van alle wereldrijken bij elkaar. Net als dj Dozer. Het zuiden van het koninkrijk der Nederlanden is zijn uitvalsbasis om de hardstyle wereld met succes te veroveren. DJ Bird tenslotte is verbonden aan de adel van Slot Starlight. Hier regeert hij als een ware monarch over zijn hondstrouwe en fanatieke onderdanen op de dansvloer. De s(c)hout bij nacht is MC Tha Watcher.

Deze ode aan de Nederlandse dj-heerschappij kost 6,50 zilverflorijnen in de voorverkoop, en 8,50 florijnen aan de poort. De ophaalbrug van Slot Starlight is naar beneden van 22.00 uur tot 03.00 uur.

11 opmerkingen

 
Werkzaam bij Haelen.tk
tof bericht (Y):)
Zeker, tof bericht en mooie flyer
word um niet denk ik die week daarvoor tatanka in starlight:)
22e Qlimax..
Hehe, was er naar toe gegaan als Qlimax niet die dag was, wil Dutch Master en Dozer allebei live zien!
En zo is het; NL domineert de Dance wereld op sommige vlakken !!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Dutch Master :respect:
hoppa

Echt HEEL goed geregeld van Starlight.

Tony moet de vleugeltjes weer los laten komen! Net als in de Rodenburg zullen er veel Veenendalers en Renswoudse vertegenwoordigd zijn ;).
Ik kom voor Dozer dus ;)

Josh en wesz, ook echt altijd klappen!