Partyflock
 

Zodiak Commune viert vijftiende verjaardag

gepubliceerd door , op
Zodiak Commune viert vijftiende verjaardag
22 oktober 2008
Anderhalf decennia geleden had een groep vrienden naar aanleiding van een verjaardag het wilde idee om feesten te gaan organiseren onder de naam Zodiak Commune. Maar wie had ooit durven dromen dat Zodiak Commune in no-time zou uitgroeien tot een begrip in het underground circuit en vijftien jaar na dato deze status nog steeds zou hebben? Reden genoeg om op 15 november alle remmen los te gooien voor de vijftiende verjaardag van Zodiak Commune; FIFTEEN.

Vele underground fanatics houden Zodiak Commune verantwoordelijk voor de tweede generatie Acid, Techno en Electro-parties met legendarische feesten als Acid Rain, Acid Virus, Liquid Foundation en het Queensday Festival op het Lichtplein in Eindhoven, waar jaarlijks vele duizenden bezoekers op afkomen. De afgelopen vijftien jaar hebben de residenten van Zodiak Commune dan ook bewezen dat ze niet alleen in poppodia als de Effenaar, 013 en Doornroosje, maar vooral in obscure underground locaties als de Eindhovense Pillenfabriek, de Amsterdamse Graansilo, de Jeneverfabriek in Den Bosch, de MS Stubnitz en het Kolpingshuis in Nijmegen erg goed tot hun recht komen. In de laatst genoemde locatie stonden in 1996 en 1997 zelfs Techno-helden als Mike Dearborn, Surgeon en The Advent te draaien voordat het grote publiek ook maar ooit eerder van ze gehoord had.

Tijdens FIFTEEN laten de gebundelde krachten van de dierenriem je horen en ervaren waar Zodiak Commune al vijftien jaar voor staat. In de tunnel-achtige kelder van het Het Stroomhuis zullen onder andere Acid Burn 🇳🇱, Solid Decay (live) (Zodiak Commune/Common Good), Rick Angel (Zodiak Commune), D=p+cer (Zodiak Commune) en Saint (Zodiak Commune) zorgen voor een avond vol 303, energie en nostalgie. De zware dosis Acidtechno en malende Techno die je hier voor je kiezen krijgt brengt je niet alleen in een trip die je op de dansvloer laat freaken tot in de vroege uurtjes, maar zorgt zelfs tot dagen na het feest voor een smiley van oor tot oor.

De achterzaal van het Het Stroomhuis is het domein van Bor (Zodiak Commune/U-Niks) en eigenlijk behoeft deze zaal dan verder ook geen toelichting meer. De echte die-hards kunnen immers wel raden hoe het er tijdens FIFTEEN aan toe gaat in dit duistere hol. Voeg hier Ernesto (Plexat), Rinse (live) (AA Records) en Chris (Acid Anonymous) aan toe en je kunt er zeker van zijn dat hier alleen de meest meedogenloze Tekno en Acid door de speakers knalt. Ratelende beats en breaks, bijtende 303-geluiden en andere godeloze effecten zorgen hier voor een zenuwslopend gevecht tegen je schijnbaar ontembare ledematen.

Lamot (Zodiak Commune/Adapter) neemt de derde zaal - voorin het Het Stroomhuis - voor zijn rekening en creëert hier zijn eigen dimensie; de Space Out. Zoals we van hem wel gewend zijn zet hij hier je complete muzikale leefwereld weer eens op zijn kop met zijn ritmische gedachtenkronkels en psychedelische hersenspinsels. Tijdens FIFTEEN zal hij je met Psycholution 🇳🇱, Chester & Lomax (live) 🇳🇱 en Psycholution 🇳🇱 in extase brengen met een mengsel van hallucinerende Trance en hypnotiserende Acid. Deze betovering blijkt al snel onweerstaanbaar, dus schaam je niet als je hier compleet uit je dak spaced.

FIFTEEN belooft een ouderwets gezellig feest te worden waar de trouwe fans van Zodiak Commune hun hart bij op kunnen halen en waar de gemoedelijke, ongedwongen underground sfeer vanaf druipt. En de toegang is ook helemaal à la Zodiak Commune; slechts 10 Euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur, maar omdat er maar zo’n 350 kaarten verkrijgbaar zijn doe je er verstandig aan om jouw kaarten alvast online te bestellen via www.easyticket.nl.

13 opmerkingen

 
:cheer: gefeliciteerd, de flyer ziet er btw ook erg feestelijk uit ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
Gaat een goeie worden deze!!

nu al zin in!
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
beetje ver voor mij maar gefeliciteerd dan maar!!:)
Werkzaam bij Nexus Generation
Artiest Tekdrop
VIJFTIEN jaartjes oud is n mooie leeftijd :D. We maken er n Sweet Fifteen van he mensen!!! Dat kan ook niet anders met deze geweldige line-up en vette locatie :cheer:

:bounce: hieperdepieperdepiep hoera :bounce:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 51010, 40348}
Mooie line up :)
 
Hiep hiep...!!! :cheer: :bounce: :banana:
Hieperdepiep hoera!! :cheer: :bounce: ik heb er nu al ZIN in!!! Gaat weer, zoals altijd, een dik vet feessie worden!!!



:cheer:
Yo,

Zodiak Commune heeft er bewust voor gekozen dat er maar 150 kaarten in de voorverkoop komen. Om "den impulsieven feeschtvierdert (toch wel een groot gedeelte van onze aanhang)" de mogelijkheid te geven om...

Maar gezien de de stats (die ervaringswijs 3x zo groot blijken) wordt dit snel uitverkocht. Ik raad iedereen aan om het beperkte aantal kaarten dat aan de deur verkocht wordt tussen 10 en 11 op te halen. Vanaf 400 bezoekers is het 1 eruit<>1 erin.

Greetz from the man behind the whole in the window.....
vette shit