Partyflock
 
­ Nederland

Een Eigenwijze verjaardag!

gepubliceerd door , op
Een Eigenwijze verjaardag!
21 oktober 2008
Eigenwijs! Je bent het, of je bent het niet. Normaalgesproken viert Jan en Alleman altijd een feestje wanneer er een jaar voorbij is. Maar Eigenwijs! zou Eigenwijs! niet zijn als wij dat ook zouden doen. Dus hebben we het 1-jarig bestaan lekker ongemerkt voorbij laten gaan en vieren we zaterdag 1 november in de P3 in Purmerend, vol trots.. ons 1,5 jarig bestaan! Lekker eigenwijs ;-)

De ultieme beleving
Nog steeds is Eigenwijs! een feest voor iedereen die van een feestje houdt! Alles kan en alles mag! Doe maar lekker gek, pas je vooral niet aan en leef je uit! Van urban en classics tot pop en house, de muziek is grenzeloos en de decors en het entertainment ook! Eigenwijs! is een totale beleving, alle zintuigen worden geprikkeld! Muziek voor de oren, decors en entertainment voor de ogen! Deze verjaardag zal flink gevierd worden!

Muziek voor de oren
Natuurlijk zijn er ook weer enkele eigenwijze jongens uitgenodigd om de muziek te verzorgen. De meest eigenzinnige van dat stel is toch wel Billy the Klit! Deze bad boy heeft de zaal nog nooit teleurgesteld en zal dat nu ook zeker niet doen! Maar omdat Eigenwijs! ook nieuwe dingen wil uitproberen staat deze keer niemand minder dan Afrojack, de hit van de zomer, ook achter de draaitafels! Verder staat onze eigenwijze resident D-Vario ook weer voor u klaar! Als geen ander weet hij wat het publiek wil horen en als geen ander laat hij de dames dansen met zijn afwisselende repetoire van urban, latin, classics en house! Dat wordt smullen! Ten slotte staan ook Basti Lourenz en Skez op het programma. Twee ongekende talenten die het publiek graag laten zien wat zij in huis hebben! Dit groepje eigentijdse jongens wordt ook nog eens ondersteund door MC Pryme, dus wat wil je nog meer!

Fidget House
Ook in de kleine zaal is er echter een primeur. De zaal daar wordt namelijk gehost door Legionaires, het label gespecialiseerd in de snel opkomende stroming van fidget house! Dit nieuwe genre wordt gekenmerkt door het uptempo karakter, snelle mixen en de nadruk op beats en bassline. Dit wordt het helemaal en dat zullen DJ’s Rubix!, Schwarzkopf en Vonderbeek laten zien ook!

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 35031, 71102}
Wordt echt super!!!! Nu al zin in!!
Nice :cheer:!!
:bounce:
lekker slokkie doen ;) !!!!

Fidget is de bom !!
laatste aanpassing