Partyflock
 
­ Nederland

LOS
become a Hollywood Glamour Star

gepubliceerd door , op
LOS
18 oktober 2008
Op 14 november komt Los met een Glamourous edition, ditmaal Hollywood Glamour. Deze avonds verwachten we alle heren en dames chique gekleed, in glitter en glamour! In contrast met de net-uit-bed kapsels van voorgaande jaren maakt het filmsterren-haar uit de jaren veertig een comeback. Haal de rollers maar tevoorschijn voor deze Hollywood-glamour-look. Niet alleen op Los maar ook op de catwalk van aankomende winter zie je bij verschillende designer's de Hollywood look van deze tijd terug. Op 14 november waan je je in wereld van glitter en glamour die zo kenmerkend is voor Hollywood.

Bij dit top thema horen natuurlijk ook top djs en tot ons groot genoegen geven niemand minder dan Erick E, ROOG (Hardsoul) Afrojack, Greg van Bueren (Hardsoul) en SoulFonic Source act de presence in het Paard.

Los zal worden gehost door Miss Cherry die werkt aan het project EAT! Dit is een project van Patrick Arvai in samenwerking met Soulmax en Sharon Doorson, de ex- Raffish zangeres. Een korte introductie is wel op z’n plaats. Patrick Arvai produceert en schrijft voor diverse artiesten. Zo heeft hij te maken gehad met Dansen Kl**tzak (dj Chuckie Ft. QF) en met R.A (Blaas ‘m Op). Sharon Doorson heeft bij de meidenband Raffish gezeten. Deze groep won het tv programma Popstars The Rivals. Nu treedt zij op onder de naam Miss Cherry als female MC. Haar eerste hit heet Swingmusic. Je hoort daarin Bell Biv DeVoe’s Poison in terug.

ROOG, Erick E, Afrojack en Soulfonice Source behoeven geen verdere toelichting. Greg van Bueren is wel een nieuw gezicht op Los. Samen met broer ROOG vormt hij Hardsoul. Na jarenlang vooral veel studiowerk te hebben gedaan verschijnt hij nu ook steeds vaker achter de draaitafels. Onder andere op zijn eigen avonden Deepheat en Bodymovement!

I love Los duurt van 23:00 – 04:30, 14 november in het Paard. De tickets kosten €15,- aan de deur. In de voorverkoop kosten de kaarten 12,50, deze zijn online verkrijgbaar via www.easyticket.nl en bij de dagkassa van Paard. Voor meer informatie check: www.soulmax.nl en www.paard.nl, voor vragen mail info@soulmax.nl.