Partyflock
 
­ Nederland

Club Risk

anoniem gepubliceerd op
Aanstaande zaterdag is het weer BIG FUN! in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Ditmaal met de DJ’s Marnix en Brian S, bijgestaan door Roelf. BIG FUN is een avond met vrolijker getinte muziek en acts, waar deze week weer met volle overtuiging aan zal worden voldaan.

Dit is Marnix’s eerste gig in de Winkel van Sinkel. De organisator van o.a. T-Dansant, Rise en Loveland begon 15 jaar geleden met draaien, geinspireerd door disco uit de jaren ’70 en ‘80. Marnix heeft zich echter nooit beperkt tot één soort muziek; hij draait disco, garage, club, deephouse, techno enz. Mede hierdoor draait Marnix regelmatig in de diverse grote en kleine Clubs in Nederland, maar wordt hij ook regelmatig geboekt op grote festivals (Dance Valley, Mysteryland). Maar Marnix’s meest prestigieuze project is toch wel T-Dansant. Deze feesten staan bekend om de sfeer en zijn zo goed als altijd uitverkocht. In 2003 is Marnix tevens begonnen met het produceren van muziek, zijn eerste muziekproducties worden dit jaar nog verwacht.

Brian S is zaterdag voor de tweede keer te horen in de Winkel van Sinkel. Met zijn funky en groovy tracks wist hij de vorige keer een ongelooflijke sfeer te creëeren en het publiek te bespelen met zijn positieve uitstraling. De laatste jaren is Brian S uitgegroeid tot een van de DJ’s waar men niet meer omheen kan. Als resident van ‘RUSH‘ en de ‘Chemistry’ is hij mede verantwoordelijk voor het succes van beide, intussen legendarische, clubavonden.

Nieuwkomer Roelf is afkomstig uit Groningen. Begon zo’n 9 jaar geleden als 13 jarige met DJ-en, geinspireerd door o.a. Dimitri, Marcello en Remy. Roelf heeft intussen reeds gedraaid in The Palace (Groningen), More en Melkweg (Amsterdam). Nu is de Winkel van Sinkel aan de beurt om kennis te maken met Roelf uit het hoge noorden.