Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw seizoen Latin Lovers

gepubliceerd door , op
LATIN LOVERS MADNESS! Een spektakel gaat het worden in Rotterdam! Latin lovers pakt uit op vrijdag 5 september met trompetten en trommels, rondvliegende vogels en vlinders in The Thalia! Zoals je gewend bent van Latin lovers bouwen we deze avond weer een gezellig decor in de oude bioscoop en je voelt je even thuis op een Zuid Amerikaans continent! Ze zomer is nog zeker niet voorbij en daarom nemen we jullie mee langs een trip van de mooiste kusten ter wereld! Onze reis begeleiders van deze stomende avond zullen zijn Lucien Foort, Leroy Styles, D-Rashid, Quintino, Jasper Clash en als gezagvoerder MC Mitch Crown!

Latin lovers springt een gat in de lucht want The Dreadman is weer in het huis! We hebben het natuurlijk over rastakoning Lucien Foort! Zijn gevoel voor percussies gaan ver, heel ver en Lucien weet als geen anders om het publiek te vermaken met trommels, trommels en nog eens trommels! Foort zegt het Foort! Een bekende van The Thalia is natuurlijk onze eigen Leroy Styles! Ook met een kleine rasta kapsel weet deze pionier van de internationale realhouse sound altijd met verrassende platen de vloer te boeien, thumps up for Leroytje! Brutaal als het maar zijn kan staat ook onze echte raver D-Rashid weer onder de vlinders van Latin lovers! Met zijn recht voor je (r)aap beukplaten trekt hij altijd de hele locatie uit elkaar, we zijn weer klaar voor je Rashid! Nieuw op Latin lovers maar zeker niet onbekend in de rest van ons land is mooiboy Quintino! Hij draait door heel Nederland en met de support van Laidback Luke hebben we een echte studiokoning in onze armen gesloten, Quintino maakt van Latin lovers een keihard feest! Hang on! Jasper Clash is voor Latin lovers een vast waarde geworden! Zijn gevoel voor Latin gaat verder dan Braziliaanse samba sounds en met zijn dikke afro beats verrast hij ons keer op keer weer door heel Nederland! Maar vooral in The Thalia voelt hij zich thuis en is hij op z'n best! Time for Latin Clash! Gezagvoerder van de avond is Mitch Mitch Crown met een grote zonnebril, hij heeft duidelijk nog de zomer in z'n bol.

Latin lovers staat weer te trappelen voor een ouderwetse Thalia avond! De dag met de Dance Parade was er een voor in de historische boeken! De truck was erg mooi en we willen iedereen bedanken die ons heeft gesupport deze dag, we hadden een echte aanhang achter de truck en ook tijdens de afterparty ging het dak eraf in Braziliaanse style! Nu dus weer Latin lovers op de vrijdag en wel op 5 september, je seizoen is nog nooit zo goed begonnen!

JOIN THE LATIN LOVERS SPECTACLE!