Partyflock
 
­ Nederland

Gratis Rekord3r strandfeest in Scheveningen!
Rekord3r kent geen zomerstop

gepubliceerd door , op
In de zomer is het hoppen van festival naar festival een geliefde hobby van vele partygangers. Grote terreinen, brede line-ups, massa’s vrolijke mensen: de festivals hebben het allemaal. Rekord3r pakt het wat intiemer aan deze zomer: een knus feestje op het strand van Scheveningen. Zaterdag 23 augustus vind de tweede strand editie plaats in de Whoosah Beachclub. Onder andere Sandrien, Juan Sanchez, Boris Werner en Olene Kadar (live) dragen een grote steen bij en zorgen voor goede muziek. Entree: Gratis!

De eerste Rekord3r strand editie dit jaar was weer Rekord3r-achtig gezellig. De muziek, de sfeer...het weer! De line-up bestond uit onder andere De Man Zonder Schaduw, Steve Rachmad en resident Wouter de Moor en hebben het publiek laten swingen op het strand. Maar ook de line-up van 23 augustus zal zeker niet voor teleurstellingen gaan zorgen: Freddy Spool, Wesdex, Reece, Sven Prinsen & Tettero, Sander May & Tom Noah en last but not least het nieuwe Friese talent Olene Kadar gaat live! Van deze vernieuwende live artiest met een duidelijk eigen sound gaan we nog veel genieten in de toekomst. Techno held Boris Werner en heldin Sandrien en staan ook nog op het strand zaterdag 23 augustus. Rekorder gaat dus vrolijk door in de zomermaanden. Mis deze bijzondere strand editie niet en kom voor een ontspannen biertje of om volledig uit je pan te gaan naar de Whoosah Beachclub in Scheveningen.

Niets is zo veranderlijk als het weer en dat al helemaal in Nederland. Mocht het daarom zaterdag 23 augustus wat minder lekker weer zijn, daar wordt rekening mee gehouden! Er zal een grote tent opgebouwd worden, waardoor iedereen (en net zo veel mensen) alsnog met droge voetjes het strandgevoel mee kan maken! De toegang blijft dan overigens gratis.

Mocht je deze dag met het openbaar vervoer willen komen van elders uit het land houdt dan rekening met het volgende:
Heen:
Neem vanaf station Den Haag Centraal tramlijn 1 of 9 richting Noorderstrand. Je stapt dan uit bij de eindhalte, wat tevens het begin van het Zwarte Pad is. De strandtent is vanaf daar dan vijf minuten lopen.
Terug:
Let op: de laatste bus 22 richting Den Haag Centraal vertrekt om 00:52 uur. Van daar uit gaan dan nog treinen naar onder andere Utrecht en Amsterdam.

Let op! Voor 23 augustus is Rekord3r ook nog te vinden met een stage op het Generations of Love Festival in Amsterdam(www.generationsoflove.nl) en 27 september staat een Amsterdam editie voor de deur met onder andere het Border Community duo Petter en Fairmont ‘ live’!

Houd vooral de website www.rekorder.nl in de gaten voor up-to-date nieuws, line ups, tijden, locaties en winacties!

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
hey, dat is vandaag :)

tot zo !