Partyflock
 
­ Nederland

Earthquake Germany 2008

gepubliceerd door , op
Earthquake Germany 2008
21 augustus 2008
FeestEarthquake · German Edition 2008
Datumzaterdag 18 oktober 2008
WinactieEarthquake actiegesloten
LocatieJuby Q
Net als in 2006 (Rheinwerk – Duisburg) en 2007 (Turbinenhalle – Oberhausen) zal ook in 2008 de Duitse Earthquake editie in het najaar plaats vinden. Op 18 Oktober 2008 zal het voormalige Tarm Center in Frechen/Köln weer het decor zijn van een UHM event!

Velen onder ons zullen zich de Raving Nightmare edities in de periode 2004 - 2007 nog goed kunnen herinneren. De teleurstelling was dan ook groot toen bekend werd dat deze locatie haar deuren zou sluiten. Het was ook lange tijd stil rondom deze geliefde locatie, nadat in maart 2007 het slot erop ging en het ernaar uitzag dat er opnieuw voor altijd een prachtige en geschikte locatie voor de hardcore scene zou verdwijnen. Met een nieuwe eigenaar waait er weer een frisse wind en in Juni 2008 opende de locatie na een grondige verbouwing en vele logistieke aanpassingen weer haar deuren onder de naam Juby Q. Het resultaat mag er zijn!

UHM is dan ook trots om na al die tijd weer het eerste hardcore evenement te presenteren in deze locatie. Op 18 oktober 2008 zullen 3 areas worden ingericht en worden geprogrammeerd in diverse stijlen. Hiermee zal deze bekende locatie een nieuwe periode met hardcore tegemoet gaan. Vanzelfsprekend past hier ook een sterke line-up bij. Een goede combinatie tussen toppers en subtoppers zal voor een onvergetelijke nacht gaan zorgen. Ook tijdens deze Earthquake editie zullen de meeste artiesten een solo set verzorgen. De line-up zal op 30 Augustus 2008 bekend worden gemaakt.

Vip Tickets
Natuurlijk mag de VIP room niet ontbreken tijdens de inwijding van deze nieuwe periode! Onbeperkt drank en food tijdens de gehele avond genieten vanaf het Vip Balkon die uitzicht bied over area 1 en area 2! Vip tickets zullen Euro 80,- ex fee kosten en zijn via de webshop van UHM te verkrijgen als E-Ticket maar deze keer is ook weer het originele fysieke ticket te bestellen. Diverse voorverkoop adressen in Duitsland en Nederland zullen dus ook met een beperkt aantal Vip tickets worden voorzien! Bij alle voorgaande hardcore evenementen in deze locatie waren de VIP tickets binnen enkele weken uitverkocht. De organisatie gaat er dan ook van uit dat dit deze unieke editie wederom zal gebeuren Op = Op

Tickets
De voorverkoop start op 30-08-2008 via de CTS / Eventim in geheel Duitsland en de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder de Free Record Shop, alle Primera verkooppunten in Nederland via het Paylogic systeem of online E-tickets via www.u-h-m.com. Een ticket zal slechts Euro 23,00 (ex fee) kosten.

Transport en openbaar vervoer
Voor de mensen die op eigen gelegenheid komen en dus met de auto kan de organisatie melden dat er een nieuwe afrit in gebruik is genomen aan de A4, de autosnelweg vanuit oa Aachen/Duren en Nederland (Venlo, Heerlen, Eindhoven) waardoor je nog sneller als voorheen bij deze locatie zal komen. Het betreft afrit 9b – Frechen Nord. Op het einde van deze afrit rechts en na 800m bij de eerste stoplichten naar links waarna de locatie aan de rechterzijde gelegen is. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig. Voor de mensen die met het openbaarvervoer reizen zijn er ook talloze en eenvoudige mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl . De gratis pendelbus vanaf Köln Hbf tot aan de locatie in Frechen zal opnieuw beschikbaar zijn.

Meer informatie is binnenkort te vinden op www.earthquake-tour.com

22 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Ik ben er 1 keer geweest, topfeest gehad daar ook :)

Maar om nu alweer het hele voetbalseizoen iedere zaterdagavond+nacht door te halen en op zondagmorgen te gaan voetballen, ik weet het nog niet hoor, zo goed ben ik nu ook weer niet dat ik dat blijf volhouden 8)
 
Artiest Da Hustla
supervette lokatie!

Misschien wel aanwezig!
Tarm Center (k) this is thrue Rave Atmosphere!!!I love this Location!
Werkzaam bij Partyflock
eartquake :respect:
dat nieuwe live albumpje :kwijl: ook zo lekker
Vette locatie :)

Check foto's op http://www.juby-q.de/clubs.html
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
aardbeving B)
Dat ziet er goed uit! :d
 
vette flyer :)
 
Artiest {SHOWLIST artist 1682, 56391, 59512}
Lokatie is echt (Y)

Natuurlijk mag de VIP room niet ontbreken tijdens de inwijding van deze nieuwe periode! Onbeperkt drank en food tijdens de gehele avond genieten vanaf het Vip Balkon die uitzicht bied over area 1 en area 2!

Heel netjes UHM :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
Uitspraak van Foltergeist op maandag 25 augustus 2008 om 00:26:
Maar om nu alweer het hele voetbalseizoen iedere zaterdagavond+nacht door te halen en op zondagmorgen te gaan voetballen, ik weet het nog niet hoor, zo goed ben ik nu ook weer niet dat ik dat blijf volhouden

Dus?? Kappen met voetballe :P Je hebt altijd nog het Supreme Team op dinsdag :D
 
Artiest Menazor
ouwe Tarm Center!!!!!!

altijd een fucking hard geluid daar :kwijl:
Uitspraak van Mr. Sinister op maandag 25 augustus 2008 om 21:10:
Dus?? Kappen met voetballe Je hebt altijd nog het Supreme Team op dinsdag

Dat heb ik dus wel gedaan en bevalt me heel goed :D
 
Werkzaam bij CK-events
Uitspraak van Foltergeist op maandag 25 augustus 2008 om 00:26:
zo goed ben ik nu ook weer niet dat ik dat blijf volhouden

je bent gewoon oud aant worden :P
Uitspraak van Mr. Sinister op maandag 25 augustus 2008 om 21:10:
Dus?? Kappen met voetballe Je hebt altijd nog het Supreme Team op dinsdag

Maar ik wil ook voetballen op een niveau dat ik wel aankan :lol:


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 26 augustus 2008 om 16:15:
je bent gewoon oud aant worden

:$

Nou Marijn, als de line-up me bevalt, ben ik er toch weer bij, je kent me, zeuren en zeiken, en stiekem toch maar gaan :D
:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 1955, 52061}
dikke locatie , vet feest (Y)
Werkzaam bij OH-Events
Artiest 3DJL
yeah en je mag er roken binnen :yes:






















toch??