Partyflock
 
­ Nederland

Superstars
We Love House Music

anoniem gepubliceerd op
Superstars
17 augustus 2008
FeestSuperstars · We Love House Music
Datumzaterdag 20 september 2008
WinactieSuperstars actiegesloten
LocatieThe Power Zone
Na de Fashion Editie en de Latin Editie vertrekt Superstars zaterdag 20 september naar Dubai. De plek voor de Rich and Famous. De plek om te leven als een Superstar. The Power Zone zal 20 september geheel in het teken staan van Dubai. Luxe auto’s, Palmbomen, Entertainment, niks is te veel in Dubai. Niet alleen zullen we als Superstars feesten in Dubai, maar ook zal een speciale dj zijn verjaardag vieren.

Zoals altijd blijft superstars je verrassen met één en al kwaliteit, daarom zal er op deze speciale editie een birthday bash zijn van een dj die in een zeer korte tijd zijn naam heeft gevestigd in de house scene. op de cd van Roger Sanchez, de menigte comlpeet uit hun dak laten gaan in de Heineken music hall, Klokgebouw Eindhoven of ver in het buitenland. Kortom Deze jongeman kenmerkend met zijn brede glimlach is niet meer te stoppen. Zoals een ware superster zich betaamd zal hij zijn verjaardag komen vieren in The Power Zone, tijdens Superstars. De organisatie is er dan ook trots op deze jongeman te mogen verwelkomen en zijn Birthday Bash te vieren als een echte Superster. We hebben het hier over niemand minder dan Quintino!

De line-up word verder vol trots aangevuld met: Gregor Salto (Bateria), Marc Benjamin (Franchise), Leroy Styles (Looks), Mike van Loon (Fierce Angels), Robert Feelgood (Sound of Love), Eduardo Ramirez (19th at the Beach), MC Knowledje (The Matrixx), Saxy Mr S. (Hed Kandi) op saxofoon en Frank the Tank (Desire) op percussie. Speciaal vanwege het rookverbod is het buitenterras van The The Power Zone vernieuwd en tot een rokers area omgetoverd waar Mike Scot (Sensative) en Juvanice (DIESL) hun kunsten vertonen.

Superstars is een avond die de warmte opzoekt onder de mensen. Superstars staat dan ook bekend om zijn vrouwvriendelijk karakter. Een concept wat staat voor kwaliteit en wat vooral de bezoekers elke editie weer wil verassen. Superstars geeft je een tipje van de sluier; Wederom zullen de Superstars Dancers aanwezig zijn, ook de cocktails van Cocktailexperience zullen weer geshacked worden, maar zo ook zul je getrakteerd worden op een spetterende vuur show.

Tickets incl WLHM T-shirt
Onder mom van “One Nation, One Love”, is er een ware hype ontstaan omtrent de “We Love House Music” t-shirts. Tot 1 september biedt Superstars je een speciale actie aan. Koop je ticket incl WLHM t-shirt voor maar 15,00 euro (ex. fee). Deze tickets zijn schaars te koop via www.welovehousemusic.nl. Na het kopen, stuur een mail naar info@welovehousemusic.nl met daarin je ticket code, je maat t-shirt en m/v die je wilt bestellen. Keuzes aan kleuren zijn; mannen: zwart en wit. vrouwen: zwart, wit, roze, rood. Opdrukt van WLHM is in het goud.

Tickets voor zijn nu exclusief te verkrijgen via de bekende Free Record en Primera Shops of online te bestellen via; www.WeLoveHouseMusic.nl, www.crunc.nl, www.thepowerzone.nl en www.ticketonline.nl. Wil je meer dan een Superstars bezoeker zijn, voel je je eerder een Paris Hilton, P-Diddy of elke andere celeb die bekend staat om zijn extreme VIP houding. Reserveer dan nu je eigen persoonlijke VIP tafel via vip@welovehousemusic.nl voor jou en je 7 andere celeb friends.

Dress up, look sharp, be a Superstar at Superstars.
www.welovehousemusic.nl