Partyflock
 

Academixx
The student dance party

gepubliceerd door , op
Academixx
14 augustus 2008
FeestAcademixx · The student dance party
Datumwoensdag 20 augustus 2008
LocatieMatrixx
Het mag nu wel duidelijk zijn: je hebt studentenfeesten en je hebt HET studentenfeest Academixx. En die stelling wordt eens te meer bewezen op woensdag 20 augustus. Want dan staat niemand minder dan Laidback Luke achter de draaitafels van The Matrixx. En hij neemt mee: Erick E, Jip Deluxe en MC Dorothy Sherman! En ook deze Academixx krijgt het keurmerk van studentenvereniging Carolus Magnus van Nijmegen.

Academixx wordt keer op keer een stukje groter en grootser. Wat begon als een relatief bescheiden feest voor een bescheiden prijs, is nu uitgegroeid tot een volwaardig dance-evenement met louter headliners (met behoud van die bescheiden prijs!).

En dat heeft zo zijn redenen. Enerzijds wil The Matrixx altijd in alle feesten uitblinken – altijd gaan voor het hoogst haalbare, is het motto. Anderzijds ziet The Matrixx dit als een eerbetoon aan de leukste studentenstad van Nederland: Nijmegen. Waarbij dan samenwerking met Carolus Magnus voor de hand ligt, want deze studentenvereniging weet al sinds studentenheugenis het leukere publiek naar zich toe te trekken.

En dan heb je dus alle ingrediënten die nodig zijn voor een dikke danceparty op een rij. Waarbij meteen gezegd mag worden dat de gemiddelde Nederlandse danceliefhebber tegenwoordig blij mag zijn om Laidback Luke weer eens achter de vaderlandse draaitafels te zien. Hij is overduidelijk ‘ontdekt’ door de vele buitenlanden, en kan van zijn Airmiles alleen al inmiddels een villa op Ibiza bekostigen. Dit de kans om hem weer eens lekker in Nederland aan het werk te zien.
Jip Deluxe is de man die doorbrak op het trendy Convertible in Amsterdam, en sindsdien een soort uithangbord is geworden voor het produceren en draaien van hedendaagse moderne house met een ‘edge’.

Erick E tenslotte is een icoon, en aan iconen hoeven niet veel aanprijzende woorden te worden besteed. Deze DJ doet het onvoorstelbare in danceland: jaar op jaar, meer dan twee decennia lang (!), op hoog niveau vernieuwend en buitengewoon dik blijven draaien.

Rest nog het laatste stukje goede nieuws: entree is weer die oude vertrouwde10 euro zonder studentenpas en met pas zelfs maar 7,50. En er rijden weer gratis bussen vanaf CS Nijmegen de hele nacht. What more do you need?

Academixx. Turning your study time into party time!

6 opmerkingen

 
Artiest Maddox
What more do you need?

Om te beginnen gratis bier.
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 augustus 2008 om 21:07:
Om te beginnen gratis bier.

Zou wel mooi zijn jah
 
betere dj's
 
Studentenfeesten :rot:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 augustus 2008 om 11:50:
Studentenfeesten :rot:
 
kutstudenten :$