Partyflock
 
­ Nederland

In touch with Salinas Sundance on the Beach
Timetable en laatste nieuwsfeiten

gepubliceerd door , op
Aanstaande zondag, 3 augustus, gaat het feest groots losbarsten op het Scheveningse strand. De tweede en laatste beachparty van Touch Events dit jaar. Touch Events gaat het befaamde concept van Miss Melody mixen met het Touchconcept met als resultaat: In touch with Salinas. De befaamde feesten van Miss Melody's Salinas Sundance trok jarenlang duizenden bezoekers naar het bekende Zwarte Pad in Scheveningen. Liefhebbers van zon, zee, strand en het ultieme party gevoel verenigden zich jarenlang op zondag voor de Sundance at Salinas.

De weersverwachtingen zijn voor zondag gunstig, maar geen nood bij een buitje: Beachlub Barefoot heeft een grote binnen- en buitenlocatie dus bij minder weer hoef je je geen zorgen te maken, want aan alles is gedacht en alle areas zijn aan elkaar gekoppeld. In de overdekte areas en bijgehuurde tenten kunnen ruim 2000 mensen, dus er is voldoende ruimte om in het geval van een bui even te schuilen. Daarnaast liggen er in deze club overal houten vloeren, dus je hoeft nergens door het zand te lopen. De bouw van deze club (hoge zijwanden) zorgt er tevens voor dat je geen last hebt van wind. Tenslotte staan 350 lockers klaar, zodat al je spullen droog en veilig kunnen worden opgeborgen. Het gaat een uur langer door, met als afsluiter een extra soloset van een wereldster die gelukkig weer in Nederland optreed: San (www.djsan.com). Lees het interview en cv op zijn site en ervaar de kwaliteiten van deze fantastische DJ, die voornamelijk in het buitenland toert, maar nu voor de tweede keer dit jaar te zien is.

[img width=375 height=250]http://album.partyflock.nl/46793953.jpg?nocache;51322146[/img]{non-image link}
San on stage­


Touch Events gaat dit befaamde concept van Miss Melody mixen met het Touchconcept met als resultaat: In touch with Salinas. Waar anders dan op deze historische plek op de Beachlub Barefoot (voorheen Saph Beach) aan het zwarte pad, kan een sfeer worden neergezet met een exotische sfeer, de juiste mix van publiek, zonnig weer en swingende uptempo trance, club, house en groovy muziek. We gaan terug naar dat heerlijke gevoel van de Salinas Sundance periode met een line-up om van te smullen.

Line-up/time-table
16:00 - 17:00: Ruben Vitalis
17:00 - 18:15: Neos Deos
18:15 - 19:30: Jean
19:30 - 20:45: Abel Ramos
20:45 - 22:00: San
20:45 - 22:00: Santito
22:00 - 23:00: Melvin
22:00 - 23:00: Miss Melody
23:00 - 00:00: Spider
00:00 - 01:00: San
00:00 - 00:00: live:Mai

De feesten van Touch Events hebben inmiddels bij veel mensen grote indruk achter gelaten en de bezoekersaantallen stijgen gestaag. In 2007 is hun concept het meest vernieuwende danceconcept benoemd. Bij hun draait het om de positieve boodschap, je mag zijn wie je wilt zijn en trekt een opvallend leuk publiek. Het doet er dus niet toe wat je doet of wie je bent, jij mag er zijn en dat welkom gevoel ga je al vanaf de entree beleven. Eerdere feesten waren "In touch with your friends", "In Touch with Santito" en het laatste feest, "Touch @ the Sea". Dit feest in Bloemendaal (6 juli jl.) was een weergaloos succes met alleen maar positieve recensies, dus dat belooft wat. Een indrukwekkend verslag hiervan is [ul name=hier]http://www.touchevents.nl/nieuwsbrieven/nwsbrf19.htm[/url] te lezen.

Laatste wetenswaardigheden en tips
Win een plaats op de Rotterdam city of love FFWD-wagen
Op het feest bestaat de mogelijkheid om 2 plekken op de FFWD wagen met Miss Melody, Raúl Cremona, Abel Ramos en Artento Divini te winnen.

Weersverwachting
De weersverwachtingen zijn voor zondag zeer gunstig, maar geen nood bij een buitje: Beachlub Barefoot heeft een grote binnen- en buitenlocatie dus bij minder weer hoef je je geen zorgen te maken, want aan alles is gedacht en alle areas zijn aan elkaar gekoppeld.

Een uur langer
Het feest gaat een uur langer door, met als afsluiter een extra soloset van een wereldster die gelukkig weer in Nederland optreed: San (www.djsan.com).

Kaartverkoop
Het is hoogseizoen in Scheveningen en de belangstelling voor dit feest overweldigend. De kaarten gaan hard dus zorg dat je niet teleurgesteld wordt en bestel je kaarten op tijd bij www.easyticket.nl of kom vroeg.

Parkeren
Voorkom dat je in de file komt te staan! Zet je auto bij Den Haag Centraal Station neer en neem tram 9 naar het Zwarte Pad of zet je auto neer bij Den Haag Holland Spoor en neem tram 1 naar het Zwarte Pad! Wil je toch dichtbij het Zwarte Pad (Noorderstrand) parkeren kies dan voor parkeerplaats 1 (Zwolsestraat) met 2000 parkeerplaatsen. Parkeren kost daar slechts 1,50 per uur en 24 uur per dag geopend. Meer info op http://www.parkerenscheveningen.nl/. Vanaf hier is het ongeveer 300 meter lopen naar het Zwarte pad.

­ ­ ­
­

Op dit feest zal iedereen zich thuis gaan voelen: uitgaan zoals uitgaan bedoeld is en dit keer in, noem het maar Happy Beachwear achtige kleding. De traditie was wit, maar omdat een strandlocatie zich wat meer leent voor een Ibiza-achtige sfeer laten ze die dresscode dit keer los. Deze middag en avond mag je 100% echt jezelf zijn met als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren. Dat maakt dit event zo uniek, anders en onvergetelijk. Opvallend is het 'leuke mensen' gehalte op deze feesten. Vanwege het 10 jarig jubileum van Salinas Sundance zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar voor maar €15,-. Dat is maar liefst €10 korting per persoon ten opzichte van de deurprijs van €25,-! Er zijn lockerboxen aanwezig

­ ­ ­


Meer info/ticketverkoop op www.touchevents.nl of boek rechtstreeks bij www.easyticket.nl. Aanvang 16.00 uur tot 01.00 uur, Beachlub Barefoot (voorheen Saph Beach) aan het Zwarte Pad in Scheveningen.

10 opmerkingen

 
Het gouden drietal Andy, Wilma en Melody maken er weer een heel mooi feestje van!

Ik heb er helemaal zin in ;-)
Uitspraak van Mike S en Tanya S op vrijdag 1 augustus 2008 om 11:04:
andy en wilma maken er wel weer wat van

Correctie: andy wilma en miss melody jaaaa wat een super team wij staan al te popelen
zondag gaat het een super feest worden....
laatste aanpassing
 
Correctie, laten we gezamelijk er wat van maken, tenslotte maakt het publiek een belangrijk deel uit van een slagingskans. wij gaan ervoor, hotelletje is geboekt.



Toedelssssssss
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 augustus 2008 om 12:27:
Correctie, laten we gezamelijk er wat van maken, tenslotte maakt het publiek een belangrijk deel uit van een slagingskans.

Zo is het.....Op naar een dagje vol zon en plezier!
 
lekker feestje weer
wat een line up WJOEEEEEEEEEEEEEEEEi
 
Aanvullingen op de nieuwsbrief:


Deze week rond gekomen, Sapph-lingerie sponsort dit feest met een selectie uit hun nieuwste collectie! Drie bijzonder mooie modellen die passen bij dit topmerk zullen het feestgebeuren aanvullen met een kleine show op het podium.
bekijk hun nieuwste collectie op www.sapphlingerie.com

Topkapsalon Maritza uit Amsterdam heeft bij een danseres hair extensions ingebracht. Kijk en geniet van het prachtige resultaat.

Er komen lichtgevende palmbomen!

of nog beter, bekijk de laatste nieuwsbrief:

http://www.touchevents.nl/nieuwsbrieven/nwsbrf22.htm
laatste aanpassing
Geweldig, hier ben ik bij!! :cheer:
Effe kleine tip...mocht je je auto parkeren op t Zwarte pad , denk eraan dat als je n start-blokkering hebt met afstands-bediening je auto t opeens niet meer doet .....er staan militaire-zenders in de duinen en die kunnen de zender van je start-blokkering over-rulen....... t enige wat dan helpt is je auto naar beneden duwen en dan doet ie t weer.....

( hadden t zelf vorig jaar daar , bovenaan geparkeerd en komen terug..druk op mn knoppie van de afstandsbediening....en niks.....deuren niet open....Anwb gebeld en die kwam met deze tip ) gelukkig werkte t...tis n eind lopen naar Alkmaar......zeker als je net n leuk feestje gehad hebt..

Wel veel plezier wij zijn er niet wij gaan met de voetjes los op Gran canaria.....
 
je kan ook bij het circuit parkere 5 euro hele dag:D