Partyflock
 

Super Sunday and the journey through Tokio Paradise

gepubliceerd door , op
Super Sunday and the journey through Tokio Paradise
31 juli 2008
FeestSuper Sunday · Tokio Paradise
Datumzondag 28 september 2008
WinactieSuper Sunday actiegesloten
LocatieStudio A12 Site
Van eeuwen oude tempels en keizerlijke paleizen en van het luxe Shibuya tot het oude Kamakura. De hoofdstad van het land van de reizende zon stond ooit al eens centraal als het decor voor de Fast and the Furious film. Nu staat het centraal tijdens de nieuwe thema editie van Super Sunday. Super Sunday laat je leiden door de wereld van Zen Buddhistische tempelcomplexen en Shinto-heiligdommen tot oriëntaalse gebieden en de De Cyberpunk SF metropol.

Een van de vier imposantste wereld steden vormt de inspiratiebron voor een nieuwe editie van het event dat jaarlijks weer laat blijken waarin zij uitblinkt. Super Sunday is het event dat de combinatie tussen muziek en party vibe precies weet te raken. Zondag 28 september zal in de A12 Studios in Utrecht dit Japanse spektakel losbarsten.
De reizende zon als metafoor van de lach op het gezicht van de Super Sunday bezoeker, getoverd door een van de vele artiesten van die avond.

De keizers van de avond zijn verdeeld over twee tempels. De tempel van de house (Main Stage) gepersonifieerd door:
Chuckie, Sidney Samson vs Gregor Salto, Benny Rodrigues, Erick E, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Melvin Reese en Greed 'n Pride. Tijdens de dj sets zullen de zoete warme vocalen verzorgd worden door Dorothy Sherman terwijl de rauwe klanken door mc Roga en Mc Dice worden voortgebracht.

De heiligen van de tweede tempel (Suprème Victims) zijn:
Real El Canario, The Flexican, Skitzofrenix, Hitmeister D, Willie Wartaal (dj set), Groovebrother, Desperate Houseman & De Dom, Lomp & Famous Dj Crw

De hoofdtempel vertegenwoordigt de house sound. Van real housemusic tracks tot de beste electro klappers en van de freaky jackin’ platen tot de beste grooves. Deze zaal wordt gedomineerd door de beste house dj’s van het land. Door Ericke en ROOG die al jaren de charts aanvoeren. Door Benny Roderigues en Chuckie, misschien wel de publiekslievelingen. Door Sunnery James & Ryan Marciano, de sensatie van het laatste jaar en door Sidney Samson en Gregor Salto, die met een speciale Samsobeats back to back set komen

De tweede tempel staat in het teken van eclectic beats. Dus een heerlijke chaos van verschillende stijlen door elkaar heen. Verwacht, hiphop, house, pop en urban in een grote mix door een aantal van de beste eclectic dj’s van het land.

Super Sunday “Tokio Paradise” belooft een groot spektakel te worden. Super Sunday heeft bewezen dat het niet alleen om muziek gaat. Ook de aankleding, visuals en geluid dragen bij aan een heerlijk feest. Het festival brengt wat je van Super Sunday mag verwachten. Een kwaliteitsfestival met de beste party vibe, dj’s and visuals.
Kom ook zondag 28 september 2008 naar studio A12 in Utrecht (bunnik) en beleef het imposante Tokyo in het klein tijdens Super Sunday “Tokio Paradise”.

Main stage
ROOG
Chuckie
Sidney Samson VS Gregor Salto
Erick E
Benny Rodrigues
Sunnery James & Ryan Marciano
Melvin Reese & Greed 'n Pride
MC Roga
Mc Dice
(live): Dorothy Sherman
Jethro Angkotta

Supreme victims
The Flexican
Real El Canario
Hitmeister D
Skitzofrenix
Desperate Houseman
Groovebrother
Willie Wartaal
Dom, lomp & famous dj crw
Zawdi MC mc

Zondag 28 september 2008 // Studio A12 Utrecht (bunnik) // 20:00 – 03:00
Tickets Eur 25,- ( ticketonline.nl , supersunday.nl)
www.supersunday.nl