Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers! presenteert: Monaco aan de Maas
Zaterdag 16 augustus

gepubliceerd door , op
F*ckers! presenteert: Monaco aan de Maas
19 juli 2008
FeestF*ckers! · Back 2 Back Sessions
Datumzaterdag 16 augustus 2008
LocatieOutland Site
Piepende remmen. Scheurende coureurs. De kuchsmaak van stedelijke uitlaatgassen en een deinende massa vol ‘Formule 1’-fanaten. En dat alles zonder * parkeerboetes? Ja! De hoogste raceklasse demonstreert op zondag 17 augustus hun befaamde racekunsten tijdens de Bavaria City Racing onder de Rotterdamse skyline: maak ruimte voor Monaco aan de Maas! Toch trilt de havenstad dat weekend niet alléén door de racende coureurparade… Stevige back2back sets vol loeiharde platen en snoeihete acts. Hoezo stoppen voor een zebrapad? F*ckers scheurt als eerste met zijn eigen topdrifters-team door felrood licht via Monaco aan de Maas: are you ready to race?

F*ckers! @ Rotterdam
Amsterdam, Rotterdam en Scheveningen. De eindstreep van de F*ckers minirace door ons geasfalteerde kikkerland is nog lang niet in zicht en op zaterdag 16 augustus zwaait F*ckers! het stuur weer heftig richting Rotterdamse gronden. Waarschuwing: niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn!
Want terwijl F*ckers deze zomer elke donderdag zandschurend de sterren uit de lucht blaast op Scheveningen, wordt er op deze zaterdag een korte pitstop ingelast. Met rubberbrandende banden, rechtsinhalend, anderen afsnijdend en zijspiegels die het prompt begeven, scheurt het formule F*ckers-team richting Outland Rotterdam, waarbij de heetste artiesten in het nachtelijke parcours ingeschakeld worden. Verkeerslichten worden genegeerd, de stoep is niet meer alleen voor wandelaars en bochten worden ruim genomen. Ready…set… RACE!

F*ckers! Monaco aan de Maas
Topartiesten, die de sfeer hoog opvoeren. Agenten die de toegang ontzegd wordt. Parkeerboetes die luidt toegejuicht worden. Bizarre acts, die niet voor heilige weggebruikers bestemd zijn. Specials, die de coureurs de volgende dag met hun eigen vakmanschap overtreffen. Daar waar de racecoureurs tijdens de Bavaria City Race met heldhaftige shows de Monaco aan de Maas sieren, overgiet F*ckers jou alvast met een benzinegeurende adrenalinescheut!
Wuif dat puntensysteem op je rijbewijs weg, trek hem in één keer door naar je hoogste versnelling want de pitstoppoezen kennen geen genade. Zet je met gierende banden schrap voor artiesten met snoeiharde producties van eigen hand, die het in de deejay-booth met geweld tegen elkaar opnemen. Deze plaatcoureurs hebben inmiddels al laten weten dat niemand hen kan afremmen in de hitte van de strijd…

De complete line up in willekeurige volgorde:
Sidney Samson
Sunnery James
Ryan Marciano
Tony Cha Cha
Marc Benjamin
Skitzofrenix
Bobby Burns
Oliver Twizt
Madskilzz
Franky Rizardo
Lucky Charmes
Tony Verdult
MC 3V3
MC Spyder

Ook de sexy dames van Entertainment Matters staan met gebroken remmen klaar om jouw route naar de eindstreep “Monaco-like” te duwen.
Wat nou autopech? Met gierende banden zul jij de dansvloer betreden! Een pitstop? Bijvullen doe je aan de bar, op één van de verdiepingen die het grootse Outland telt! Hoezo finish? F*ckers tankt je vol energie én Bavaria City Racing doet het de volgende dag nog eens fijntjes over!

F*ckers! tickets
Ditmaal krijgt zelfs het omaatje met de rollator op het zebrapad je niet stilstaand en laat jij je ziekelijk verwennen door de pitstoppoezen van F*ckers, in Club Outland aan de Prins Alexanderlaan 37 te Rotterdam. Tickets (€15,-) voor F*ckers! zijn nu verkrijgbaar bij alle filialen van Free Record Shops en via www.Ticketonline.nl. Voorkom teleurstelling en haal je tickets snel! Deze avond biedt nog een gelimiteerd aantal VIP tafels - voor informatie en reserveringen mail je naar vip@bsx-events.com of bel je met 010-4517188

Voor meer informatie over F*ckers! check je http://www.bsx-events.com

3 opmerkingen

ik dacht even F*ckers bij strand aan de maas, maar helaas weer Outland :( :no:
 
Uitspraak van Montix op dinsdag 22 juli 2008 om 09:55:
ik dacht even F*ckers bij strand aan de maas, maar helaas weer Outland

idd. Line-up top, flyer goed (y) lokatie bagger