Partyflock
 

Pure smaakmaker op FFWD 2008 gaat voor goud

gepubliceerd door , op
De een noemt het FFWD, de ander fit for free Dance Parade. De naam doet er eigenlijk niet veel toe want de uitkomst blijft hetzelfde. Een happening met honderdduizenden enthousiaste muziek en dansfreaks from all over the place met één gemeenschappelijk doel: feesten! Dit grootste muziek en dansspektakel dat wij kennen in Nederland komt dit jaar met een Olympic Edition wat aanleiding gaf voor organisator Beatz Per Marco Productions om alle zeilen bij te zetten, alles in de strijd te gooien en dit jaar volmondig te gaan voor goud. Deze organisatie, voor wie het zonnetje in 2008 al is gaan schijnen, met eerdere succesvolle feesten als Club Sensual en Pure! zal tezamen met Scratch ’98 met trots op 9 augustus hun PURE GOLD truck presenteren aan een uitzinnig en bomvol publiek in het hart van Rotterdam en een van de smaakmakers zijn tijdens deze immens grote happening.

Zo’n 16 maanden eerder, 1 mei 2007 werd Beatz Per Marco Productions geboren. Een organisatie met aan het hoofd van de familie, Marco en Alida, beter bekend als duo ondeugend maar sensueel, die in iets meer dan een jaar tijd met de hulp van heel veel vrienden in rap tempo uitgegroeid is tot een zeer volwassen organisatie met de juiste instelling alsmede normen en waarden. De passie, gedrevenheid en liefde voor het organiseren maakt het voor iedere bezoeker van deze feesten een thuiskomen. Een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn of in andere woorden zoals de organisatie zelf luidkeels verkondigd met hun laatste concept: “Be yourself, Bee Pure!”. Een statement die inmiddels een grote club mensen bij elkaar heeft gebracht en in de dance scene opvalt door de positieve vibes en uitstraling.

Gevoel wat tot uitdrukking gebracht zal worden door het uiterlijk van de truck die ondermeer bemand zal gaan worden met de niet weg te denken uitbundige dansers en danseressen, tal- en kleurrijk, mooi, en uiteraard in stijl gekleed. Muzikale aanjagers oftewel de draaiende diamantjes op deze rijdende goudklomp zijn o.a. Lady Lago, Le-on, Mitch B, Dansa en Tremenda en is maar een fractie van wat er aan vette soundz te verwachten is. Muzikale begeleiding in de vorm van live artiesten zoals Sammiro (percussie) of DJ en live performer Bas Kunnen (Synthesizer) alsmede diverse andere ondersteunende instrumenten zoals een saxofoon zullen de revue passeren en het publiek zo’n 6 uur lang opzwepen, entertainen en vermaken. Een speciaal live optreden van Grande Vue feat. Leo Tan met de zomerhit “Take it away” zal ook aan het publiek voorbij trekken en de gemoederen zeker verhitten en menigeen aanzetten tot het maken van wat vrolijke voetbewegingen, fluit-en keeloefeningen.

16 maanden van keihard werken dat beloond wordt met de deelname aan een evenement waar iedere organisatie, platenlabel of DJ van droomt. Een droom die werkelijk wordt en waar zoveel maanden van voorbereiding en planning aan vooraf zijn gegaan dat je hoopt dat het kriebelende buikgevoel langer blijft en niet meer op zal houden. Daarom heeft deze organisator dan ook in samenwerking met Club Organza, bekend om hun drukbezochte after parties op zondagmorgen, besloten een 16 uur durende After Party te organiseren met de titel PURE ! Morning Mission, alwaar het gros van de DJ’s die ’s-middags in Rotterdam hun acte de presence hebben gegeven dit feestgevoel zullen voortzetten met nog meer nieuwe, oude en jonge collega DJ’s tot de volgende middag 14.00 uur. Twee organisaties die hun krachten heben gebundeld om met hun eigen geluid een gelimiteerd aantal bezoekers een muzikale reis te laten maken die begint met club, groove, electro, house en tech-house en eindigt met progressive trance and hardtrance.16 DJ’s zullen gedurende 16 uur lang aan het publiek hun draaikunsten vertonen waaronder Dazzle, bekend en geliefd vanwege zijn eerdere succesvolle muzikale FFWD inbreng en deelname aan voorgaande edities van dit jaarlijks terugkerend spektakel. Of wat te denken van spring in het veld, sfeermaker en vinylvirtuoos DJ Frenckel of de Squirting Soundz van DJ Lexa en Beatz per Marco.

Be there……don’t miss it !

Kaarten voor deze exclusieve After Party zijn nog te verkrijgen maar vanwege het feit dat dit feest alsmede de locatie een heel intieme en huiselijke sfeer uitademen en er zoveel DJ’s aanwezig zullen zijn met aanhang is het aan te raden je kaarten snel te bestellen want er zijn maar 300 kaarten beschikbaar en vol=vol.

Er loopt reeds een 2 x2 Win actie op Partyflock.

7 opmerkingen

Mooie vlieger, verder niet mijn ding
en de meest explosieve dance style is niet eens aanwezig,.. Psytrance

sorry maar was er vorig jaar en mis toch dan toch deze dance stroming, zonder Psytrance is een feest geen echt feest
wat ga je een after organiseren in maarssen als het feest in rdam is :S

iedereen wil zn graantje meepikken lijkt het wel
:lol: Fijne lap tekst zeg...
Free Dance Parade, ziet ernaar uit dat ik hem weeeer mis wegens vacantie, diverse edities reeds meegemaakt, was altijd helemaal geweldig, vooral omdat het zich afspeeld in mijn favoriete stad, Rotjeknorr veel feijenoordsupporters en altijd feest. Jammer maar helaas. De rest van Nederland, maak dat je erheen gaat!!!
 
eerst naar rotterdam en dan nog eens 16 uur feesten in breukelen bij ORGANZA!!!!!
JOEHOE!!!!!!
Uitspraak van G-NiLES op woensdag 16 juli 2008 om 07:35:
wat ga je een after organiseren in maarssen als het feest in rdam is

iedereen wil zn graantje meepikken lijkt het wel

Domme opmerking :loser:

Als je gewoon leest kun je zien dat de organisatie ook gewoon meedoet met een truck in de parade.