Partyflock
 

Tweede editie Lovely

gepubliceerd door , op
Op 19 juli 2008 wordt de 2de editie gehouden van het succesvolle en vrouwvriendelijke concept ‘Lovely’ in Brunotti Beach House te Scheveningen. Lovely is een concept dat speciaal is gecreëerd voor de modebewuste feestliefhebbers. Wit is de modetrend van aankomende zomer 2008. Wit staat voor zuiverheid en netheid. Dit concept is dan ook bedoeld voor nette en goedgeklede partygangers die tevens van het ultieme strandgevoel houden. Dames in witte rokjes en de heren in witte overhemden met bloemetjes motieven. Kortom de dresscode voor ‘Lovely’ is dan ook ‘wit met een zomerse uitstraling.’

Dames gaan voor!
Tijdens de eerste editie van 30 mei 08 In Brunotti, trakteerden we de 300 vrouwelijke gasten, op gratis trendy zonnebrillen, gratis witte zomersjaaltjes, gratis exclusieve strandhoeden, gratis mini-fotoshoot en ontvangst met Champagne. Naast een hartelijk ontvangst, verzorgde Erick E en ROOG zomerse beats die het feest compleet maakte.

De eerste 300 vrouwelijke gasten die dit keer weer aan de dresscode, (‘wit met een zomerse uitstraling’), voldoen worden dit keer zelfs dubbel verwend, namelijk:
-Ontvangst met ‘Martini Prosecco’ gesponsord door Martini;
-Gratis trendy zonnebrillen gesponsord door Martini;
-Gratis exclusieve strandhoeden van Lancôme gesponsord door Ici Paris XL
-Gratis mini-fotoshoot door de bekende modefotograaf Ron Stam van 22:00 tot 23:30;
-Gratis goodiebags gesponsord door Ici Paris XL (worden uitgedeeld vlak voor het einde).
Om al die verwennerij feestelijk af te sluiten is er een zomergetinte line-up samengesteld voor de 2de editie van Lovely. De Lovely line up bestaat dit keer uit de volgende toppers, Ricky Rivaro, Gregor Salto, Marcella, Skitzofrenix, Fetish Verdi en MC Lady Bee.

Mini-fotoshoot
De mini-fotoshoot wordt verzorgd door niemand minder dan Ron Stam. Ron Stam maakte dit jaar ook o.a. de foto voor Hollands Next Topmodel 08. Daarnaast maakt hij foto’s voor Elite Modelmanagement Amsterdam, Calvin Klein, Hunkemuller, Swarovski en ga zo maar door. Ron Stam haalt het beste uit elke model en niet model. Tijdens zijn fotoshoots zorgt hij voor een synenergie, dat wil zeggen 1 1=3. Durf je de uitdaging aan? Wie weet word je tijdens de fotoshoot wel ontdekt? Voor meer info over Ron Stam kun je terecht op zijn website: http://www.ronstamphotography.com/ of je kunt naar Lovely komen en zelf kennis met hem maken.

Line-up
Skitzofrenix 03:00-04:00
Ricky Rivaro 01:30-03:00
Gregor Salto 00:00-01:30
DJ Marcella 23:00-00:00
Fetish Verdi 22:00-23:00
MC Lady Bee

Dresscode: Wit met een zomerse uitstraling.
Presale online: www.easyticket.nl
Easytickets outlet: torenstraat 96, 2513 BV Den Haag
Age: 21 ( the organisation has the right to refuse admittance)
Presale: €12,50-
Door: more!

4 opmerkingen

kaartjes zijn binnenn....me witte pak van Sensation heb ik nog..:-)
klinkt leuk heb me aangemeld voor de hyves...
kom zeker kijkje nemen
laatste aanpassing
 
Jammer, dan net extrema achter de rug, anders was ik zeker komen kijken!