Partyflock
 

Beachfreaks
13 Juli op het strand van Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Beachfreaks
10 juli 2008
De zomer is eindelijk officieel begonnen en dat betekent zon, zee, strand en Beachfreaks. De eerste editie met Sander Kleinenberg en ROOG was een groot succes, nu dus op naar de volgende!! Op zondag 13 juli kun je vanaf 14:00 terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Uiteraard is er weer gezorgd voor een sfeervolle zomerse ambiance op de grootste Beachclub van Europa. Kortom, een lekker strandfeestje!

Deze keer is naast ROOG ook Steven Quarré uitgenodigd. Deze man is aangesloten bij een van de meest toonaangevende house labels ter wereld; Hed Kandi. Hed Kandi organiseert feesten over de hele wereld, waaronder London, Ibiza, Marbella, Barcelona, Bangkok & Shanghai. Deze bekroonde feesten staan garant voor de allerbeste Club House, prachtige decoratie, live artiesten, veel entertainment en een unieke uitgelaten Ibiza-achtige sfeer. Steven Quarré lijkt dus de perfecte kandidaat voor een lekker middagje Beachfreaks!

ROOG is mede verantwoordelijk voor het grote succes van de Beachfreaks kick off zo’n vijf weken geleden. Met zijn energie en unieke sound was de keuze snel gemaakt om hem nogmaals terug te laten komen. Met roog achter de draaitafels gebeurt er altijd iets speciaals, en dat is precies waar het bij Beachfreaks allemaal om draait!
Verder kruipt ook Panama resident ElSandro weer op het podium. Vorige keer sloot hij een top dag af met een stevige laatste set, nu zal hij de toon zetten aan het begin van de dag. Ook Peter Kan, die dit jaar zijn debuut zal maken op Loveland en Fountain, onder andere een vaste gast op de Famous feesten in de Odeon te Amsterdam, zijn op 13 juli op het strand te vinden.

De tweede Beachfreaks line-up bestaat dus puur uit echte House georiënteerde jongens, en zo is het ook bedoeld! Van 14:00 tot 23:00 kun je genieten van freaky entertainment en House sounds tot je er bij neervalt.

Tickets zijn voor €10,- in de voorverkoop op www.aldaevents.com . Aan de deur betaal je €12,50 voor een kaartje.