Partyflock
 
­ Nederland

Snotapen
4 x 2 = geen 9

gepubliceerd door , op
Snotapen
26 juni 2008
FeestSnotapen · 4 x 2 = geen 9
Datumvrijdag 27 juni 2008
LocatieLust Site
Snotfetisjisme kent steeds meer aanhangers. Op marktplaats was bijvoorbeeld een advertentie te vinden waarin een man van middelbare leeftijd een vrouwelijk “maatje” zocht waarbij hij boven het gezicht mocht hangen om vervolgens slierten snot in haar mond te mikken. Na deze aangename activiteit zouden ze wel zien waar het schip strand. Nu zijn De Snotapen niet vies van een beetje snot, maar hier is, na confrontatie met de betreffende advertentie, door De Snotapen afkeurend op gereageerd. Zij distantiëren zich van deze mensen.

Zoals beloofd zijn De Snotapen ook de laatste vrijdag van juni weer in Utrecht om hun evangelie te verkondigen. “Snothouse is a feeling” is een veel gepredikt statement van en door De Snotapen en het ging er de vorige twee edities in als zoete snot op een zomerse vrijdagavond!

De volgende editie op vrijdag 27 juni is een flink gevulde avond barstensvol talent waar wij onze neus graag een keer voor willen legen. Het is een avond waar 1+1, 3 is en waar 2x4 geen 9 is.

Boezemvrienden Macroscope en Jesse Ten zullen de avond openen. Macroscope timmert lekker door aan de weg en heeft zich inmiddels de bijnaam Beatrix aan laten meten. Waar onze Koningin een bibliotheek of buurthuis opent, opent Macroscope het ene feest na het andere. Jesse Ten a.k.a. Wouter de B. draaide eerder op o.a. Beatvreters, Stekker in 't Zand en breekt bijna elke zondag menig huiskamer af met een marathonset. Samen draaiden ze al eens eerder meer dan verdienstelijk op Fonk. Als deze 2 heren de liefde die ze voor elkaar hebben over weten te brengen in hun set gaat dit ook deze keer helemaal goed komen.

Met de huifkar komen de 8Bahn all-stars Mr. Funk en LEFI helemaal vanuit het Oosten van Nederland, waar het eeuwige groene weiden troef is en waar struikrovers het nog steeds voor het zeggen hebben, naar Utrecht toe. Mr. Funk en LEFI hebben samen al heel wat platen aan elkaar gefrunnikt en weten hoe het moet. LEFI is met o.a. zijn eigen illegale feesten met Fonypony en als mede-organisator van 8-Bahn uitermate goed bezig. Met een zeer aanstekelijke set sloot hij Free Fall: "Freude Am Tanzen" op Koninginnedag af en we verwachten ook deze keer veel van hem. Mr. Funk is een roekeloze ridder zonder harnas die met open vizier en met op zijn rug een platentas vol funk de wereld in raast. Mr. Funk word tevens elke zaterdagavond de ether ingegooid met “Mixxed On-Air” om zijn sound ten gehore te brengen. Deze extraverte persoonlijkheid vind zichzelf de ideale huis-tuin-en keuken dj. Wij zijn van mening dat hij meer credits verdient. Verwacht van deze 2 heren een rockende tech-house set waar je u tegen zegt.

That Sneaky Fucking Russian is de helft van de opkomende live-act Loops. Naast live-performen met Loops kan That Sneaky Fucking Russian ook uitstekend een dj-set neer zetten, hetgeen hij o.a. heeft laten zien op Fonk en op de welbekende Diep Gezonken feesten. Mede-organisator van Diep Gezonken, DGdaan, zal samen met That Sneaky Fucking Russian b2b gaan en laten zien wat synergie betekend.

Het is maandagochtend zeven uur. De geur van verse koffie en warme broodjes overheerst bij veel huishoudens. Maar bij Monojack en J. Flannan ruikt het dan vaak nog gewoon naar bier, zweet en rook. Samen kunnen zij uren, sterker nog, dagen lang muziek maken tot ieder ander er bij neervalt. Deze 2 sympathieke gasten zijn mixtechnisch zeer sterk en hebben met een euforische houseset
op Altitude 7 in de grote zaal van Tivoli de Helling vriend en vijand verrast. Pas als Monojack en J. Flannan ergens het licht uit doen, is het feest voorbij.

De avond begint zoals gewoonlijk om 23.00 en zal eindigen om 04:00. De entree is net als altijd GRATIS. Uiteraard is er net als de vorige keren de mogelijkheid om de avond later te laten eindigen, mits er nog genoeg enthousiastelingen zijn!

Tot vrijdag!

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
We hebben er zin aan!

De derde editie beloofd weer geweldig te worden... alle ingrediënten voor een mooie avond zijn er!


Barth, wederom hulde voor je meesterlijke persbericht! (Y)
Gaat weer een gedenkwaardige avond worden en de vorige edities bekrachtigen dat alleen maar!
Wederom een super bericht!!
Tot vanavond!!!
laatste aanpassing