Partyflock
 
­ Nederland

In touch with Salinas Sundance is hèt strandfeest van deze zomer
Nu met spectaculaire jubileumacties

gepubliceerd door , op
Op 3 augustus a.s. barst het feest goed los op het Scheveningse strand bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach! Twee bijzonder succesvolle concepten die samensmelten tot één immens strandfestijn nu Touch Events en Miss Melody eenmalig hun krachten bundelen. En aangezien Salinas van grondlegster Miss Melody haar 10e jubileum viert wordt het een bijzondere editie met fantastische acties.

Korte terugblik
De Beach Bar & Club Barefoot op het Zwarte Pad aan het Noorderstrand te Scheveningen zal deze zomer het toneel zijn van dit muzikale spektakel. Het is dezelfde locatie waar Miss Melody ruim 10 jaar geleden het Salinas Sundance concept introduceerde in het strandpaviljoen dat ze overnam van haar vader en destijds doopte tot Salinas Beach Club. Sindsdien heeft de locatie verschillende namen gehad als Lipton Beach Lounge, Sundays en Sapph Beach maar Salinas Sundance bleef een jaarlijks terugkerend evenement. In juli 2007 was de laatste editie, en tevens ook de eerste keer dat Melody de samenwerking aanging met een andere organisatie. De combinatie van Salinas en het Unique Sexy City concept van organisatie Nachtdienst resulteerde in een uitermate geslaagd feest waar men nog steeds met veel plezier aan terug denkt.

Anno 2008
Dit jaar werkt ze samen met Touchevents, de organisatie achter de bijzonder populaire Touch @ the Sea en In Touch With feesten. Net als Salinas staan ook deze feesten bekend om het hoge gehalte aan gezellige partypeople, dus in dat opzicht belooft In Touch with Salinas een ware “feel-good” beleving te worden. En dat gevoel wordt nog eens extra versterkt doordat iedereen op dit feest als een VIP zal worden behandeld vanaf het moment van binnenkomst tot bij het verlaten aan het eind.

Qua muziek staat er ook iets moois te gebeuren, want naast het feit dat er een geweldige line-up staat geprogrammeerd zullen er een tweetal back-2-back sets plaatsvinden! Zo zal Miss Melody samen met de altijd uitbundige dj Melvin de booth betreden en ongetwijfeld hebben sommigen, zo niet velen van jullie al eens meegemaakt hoeveel energie deze twee samen teweeg weten te brengen. Check dit filmpje maar eens van hun laatste gezamelijke optreden. Buiten dat zullen ook San en Santito samen een set uitvoeren, en het is nu al zeker dat deze verfrissende combinatie van twee geweldige dj’s jullie versteld zal doen staan. De rest van de line-up bestaat uit Abel Ramos die speciaal wordt ingevlogen vanuit Spanje, en staan naast de oudgedienden Jean en Spider ook nog de aanstormende talenten Ruben Vitalis en Neos Deos op het programma. De beeldschone Mai zal het geheel vocaal ondersteunen terwijl de overige voices afkomstig zullen zijn van MC Big John.



De akties
  • Vanwege het 10 jarig jubileum van Salinas Sundance zijn de eerste 150 kaarten vanaf vandaag in de voorverkoop nu verkrijgbaar voor maar €10,-. Dat is maar liefst 15 euro korting per persoon ten opzichte van de deurprijs van € 25,-
  • Klik op In Touch with Salinas Sundance on the Beach, voeg het feest toe aan je persoonlijke agenda en klik daarna op de winaktie om kans te maken op 2 gastenlijstplekken voor dit weergaloze feest op zondag 3 augustus.
  • Iedereen die kaarten koopt in de voorverkoop via Easyticket dingt mee naar de nergens verkrijgbare cd 'VisineVisine' specially mixed for Sensation White Prague by DJ San of een professionele fotoshoot in de studio van Touch Events.
  • Welcome- and goodbyehugs inclusief VIP behandeling tijdens het evenement voor alle bezoekers!


DJ contest
Voor de dj’s onder jullie is er een hele leuke contest! Download de Madrid sampler, maak een remix en stuur deze voor 15 juli naar selectarecordings@gmail.com onder vermelding van Madrid Remix, je naam en telefoonnummer en maak kans op de hoofdprijs: €500 en tevens de release van je remix op Selecta Recordings. Indien we uit het aanbod ook een nummer twee kunnen trekken zal die inzending ook uitgebracht worden onder hetzelfde label. De uitslag van deze contest wordt op 1 augustus bekend gemaakt.

New releases
Onlangs heeft Miss Melody haar twee nieuwe tracks Madrid en Ibiza gereleased op het Spaanse label Selectra Recordings. Beluister beide tracks op de vernieuwde site www.missmelody.com en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. De tracks zijn verkrijgbaar via Beatport, Dance-Tunes en Trackitdown. Op de laatste site stonden beide tracks vorige week geruime tijd op respectievelijk nummer 1 en 2 in de Top 5 en op Dance-Tunes bij de eerste tien in de (trance) Top 20.

Partytime!
Miss Melody en Touch Events wensen jullie een heerlijke zomer toe, en verwelkomen jullie graag bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach op 3 augustus. Profiteer van de superaktie en reserveer nu alvast je kaarten via www.easyticket.nl. Let op, de aktie geldt alleen voor de eerste 150 kaarten dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Voorafgaand aan dit feest is er op 6 juli overigens nog een Touch @ the Sea, meer hierover kan je teruglezen in deze nieuwsbrief. Een absolute aanrader en daarom mag ook dit feest eigenlijk niet ontbreken in je agenda!

14 opmerkingen

 
Wordt een heerlijk strandfeest :D De Salinas feesten hebben 't altijd al goed gedaan, en de afgelopen 3 In Touch feesten waren ook een donderend succes (y)

Lekker dat de datum nu iets naar achteren is verschoven...begin augustus hebben we zeker schitterend weer, let maar op :kwijl:

En dan nu voor een tientje..hahaha :lol: In de pocket dus :)
laatste aanpassing
Helemaal goed dit, verleden jaar ook een feestje gehad op het zwarte pad............echt een aanrader !!
Vooral met de special vibe van Touch Events.
laatste aanpassing
Dit wordt mijn 4e Salinas en de voorgaande edities waren idd super... het kan dus niet missen dat het dit jaar ook een toppertje wordt!
 
En mocht je er overheen gelezen hebben, alleen deze week voor de 1e 150 kaarten, € 15,00 korting op de deurverkoopprijs, dus kaarten voor € 10,00 p/st! Zijn we nu helemaal gek geworden, vragen sommigen zich af :roflol:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Daar gaat ie weer :) vet feestje!!!!!!!!!!!!!:):):)
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Altijd goede feestjes dit! :)

(y)
 
Werkzaam bij MBF Dance Events
Artiest {SHOWLIST artist 38441, 48465}
Even een remixje maken....;-)
 
Uitspraak van inactief op maandag 16 juni 2008 om 15:26:
Even een remixje maken....

Ben benieuwd Frans ! :D Wel ff laten horen voor je 'm instuurt huh O:)
 
Dat wordt een weekendje Scheveningen geloof ik ! :bounce:
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 juni 2008 om 16:32:
Dat wordt een weekendje Scheveningen geloof ik !

:roflol:
Ouwe stapmajoor.
Tijdje niet gezien ouwe.

Maar ik ben aanwezig.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 juni 2008 om 22:23:
Maar ik ben aanwezig.

Nou kom ik er helemaal miet meer onderuit, zaterdagavond feestje op de pier en zondag In Touch.... hotel is geboekt ! Let's Party !!!!!!! :bounce:
 
Gaat top worden op het strand :jaja:
 
zeker wordt dit een super feestje

leuke locatie leuke organisatie

:respect:
 
[albumphoto id=42784720 right clear]{element is niet toegankelijk}
In touch with Salinas Sundance is hèt strandfeest van deze zomer!

Nog minder dan twee weken en dan zal op zondag 3 augustus het feest goed los barsten op het Scheveningse strand bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach! Dit wordt de 2e beachparty van Touch Events ditmaal in Scheveningen. Touch @ the Sea in Bloemendaal was een weergaloos succes met alleen maar positieve recencies, dus dat beloofd wat. Deze keer twee bijzonder succesvolle concepten die samensmelten tot één immens strandfestijn nu Touch Events en Miss Melody eenmalig hun krachten bundelen.

Wie kent niet de befaamde feesten van Salinas Sundance die jarenlang duizenden bezoekers trok naar het bekende Zwarte Pad in Scheveningen. Liefhebbers van zon, zee, strand en het ultieme party gevoel verenigden zich jarenlang op zondag voor de Sundance at Salinas die elke zondag plaatsvond. Uit heel Nederland kwamen de bezoekers. Touch Events gaat dit befaamde concept mixen met het Touchconcept. Waar anders dan op deze historische plek op de club Club Barefoot (voorheen Saph Beach) aan het zwarte pad, kan een sfeer worden neergezet met een exotische sfeer, de juiste mix van publiek, zonnig weer en swingende uptempo trance, club, house en groovy muziek. We gaan terug naar dat heerlijke gevoel van de Salinas Sundance periode met een line-up om van te smullen.

Feel the Touch

We gaan er vanaf het begin stevig tegen aan. Als er een dak zou zijn dan gaat die er af. Een feest gericht op music lovers en clubbers. Mensen die ‘have been there, seen it and have done that’ Maar toch steeds verlangen naar dat ultieme gevoel. Peace, love, unity en respect. Mensen die de ‘groove’ in hun hart dragen. Voor die personen is er In touch with Sundance at Salinas on the Beach.
Qua muziek staat er ook iets moois te gebeuren, want naast het feit dat er een geweldige line-up staat geprogrammeerd zullen er een tweetal back-2-back sets plaatsvinden! Zo zal Miss Melody samen met de altijd uitbundige dj Melvin de booth betreden en ongetwijfeld hebben sommigen, zo niet velen van jullie al eens meegemaakt hoeveel energie deze twee samen teweeg weten te brengen. Buiten dat zullen ook San en Santito samen een set uitvoeren, en het is nu al zeker dat deze verfrissende combinatie van twee geweldige dj’s jullie versteld zal doen staan. De rest van de line-up bestaat uit Abel Ramos die speciaal wordt ingevlogen vanuit Spanje, en staan naast de oudgedienden Jean en Spider ook nog de aanstormende talenten Ruben Vitalis en Neos Deos op het programma. De beeldschone Mai zal het geheel vocaal ondersteunen terwijl de overige voices afkomstig zullen zijn van MC Big John.



Op dit feest zal iedereen zich thuis gaan voelen: uitgaan zoals uitgaan bedoeld is en dit keer in, we noemen het maar Happy Beachwear achtige kleding. Onze traditie was wit, maar omdat een strandlocatie zich wat meer leent voor een Ibiza-achtige sfeer laten we die dresscode dit keer los.

Hoog leuke mensen gehalte

Deze middag en avond mag je 100% écht jezelf zijn met als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren. Dat maakt dit event zo uniek, anders en onvergetelijk. Opvallend is het 'leuke mensen' gehalte op onze feesten. Iedereen die op Partyflock en Hyves dit feest in de agenda zet en/of in de voorverkoop tickets koopt (slechts € 15,00) maakt kans fantastische prijzen o.a. : de nergens verkrijgbare 'Visine' cd special mixed for Sensation White Prague by DJ San, vrijkaarten, een profesionele fotoshoot in de studio en nog veel meer verrassingen!

De akties
[list]
- Vanwege het 10 jarig jubileum van Salinas Sundance zijn de in de voorverkoop verkrijgbaar voor maar 15,- EURO. Dat is maar liefst 10 euro korting per persoon ten opzichte van de deurprijs van € 25,- !!
- Klik op In Touch with Salinas Sundance on the Beach, voeg het feest toe aan je persoonlijke agenda en klik daarna op de winaktie om kans te maken op 2 gastenlijstplekken voor dit weergaloze feest op zondag 3 augustus.
- Iedereen die kaarten koopt in de voorverkoop via Easyticket dingt mee naar de nergens verkrijgbare cd 'Visine' specially mixed for Sensation White Prague by DJ San of een professionele fotoshoot in de studio van Touch Events.

Partytime!
Miss Melody en Touch Events wensen jullie een heerlijke zomer toe, en verwelkomen jullie graag bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach op 3 augustus.

Meer info/ticketverkoop op www.touchevents.nl Aanvang 16.00 uur tot 24.00 uur, Beachclub Barefoot (voorheen Saph Beach) aan het Zwarte Pad in Scheveningen.

Tot zondagmiddag, 3 augustus in hopelijk een zonovergoten Scheveningen!


laatste aanpassing