Partyflock
 

Have a Nice Day Festival wenst iedereen een hele fijne dag

anoniem gepubliceerd op
Aan een fijne dag denk je graag terug. Een leuke verjaardag, die magistrale 3-0 overwinning op Italië, die fijne dag met je vriendin aan zee, of gewoon een goed feest. Mooie momenten die je moet koesteren. Sparen en bijschrijven in het grote boek der mooie onbetaalbare herinneringen.

Een fijne dag kan je op allerlei manieren bemachtigen. Je moet er echter wel iets voor doen want de fijne dag komt niet zomaar uit zichzelf. Sommige mensen trekken er bijvoorbeeld bij het krieken van de dag op uit om zeer bijzondere vogels te spotten. Een ander wordt lid van de plaatselijke korfbalclub en weer een ander wordt dolgelukkig van een goed potje bingo of van een heerlijke voetmassage. De lezer leest zijn boek. De levensgenieter pinkt een traantje weg bij een ondergaande zon of geniet van een simpel glaasje melk. Voor ieder wat wils. Maar laten we niet vergeten: genieten is een kunst. Omdat Have A Nice Day in principe iedereen wel een fijne dag wil wensen is ons speciale HAND camerateam er op uit getrokken. De boodschap is heel simpel! See for yourself!



Dit filmpje is een goed begin, maar natuurlijk nog lang niet zaligmakend. Daarom snel naar de toekomst. Dit hele schrijven is natuurlijk niet zomaar. Want op 5 juli gaat er iets fijns gebeuren. Dan gaan een heleboel mensen een hele fijne dag beleven. Want dan, op die zomerse zaterdag zal de vierde editie van Have a Nice Day festival plaats vinden. Van 12.00 s’middags tot 24.00 s’avonds is het feest in Eibergen. Het concept is langzaam gegroeid tot een nieuwe vorm van “retro” en alles maar dan ook alles is in het werk gesteld om het dit jaar allemaal nog net iets fijner te maken.

Daar is het allemaal om te doen. Die fijne dag moet en zal er komen. Weer of geen weer. De bedoeling is om een bepaald gevoel neer te zetten. Feest maak je zelf, maar toch zijn er bepaalde basiselementen die aanwezig behoren te zijn. Deze voorwaarden schept Have A Nice Day. De rest moet je zelf doen. Aan de line up zal het in ieder geval niet liggen, want met drie stages en 25 topartiesten staat er een muzikale topdag geprogrammeerd. Er is dit jaar een extra derde stage die zal worden gehost door de mannen van Pathfinder. Verder heeft Artic Boogie een eigen stage gekregen om de liefhebber van de obscuurdere elektronische klanken liefdevol te voorzien in haar behoefte. Als headliners op de Mood Elevator main zijn onder andere I-F, Jerome Sydenham en onze eigen Darko Esser en Benny Rodrigues uitgenodigd om de boel te komen rocken, maar de kracht van Have A Nice Day zit hem toch in het totaalplaatje. De echte headliners zijn in principe al die lieve mensen die trouw op komen draven en hun knotsgekke dansje doen, het trouwe Have a Nice Day publiek dat met het jaar groeit. Dat in combinatie met het knusse, het fijne, het warme en het liefelijke. Dat is de grote kracht van Have A Nice Day. Kneuterigheid vanuit het hart en dat voel je!

Have A Nice Day is voortgekomen vanuit een en dezelfde gedachte. Een knus housefestival in de Achterhoek, waar de bomen nog echt groen zijn.. Na drie zeer succesvolle edities is de naam gemaakt en heeft Have A Nice Day een vaste plek bemachtigd in de bomvolle partyagenda’s van een steeds groter wordende groep Hollandse houseliefhebbers! “Dames en heren, er mag gekabouterd worden”.

Binnenkort kan je meer korte updates verwachten, maar voor nu willen wij iedereen verder nog een hele fijne dag wensen! Trek die kabouterschoenen maar vast aan!

4 opmerkingen

 
Wel mooie namen met Freek Fabricius en I-F onder andere..

alleen vind ik dan een naam als Benny Rodrigues daar weer totaal niet bij passen (de makkelijke plaatjes daaier bij uitstek), magoed toch wel vet!
Werkzaam bij Stekker
zoals I-F is er maar een.. zoals Benny ook. Magoed wat je zegt ; toch wel vet!
Zin Zin Zin Zin Zin! H.A.N.D. is het leukste festival van Nederland! :D
 
Have a nice day