Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers! in de Powerzone

gepubliceerd door , op
F*ckers! in de Powerzone
12 juni 2008
Smeulende gebouwen sieren de Hollandse skyline en met een keiharde plof vallen de mussen van het vuurhete dak. Waaiers zijn gewenst. De celsiusgraadmeter maakt stijgende overuren en net als de mussen moeten ook zweetdruppels geloven aan de zwaartekracht. Donzige wolken maken plaats voor een broeierige zon. Er wordt gretig gebruik gemaakt van (dak)terrasjes en ook de stadsparken ondervinden een massale komst van zogeheten hanggroep-zomergroupies. Finally the time has come: Summer in the City! Now.. are you ready to join our Summer in F*cking Amsterdam-City-Party?

F*uckers: DANGER!
Treur niet om de doodgevallen mussen, laat de zomer ook ’s nachts aan je temperatuur klussen en onthoud dat F*ckers! jouw hitte níet zal blussen! Betreedt het F*F*ckers! domein op eigen risico en durf jouw lichaamswarmte op te schroeven tot ongekend niveau…

De F*ckers! kudde trekt vertrouwelijk terug naar Amsterdam, waarbij alle zomeringrediënten uit de vaktas worden gehaald om ook onze Hoofdstad te overladen met hitte van het hoogseizoen. Terwijl de zomerse sfeerelementen om je oren vliegen en waaiers minimale verkoeling bieden, heb jij zicht op de Amsterdamse skyline. Minuscule kleding is een must, zonnebrillen een have-to-wear en een handdoekje om het zweet te deppen is een smart move. Laat die winterliefhebbers lekker naar skioorden vertrekken, F*ckers! staat deze editie namelijk op scherp om alleen de zomer-groupies onder te dompelen in een vuurheet bad!

F*ckers: GET READY, SET, SUMMER!
Klem je handen om een verkoelende drankversnapering, want op zaterdag 21 juni garandeert F*ckers! een nachtelijk weerberichtrecord te vestigen in de Amsterdamse The Power Zone! Terwijl de luchtverfrissende airco’s op volle toeren draaien, voel jij vanaf 23.00 de factorvrije hitte op je huid branden. F*ck de gemiddelde temperatuur in de Bilt, tonight it’s all about your F*ckers! state of heat in Amsterdamn!

Met de oogbeluste dames van Entertainment Matters wordt het warmtepeil op gevaarlijke hoogte vastgesteld en staat ook een greep uit Neerlands hotste artiesten klaar om jouw stedelijke hoogseizoen volmondig te kunnen voorbeleven. Ready, set, summer!

F*uckers: WHO’S READY?
Verdeeld over twee zomerse area’s in het grootse The Power Zone, kun jij jouw hoogtepunt onbeschaamd behalen met niemand minder dan:

Gregor Salto, Hardwell, Ricky Rivaro, Sidney Samson, Marc Benjamin, R3HAB, Tony Verdult, Real El Canario, Bobby Burns, Andy Callister, Leon Benesty, One2mny, Silva & Callister, Andy Callister, Entertainment Matters, MC 3V3, MC Roga

Dus gooi die handen in de lucht om de muziek te proeven, om de artiesten te eren of gewoon om je oksels te laten luchten. Want hoe je het ook went of keert, F*ckers! is degene die jou vanavond de zomer oververhit presenteert!

F*uckers: VIP GOD(ESS)
Ben jij zomerliefhebbend genoeg om F*ckers! vanavond een extra boost te geven? Verwelkom dan de hitte en haal je kaartje op tijd! Een ticket kost €15,- bij alle grote Ticketbox voorverkooppunten (o.a. Free Recordshop) of is online te bestellen via www.ticketonline.nl en 0900- 300 6000.

Vraagt jouw zomer om het extreme? Is VIP op jouw partyminded mindstate geschreven? Bestel dan één van de complete VIP Tafels via vip@bsx-events.com en beleef de zomerse avond in de F*ckers! zonnegoden VIP Area!

Are you ready to join us? (oh I’m dying to meet those) F*ckers!!

2 opmerkingen

:yes: Lekkere line up & lokatie: aanwezig!
Leuke line up, ben er weer bij met de meiden!