Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers presents Dennis Ferrer

gepubliceerd door , op
Latin Lovers presents Dennis Ferrer
11 juni 2008
FeestLatin Lovers · On the beach
Datumzaterdag 28 juni 2008
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieJamm
Wat een vibe, wat een toffe mensen en wat een muziek. Latin Lovers On The Beach trapte af bij een uitverkochte Beachclub Jamm en daarom wordt nu het vervolg bekend gemaakt. Zaterdag 28 juni is de nieuwe datum en dit keer mogen we een zeer speciale gast ontvangen. Helemaal vanuit New Jersey (USA) komt Dennis Ferrer op zijn slippers naar Beachclub Jamm. In korte broek wordt hij vergezeld door helden Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en met microfoon MC Mitch Crown.

Onlangs heeft Dennis Ferrer een echte boost gekregen en zijn populairiteit is keihard omhoog geschoten. Na zijn mix cd voor het beste houselabel ter wereld Defected (In The House) kreeg Dennis boekingen over de gehele wereld. Hij maakte fuore met zijn fantastische remix voor Fish Go Deep, zijn platen Touch The Sky, Transitions en Church Lady hebben menig partyganger kippenvel bezorgd en zijn nieuwe compilatie My World As I See It gaat hard over de toonbanken over de hele wereld. Deze fantastische producer maar ook energieke deejay zal op Latin Lovers On The Beach het zand laten klapperen met zijn dikke latin set. Van Sidney tot Rio de Janeiro, van New York tot Londen en van Hong Kong tot Moskou verwelkomen we nu Dennis Ferrer op het strand van Ter Heijde.

Er wordt gezorgd voor vloedgolven deze datum. Ook de vaste waarde Chris Rox is van de partij. Verwacht op het strand van deze man een funky latin set. Rox weet als geen ander om een dansvloer te vullen en met zijn warme sound zien we het strand al vollopen door zijn latino beats. Met gevoel en passie voor latin en zeker geen onbekende voor de mensen op Beachclub Jamm sluiten de organisatie Jasper Clash in onze armen. Clash is on fire en zorgt voor een extra sexy latinset met denderende percussies uit de speakers. Jip Deluxe is de 4e man die op deze exclusieve strand editie de kar mag trekken. Met een lekkere trommelset in het zand, een goed kort broekje en een goed shirtje is Jip klaar voor Beachclub Jamm. MC Mitch Crown zorgt deze avond voor de vocalen, wat een gouden stem heeft deze man.

Lekker in de open lucht genieten van de beste latinhouse. Trommels denderen over de duinen en richting de zee, de fijne vocalen gieren over het strand en allemaal dansen in de brandende zon. Van 20:00 tot 01:00 uur kun je meegenieten van het spektakel op het strand. De organisatie zet de dj's buiten neer zodat er een echte intieme sfeer komt zoals een strandfeest hoort te zijn. Mocht het slecht weer worden (waar natuurlijk niet vanuit gegaan wordt) dan hebben is er de beschikking over een mega waterdichte tent zodat er gewoon door gegaan kan worden met dit geweldige strandfeest. Wanneer de prachtige zon ondergaat in de Noordzee dansen iedereen de nacht op de vetste house met een lekker drankje weg.

Beachclub Jamm is een strandtent die dit jaar voor het 3e seizoen haar deuren opent. Jamm is "the place to beach" en dat gevoel komt gelijk over je heen wanneer je deze supervette strandtent binnenkomt. Al eerder werden er vorig jaar en dit jaar vette house feesten gegeven. Ook dit jaar is Beachclub Jamm HOT. Alle feesten waren tot nu toe uitverkocht. Er heerst een geweldige ambiance, zowel binnen als buiten op het grote en ruime terras. Met gemoedelijke en warme kleuren heeft het een prettig interieur en straalt de strandtent een echte eenheid uit. Perfect dus voor Latin Lovers. Beachclub Jamm is gevestigd in Ter Heijde, dat ligt in het Westland. Voor in je navigatiesysteem kun je als plaatsnaam Ter Heijde aanhouden en als straatnaam voer je in Karel Doormanweg 32. Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen we je door naar de website van Beachclub Jamm: www.jamm-beach.nl

Let's go to the beach with Dennis Ferrer