Partyflock
 
­ Nederland

Academixx: super line up en gratis vervoer

gepubliceerd door , op
Academixx: super line up en gratis vervoer
11 juni 2008
FeestAcademixx · The student danceparty!
Datumdonderdag 26 juni 2008
LocatieMatrixx
Stel, je bent student, je studeert in Nijmegen of zeer wijde omgeving. Stel, je hebt zin in een ongelofelijk vet feest voor niet al te veel studiebijdrage, je moet tenslotte ook nog eten. Stel: Benny Rodrigues, Funkerman, Sidney Samson en Skitzofrenix komen ook. Stel: het is in The Matrixx, je betaalt maar 7,50 en dan word je nog gratis gebracht en gehaald ook. Dan kun je rustig stellen dat het wel heel erg raar zou zijn als je dit gaat missen. Academixx, The Student danceparty op donderdag 26 juni...!

Academixx is één van de vele studentenfeesten in Nijmegen. Laat dat helder zijn. Maar wie The Matrixx ook maar half kent, weet meteen dat Academixx de lat superhoog legt, en direct het bèste, dikste en mooiste studentenfeest van de wijde regio geeft. Ook deze keer in samenwerking met studentenverening Carolus Magnus, waarmee er meteen een extra garantie is dat op deze editie gewoon de leukste studenten komen die ook echt in zijn voor een lange nacht doorfeesten, zoals studenten dat maar al te goed kunnen.

De line-up is er één om de vingers bij af te likken. Niet een medestudent die maar wat draait, maar een volwaardige, volbloed DJ-nacht met Benny Rodrigues, Funkerman, Sidney Samson en Skitzofrenix. Dan gaat het dus echt om de toplaag van de Nederlandse house anno 2008. Allemaal mannen die vorig jaar en dit jaar (elk op hun eigen manier) zijn doorgebroken met een geweldige housesound. Stuk voor stuk staan deze DJ’s dit jaar op zowel Mystery Land als Dance Valley.

Maar op 26 juni hoef je er dus echt geen 50 euro of meer voor neer te tellen. Nee, dan maar gewoon 7,50 (op vertoon van een studentenpas). Dat lees je goed. Niet-studenten betalen trouwens een tientje, ook geen rib uit het lijf. En dan nog te bedenken dat er de hele nacht gratis (!) bussen rijden van het Centraal Station van Nijmegen naar The Matrixx. Als dit nog niet overtuigt, dan overtuigt niets meer. Academixx op 26 juni wordt hèt studentenfeest van het jaar. Dikker, mooier, muzikaler en voor een echt vriendenprijsje.

9 opmerkingen

beter trommel ik mijn mede-studenten op om de boel weer onveilig te maken daar :cheer:
Dus de bussen in Nijmegen rijden weer
 
Uitspraak van BrainErp op woensdag 11 juni 2008 om 09:42:
Dus de bussen in Nijmegen rijden weer

wie weet tegen die tijd wel...
maar voor alsnog;
nee, alleen voor die avond....
is idd geen openbaar vervoer, zijn gewoon geregelde bussen voor de Matrixx alleen.
 
Mede georganiseerd door studentenvereniging Carolus Magnus :D! Dat zijn altijd leuke feestjes ;)
laatste aanpassing
 
Studenten die op zoek zijn naar stageplaatsen in binnen-of buitenland ? Check www.studentpool.net :-)
Gratis stagebemiddeling !!!
Uitspraak van BrainErp op woensdag 11 juni 2008 om 09:42:
Dus de bussen in Nijmegen rijden weer

was het maar zon feest
 
Uitspraak van Dr. Spana op woensdag 11 juni 2008 om 16:11:
is idd geen openbaar vervoer, zijn gewoon geregelde bussen voor de Matrixx alleen.

o wow dat hadden ze op emporium ook wel mogen regelen ipv geen tot weinig.