Partyflock
 
­ Nederland

Flush

anoniem gepubliceerd op
Het is weer feest op de eerste donderdagavond van de maand in Lekker belangrijk te Utrecht. Een nieuwe editie van Flush! om je weekend weer goed te laten beginnen. Minimal-, house-, techhouse- en technoklanken komen je oren weer tegemoet, dit alles onder een gezellige sfeer.

Flush! is een uitstekende mogelijkheid om vroeg te beginnen met feesten. Vanaf 20:00 komen de lekkerste geluiden al uit de speakers. De harde werkers die vrijdag vroeg op moeten staan kunnen hierdoor ook een graantje meepikken. Daarnaast wordt natuurlijk gedacht aan de feestbeesten die tot in de nacht door willen gaan. Flush! staat voor feest! Dat is iedere keer weer bewezen.

Zoals altijd is het de organisatie, die bestaat uit 7 vrienden, weer gelukt iets speciaals te verzorgen. Dit keer in de vorm van een live-act, de allereerste in Lekker belangrijk. Pitto gaat je zijn lekkerste producties en sexvibes live voorschotelen. Omdat bij Flush! gezelligheid voorop staat zal er deze avond ook een back2back sessie plaatsvinden van trouwe Flush!-er Marinjo en gast dj Morris Max. Morris Max heeft al eens eerder zijn kunsten vertoond op Flush!, maar gaat dat nog eens goed over doen.

Pitto is het helemaal op dit moment. Na zijn hit ‘Sexvibe’ op Area Remote staat zijn agenda vol! Samen met Brent Roozendaal is hij oprichter van Mood Engineering, een organisatie die hoofdzakelijk feesten organiseert, maar zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een artistiek platform. Het geluid van Pitto is een funky en sexy combinatie van house, minimal, electro en techno. Hij verkent graag de muzikale grenzen en zal dat dan ook zeker laten horen op Flush!.

Voordat Morris Max in 2007 begon met draaien speelde hij in een rockband. Hij bracht daarmee een album uit, wat genoeg zegt over zijn muzikaliteit. Zijn voorliefde ligt bij progressive, maar in zijn sets combineert hij dit met minimal, neotrance en techhouse.

Pitto en Morris Max worden bijgestaan door Miss Melera, Marinjo, Jeroony en Rui & Miguel. Zij voorzien je weer van de nieuwste en lekkerste platen en mp3’s. De complete achterban van Flush! zal natuurlijk ook niet ontbreken waardoor de sfeer die ontstaat in Lekker belangrijk het geheel compleet zal maken. Dus gegarandeerd weer een leuke avond voor de boeg.

Gratis entree!

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Kom wel ff langs, hoelaaat moet Pitto?
20.00 - 22.00 Jeroony
22.00 - 23.30 Miss Melera
23.30 - 01.00 Marinjo & Morris Max
01.00 - 02.00 Pitto (Live)
02.00 - 04.00 Rui & Miguel
Ziet er goed uit!!! Succes en veel plezier!!! :D (Y)
 
Als er wat mensjes meegaan kom ik ook wel ff biertje doen denk ik!