Partyflock
 
­ Nederland

Villa Achterdeur

gepubliceerd door , op
Villa Achterdeur
20 mei 2008
FeestVilla Achterdeur · Vamos a la playa
Datumzondag 29 juni 2008
LocatieOff_Corso Site
Aan al het goede komt een einde… Zo ook aan een mooi seizoen van Villa Achterdeur! Tien succesvolle en zeer uitbundige edities lang wisten een hoop mooie, hippe, trendy en partyminded gays hun weg naar “Villa” in Rotterdam te vinden. Zondag 29 juni trekken Meneer Achterwerk en zijn lieftallige medewerkers nog één keer alles uit de kast tijdens een zeer zomers getint “Vamos A La Playa”. Daarna moeten de trouwe aanhangers het tot eind september (THE BETTY FORD MEMORIAL!) even zonder hun favoriete gayfeestje stellen.

In een decor vol zwembadjes, bubbelbaden, palmbomen, tuinstoeltjes en andere zomerse aanverwante artikelen zijn het Lucien Foort, Jip Deluxe, Jeroenski, Thunderpussy & DD King, Rockid, MC Miss Bounty Eiland en MC Lady Bi die voor een vrolijke zomerse noot zullen gaan zorgen. Uiteraard zijn ook de entertainers van Entertainment Matters zeer nadrukkelijk aanwezig om het publiek te vermaken met hun aangeboren talent voor entertainen. Het publiek zal zoals altijd zeer nauw betrokken worden bij al het vermaak. Vanwege het zomerse karakter van deze editie is het zelfs aan te raden je zwemspullen mee te nemen. Je wordt echter NIET thuisgebracht.

Aan al het goed komt een einde… Alweer? Helaas wel… Tijdens deze laatste editie nemen we met een dikke traan jammerlijk afscheid van Ans Aarsema en Bea Hofman. Zij hebben onlangs een contract getekend bij Joop van de Ende en gaan voor hem aan de slag in één van de megatheaters in Las Vegas. “Ans & Bea, The Musical” is een feit. Villa Achterdeur dankt Ans & Bea voor hun inzet en wenst hun veel succes in hun verdere carrière. See you in Vegas…

De kaartverkoop! Vanwege de hoge bezoekersaantallen is het aan te raden om je kaartje in de voorverkoop te halen, dit voorkomt niet alleen lange wachttijden bij de kassa, maar voorkomt ook teleurstelling indien het bordje ”uitverkocht” omhoog gaat. Bezoekers met een voorverkoopkaart kunnen via een aparte ingang naar binnen.

Entreekaarten zijn de hele junimaand te verkrijgen in de Shopper op de Meent 119 in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te krijgen op www.voorverkoop.net

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondag 29 juni opent Villa Achterdeur voor de laatste maal haar deur voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt… Be there!

Meer info en veel foto’s kan je terug vinden op www.villa-achterwerk.com

3 opmerkingen

Ik ben meer van Villa Achterwerk in de kast.
 
Aanwezig :) Jammer van Bea en Ans, altijd wel komisch. Hopen dat er wel een waardige vervanging geregelt word! :)