Partyflock
 
­ Nederland

Allereerste namen Solar Weekend bekend
De voorverkoop is gestart

anoniem gepubliceerd op
De voorverkoop van Solar Weekend 2008 is gestart met de bekendmaking van de eerste namen van haar line-up. Extrema Network presenteert ook dit jaar weer hét creatieve crossoverfestival Solar Weekend 2008 op 9 en 10 augustus bij het recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Voor de campinggasten is er op vrijdag 8 augustus de inmiddels legendarische preparty op de Solar Strandcamping vanaf 16:07 uur!

Beleef het maximale vakantiegevoel en ga mee op de ontdekkingsreis die Solar Weekend 2008 heet. En hoe! Je kunt tijdens Solar Weekend 2008 twee ramvolle dagen en prachtnachten genieten van een brede line-up. Solar Weekend 2008 heeft vijf muziekarea’s met house, techno, electro, dubstep, live electronics, minimal, en zelfs IDM, hiphop en pop! Maar het festival is zoveel meer dan dat...

Solar Weekend 2008 borrelt namelijk over van de creactiviteiten. Overal om je heen wordt gecreëerd; schilderen, skatedemo’s, vj-workshops, brekend dansen, hiphopkaraoke, graffiti-bombing, theater, de hele shizzle en meer! Niets moet, alles kan op Solar. Chill op de Solar Strandcamping, neem een frisse plons in het meer, feest op het festivalterrein, neem de boot weer terug naar de Strandcamping en pik die afterfuiven mee!

Met de relaxte sfeer op het festivalterrein pal aan het water, de energievolle gigs van de bands en dj’s, het kleurrijke, levendige decor, dankzij de kunstenaars en andere creatieven en de uitbundige afterparty’s op de Strandcamping heeft Solar Weekend 2008 inmiddels een mooie plek in ’s lands festivallandschap verkregen. Vanwege de intimiteit en de bijzondere programmering is Solar Weekend 2008 met geen enkel ander festival te vergelijken.

Omdat Solar Weekend 2008 meerdere dagen plaatsvindt, is er natuurlijk weer een Strandcamping aanwezig bij het terrein voor de optimale festivalbeleving! De camping is van alle gemakken voorzien en bevindt zich op het heerlijke strand van recreatiegebied ‘De Weerd’. En de kampeerders die vrijdag al aanwezig zijn, worden getrakteerd op de Solar Preparty met een paar heerlijk dancy dj’s! Verder zal er zaterdag natuurlijk gestaag genafeest worden op de camping. Zondag is de afterparty; gemütlich napraten bij het kampvuur en whatever comes your way… De Solar Strandcamping is geopend van vrijdag 12:03 tot maandagmiddag 12:07 uur.

De complete line-up zal in juni worden bekendgemaakt. Organisatie Extrema Network laat weten dat nog maar liefst 60 muziekacts en ruim 30 creatieven worden toegevoegd aan de programmering!!! De Timoco-kaartverkoop is reeds gestart via Extrema Timoco en de ticketprijs blijft gewoon exact hetzelfde als vorig jaar.

Check www.SolarWeekend.com vanaf eind juni! Hier vind je dan alle belangrijke en onbelangrijke info over Solar Weekend 2008!

Eerste namen line-up Solar Weekend 2008:

Zaterdag 9 augustus LIVE:
GOOSE België
Slam Verenigd Koninkrijk
Alain Clarke
Extince
Marco Bailey Band België
Aux Raus
Sticks & Rico (Opgezwolle)
Ceephax Acid Crew Verenigd Koninkrijk

Zaterdag DJ’s:
ROOG
Chuckie
Ben Sims Verenigd Koninkrijk
Funk d'Void Verenigd Koninkrijk
Nuno dos Santos & TJ Kong
Ricky Rivaro
Dominik Eulberg Duitsland


Zondag 10 augustus LIVE:
The Subs België
C-Mon & Kypski & Kypski
Lele Sacchi
Pete Philly & Perquisite
Joris Voorn
Foxy Lane België
De Jeugd van Tegenwoordig
Dynamix II Verenigde Staten

Zondag DJ’s:
Oscar Mulero Spanjevs Cane
Darko Esser
Hardwell
Joost van Bellen
Bart Skils
Funkerman
Ryan Marciano & Sunnery James


Weekendticket € 49,- (ex fee) 9 & 10 augustus, beide dagen van 11.01 tot 23.00 uur. Combiticket € 65,- (ex fee) 2 dagen camping van vrijdag 8 t/m maandag 11 augustus. Incl. Solar Preparty (vrijdag), afterparty (zaterdag) en afterpraty (zondag) op de Solar Strandcamping! Dagticket € 39,- (ex fee). Zaterdag 9 óf zondag 10 augustus. Timoco-tickets te koop via: Extrema Timoco

12 opmerkingen

Preparty 16:07.. aparte tijd :lol:

Line-up ziet er tot nu toe goed uit (y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 13390, 24146}
zaterdag draait Billy the Klit ook, als ik zijn agenda mag geloven
 
Werkzaam bij Haelen.tk
yeah zin in :)
Na Nature One op de camping gezeten te hebben, gaan we fijn verder op de Solar camping :D:beer:
laatste aanpassing
 
:D
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 juni 2008 om 14:01:
zaterdag draait Billy the Klit ook, als ik zijn agenda mag geloven

nou dat wilde ik echt weten...........:loser:
Uitspraak van Daniel.H op maandag 2 juni 2008 om 17:50:
Na Nature One op de camping gezeten te hebben, gaan we fijn verder op de Solar camping laatste aanpassing 2 juni 2008 18:57

Kijk! Zo hoort het (Y)
Aux Raus :bounce:
laatste aanpassing
Kaarten binnen! Was het maar vast zo ver! :lief: