Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Lucky luidt spectaculair de zomer in

anoniem gepubliceerd op
Absolutely Lucky luidt spectaculair de zomer in
25 mei 2008
Het is weer tijd voor de volgende editie van Absolutely Lucky. Zo vlak na alle feestdagen en het daarbij behorende geweldige weer, halen Absolutely Fresh en Lucky wederom alles uit de kast om deze succesvolle reeks van evementen voort te zetten.

Dat Absolutely Fresh en Lucky een goede combinatie zijn bleek wel tijdens de afgelopen Koninginnenacht in Enschede. Met Absolutely Fresh als organiserende en Lucky als ondersteunende partij trok het publiek deze avond massaal naar het Van Heekplein. Ruim tienduizend bezoekers waren getuige van een geweldige avond met onder andere Marc Vano, Tyler Hart, Chuckie, Don Diablo en Switch Verenigd Koninkrijk. Om deze avond nog eens dunnetjes over te doen staan op vrijdag 30 mei niemand minder dan Jade, Marc Vano, Mason en Laidback Luke op het programma.

Zoals bekend staat het festivalseizoen weer voor de deur en daarom is deze editie van Absolutely Lucky tevens de afsluiting van het indoorseizoen. De kans dus om exclusief een festival sneak preview te krijgen van jongens als Laidback Luke en Mason die op onder andere Emporium en Dance Valley staan.

Om 22:00 uur zal de avond worden afgetrapt door Jade, deze dj baarde opzien met zijn set in de talentroom tijdens een eerdere Absolutely Lucky. Na Jade zal Marc Vano het publiek verder opwarmen totdat dj Mason de dj booth zijn domijn zal maken. Mason werd in eerste instantie bekend door een special act tijdens Tiësto in Concert waar hij Tiësto muzikaal bijstond op de viool. Hierdoor kwam zijn carriere als dj in een stroomversnelling en stond hij vorig jaar als headliner op Sensation White. Dit jaar zal Mason te zien zijn op Dancevalley waar hij op de mainstage zijn kunsten zal mogen vertonen. Na Mason is het de beurt aan de top dj en producer die in het verleden al meerdere keren op Absolutely Fresh stond maar eigenlijk veel te lang afwezig is geweest, Laidback Luke. Een van de weinige dj’s die ook werkelijk geen introductie meer nodig heeft en mede dankzij zijn fenomenale mixing skills het beste uit iedereen weet te halen. Als afsluiter van de avond zal Marc Vano laten zien waarom hij resident is van Absolutely Lucky. Zoals bezoekers van de voorgaande editie weten staat Absolutely Lucky bekend om haar geweldige sfeer en decoratie. Al met al genoeg redenen om deze editie niet te missen.

Dj’s die graag eens in de talentroom willen staan met de kans wellicht door te stromen naar het grote programma, kunnen een demo sturen naar demo@absolutelyfresh.nl onder begeleiding van een biografie en goede foto. De kaartverkoop is reeds begonnen en kaarten zijn online verkrijgbaar via www.lucky.nl. Meer informatie hierover en over Absolutely Lucky vind je op www.absolutelyfresh.nl. Vragen of opmerkingen mogen gericht worden aan info@absolutelyfresh.nl.

1 opmerking