Partyflock
 

Beatbox breidt uit met extra area en entertainment

gepubliceerd door , op
Beatbox breidt uit met extra area en entertainment
21 mei 2008
Na afwezigheid in mei, kunnen alle rollerdiscofreaks en Beatbox liefhebbers vrijdag 6 juni en 4 juli weer los in de Escape, Amsterdam. In augustus houdt Beatbox zomerstop, om de rest van het jaar wél weer op de eerste vrijdag van de maand acte de présence te geven, met waanzinnige thema's en eclectische tunes. Vrijdag 6 juni is het Beatbox thema 'Lolita'. De eindexamens zijn dan achter de rug, dus hoogste tijd voor ontspanning en feestgedruis; alle schoolmeisjes en wellustige schoolmeisjes van weleer zijn welkom (minimum leeftijd: 18 jaar). Dope gasten uiteraard ook. Muziek tijdens de onWheels rollerdisco (van 21.00 tot 24.00 uur) komt vrijdag 6 juni van Rob Boskamp & DJ Olaf. Daarna nemen The Partysquad, Billy the Klit, Goodgrip en MC Knowledje het over, tot 05.00 uur. Voor het eerst is niet alleen de grote zaal van Escape geopend tijdens Beatbox: ook Escape deLux opent vrijdag 6 juni de deuren! Deze area wordt gehost door de nieuwe jonge partyorganisatie Bump, waar Tha Funkstarz (Jeremaine S. vs Dominggos) en Quintino hun Beatbox debuut maken.

Wie kent ze niet, The Partysquad? De twee rasentertainers Jerry (dj) en Ruben (host/mc) doen hiphop, R&B, dancehall, Baile funk en house in de mix. Gedurende juli en augustus 2008 reist The Partysquad de wereld over om hun naam eer aan te doen. De tour start in Suriname, gaat door naar Spanje, Turkije en Italië en eindigt in augustus op Curaçao. Maar 6 juni kun je ze bezig zien in eigen land, tijdens Beatbox! Ook Beatbox residents Billy the Klit, Goodgrip en MC Knowledje weten de vrolijke vibe van de rollerdisco (waarmee de avond van start gaat) vast te houden en maken er een feestje van, samen met de danseressen van Entertainment Matters. Tha Funkstarz is een samenwerking tussen DJ Jeremaine S. en Dominggos. Vroeger draaide ze al veel 2step en garage samen. Tijdens Beatbox wordt Escape deLuxe omgetoverd tot één grote 'garage'. De lekkerste beats van vroeger gemixed met de sound van nu, gebracht door Tha Funkstarz en Quintino.

Maar Beatbox begint traditiegetrouw met de onWheels rollerdisco van 21.00 tot 24.00 uur: inmiddels definitief een begrip geworden bij rolskaters uit het hele land. De aanmeldingen nemen bij iedere Beatbox editie toe; reserveer je skates (kosten 5 euro) daarom tijdig via: www.beatboxevents.nl. Heb je nog weinig of geen ervaring met skatedans? Kom dan naar de rollerskatedansles van 20.00 tot 21.00 uur in de Escape, onder begeleiding van de professionele skaters van Skate Dance. Okay idee: de onWheels rollerdisco is een perfect uitstapje voor jaarclubs, sportteams, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes of als bedrijfsuitje. VIP tafels reserveren kan via: info@beatboxevents.nl. Leuk clipje om alvast in rollerdisco stemming te komen:

{argument 'id' ontbreekt}.

Om bezoekers tegemoet te treden die vooral geïnteresseerd zijn in het onWheels rollerdisco gedeelte van de avond, bedraagt de prijs van een entreekaartje van 20.00 tot 22.00 uur slechts 8 euro. Na 22.00 uur kosten kaarten aan de deur 16 euro. Tickets voor de hele avond in de voorverkoop aanschaffen kan ook, voor 12,50 euro (inclusief voorverkoopkosten) via www.easyticket.nl. Meer info: www.beatboxevents.nl.